Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.464
Šojgu rekao mobilizacija u Središnjem i Zapadnom vojnom okrugu, a snimke sve iz istočnog, daleko od Moskve.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pazi, problem sa separatizmom na Kosovu nije nastao 1999-te, već mnogo pre toga, to i sam znaš.Noup...oni traže da im priznamo ratno rešenje iz 99-te.
To nije isto.
E, sada, sreća što atomsko nemamo ni mi, ni oni.
И мени се гаде лицемери који Русе оптужују да су агресори, а велича запад који је извршио десетине агресија.Meni se gade licemjeri koji uživaju sve od Zapada (slučajno) i ujedno ga mrze.
Pa ja, za razliku od tebe, ne ratujem protiv nikoga.Cekam tebe pa idem i ja pa da se gledamo preko nisana.
Ahahaha, Odesa.hedi gomna. hiljadu puta ti je rečeno. davljenja u odesi. ATO na vlastiti narod. zabrana proruskih stranaka...pravo naroda na samoopredeljenje...
Jeste. Rusi su zlo, a Ameri, Britanci i nacisti su heroji i nisu nikada ubijali civile, pogotovo Ruske,ma kakvi.Kojim ruskim civilima?
Onim koji su osnovali paramilitarne organizacije i uzeli pušku? To nisu civili.
Vecina se ne vrati , zato zene placu .. ali tako je to.Šojgu rekao mobilizacija u Središnjem i Zapadnom vojnom okrugu, a snimke sve iz istočnog, daleko od Moskve.
Ma bravo, tražiš opravdanje u ruskoj agresiji jer su ameri ubijali indijanceИ мени се гаде лицемери који Русе оптужују да су агресори, а велича запад који је извршио десетине агресија.

Srbija nije neutralna , tu sam ja u Srbiji.Pa ja, za razliku od tebe, ne ratujem protiv nikoga.
Idi pa preko nišana gledaj Ruse koje tako mrziš i želiš da istrebiš, a ako se puškom zaputiš u Srbiju e onda mi javi.
Онда си ти најлуђи овде обзиром какве идиотарије пишеш.Ne nije, ali je tvoj tekst uz sliku turista na granici.
Samo indijance? Hhahahahah a šta je Vijetnam? Šta je Irak? Jemen?Ma bravo, tražiš opravdanje u ruskoj agresiji jer su ameri ubijali indijance![]()
Nisu, to su teroristi.Jeste. Rusi su zlo, a Ameri, Britanci i nacisti su heroji i nisu nikada ubijali civile, pogotovo Ruske,ma kakvi.
Не тражим никакво оправдање, зашто?Ma bravo, tražiš opravdanje u ruskoj agresiji jer su ameri ubijali indijance![]()
Pa izjasni se: opravdavaš li agresiju ma drugu državu? Da ili ne?Samo indijance? Hhahahahah a šta je Vijetnam? Šta je Irak? Jemen?
Jel opravdavaš ti invaziju Amera,Britanaca,Nemaca?Pa izjasni se: opravdavaš li agresiju ma drugu državu? Da ili ne?
Ja ne idem u Minsk slučajno™.Не тражим никакво оправдање, зашто?
Само нека нападају и уништавају што је више могуће.
Али ти си и даље далеко највећи лицемер овде.
Зашто би га било срамота?Kako te nije sramota da ovo napišeš?
То је океј јер Амери прав миксере, ајфоне и чипове, а Руси не.Samo indijance? Hhahahahah a šta je Vijetnam? Šta je Irak? Jemen?
Na protest Rusa protiv Putina i rata upala je Z predstavnica litija. Takozvana LITIJAŠICA.
Dali smo joj mikrofon - ovo je uradila sa njim.
(U pozadini Rusi uzvikuju: "нет войне") pic.twitter.com/XAKSOUIxhW
— Advokat Čedomir Stojković![]()
⚘️
(@FIGHT_4_RIGHT_S)September 21, 2022
Ne.Jel opravdavaš ti invaziju Amera,Britanaca,Nemaca?
Otprilike si u pravu.То је океј јер Амери прав миксере, ајфоне и чипове, а Руси не.
Идеш на запад који је извршио десетине агресија, а пиздиш на Русију због једне. Јер си лицемер.Ja ne idem u Minsk slučajno™.
To možeš sama da uradiš, ali nije moralno da cele narode baciš u lance jer ne umeš da se prilagođavaš surovom svetu.
Oko “objave rata”, pa ni U.S of A ga nije objavila Iraku i Libiji, nego odmah oslobađaj naftu..
A posao, žena, sitna deca, druže. Ne mogu da odgovore obavezama.Nad ruskim civilima. Znaš, rat u Ukrajini traje već 9 godina, svi ste ga prespavali dok su se ubijali Rusi, tek sada ste se probudili iz zimskog sna.