Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
verovatno se nije desilo, ali nadam se da će biti odrađeno
To su samo metode zastrašivanja građana u cilju sprečavanja novih sličnih okupljanja. :D

Zna Putin šta radi. Ipak je on bivši KGB-ovac. Nije on Twitter propagandista da mlati glupim statusima, parolama, slikama i videima (kao i ovi dosadnjakovići po forumu). On kad zastrašuje - zastrašuje ozbiljnim stvarima. Ratište, nuklearne bombe... I tako to. :D

:mazi:

Screenshot_20220922_202030_com.android.chrome_edit_394258748820048.jpg

Putinovo naredjenje o mobilizaciji je vojna tajna u smislu toga koliko je naredio da se mobilise ljudi.

A Sojgu je rekao posle 300,000 !

To znaci da je Sojgu postupajuci po naredbi vrhovnog komandanta a u svojstvu ministra odbrane i u skladu sa svojim ovlascenjima odabrao da u PRVOM kontingentu ide 300000. Dakle Putin je sigurno naredio najmanje 300000 a mozda je naredio i 3 miliona.

Mi to ne znamo!

Putinovo naredjenje o mobilizaciji je vojna tajna u smislu toga koliko je naredio da se mobilise ljudi.

A Sojgu je rekao posle 300,000 !

To znaci da je Sojgu postupajuci po naredbi vrhovnog komandanta a u svojstvu ministra odbrane i u skladu sa svojim ovlascenjima odabrao da u PRVOM kontingentu ide 300000. Dakle Putin je sigurno naredio najmanje 300000 a mozda je naredio i 3 miliona.

Mi to ne znamo!
Molim univerzum da sledeće godine ima milion jake borbeno spremne ruske vojske na granicama Finske, Estonije, Letonije, Litvanije, Poljske, Slovačke, Mađarske, Moldavije i Rumunije

Meni će uvek biti čudan ovaj fenomen protestovanja u Rusiji protiv "totalitarnog režima"
Ajde recite mi, da je režim totalitaran, jel mislite da bi imali muda da se suprotstavljaju?

Koliko ima protesta u Severnoj Koreji?
У праву си, Русија је ауторитарна земља, није тоталитарна.

Али је врло могуће да ће тоталитарна постати.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back