Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
54 na prema 41 je sasvim solidna vecina, ali na stranu ove abstraktne ankete. Mnogo vaznije su ankete za izbore stranaka. Jedine stranke koje se donekle zalazu za ukidanje sankcija su AfD i Linke. Oni zajedno ne mogu sakupiti vise od 18% glasackog tijela. Od pocetka rata dobili su jedno 2% na popularnosti.
Dobili su od ruskih useljenika koji ne kuže da bi AFD sa njima najradije vatru ložio. Za Ruse promjenom vlasti može biti samo gore, nikako bolje.

Koji ce nam ku..ac? Dovoljno nam je da nas Ameri brane. Cak smo bili malo zlocesti zadnjih godina pa nismo ulagali u vojsku koliko smo im obecali, 2% GDP.
samo neka nema vise severnih tokova, a vi svabe mozete i da im placate gas, imate ugovor, ne? mislim osiguranje, kao mi ameri sto osiguravamo sve sto treba da odleti u zrak, mislim potone, urusi se, htedoh rec PROBIJE SE?

Па нарочито на почетку медијски одјек у свету би био велики и негативан. Сада ће већ нешто морати да се мења, наслућује се.
Šta te briga - napraviš strašan primer od Zelenog, pa da vidiš da li će smeti.
Koliko se tuce agresor cevka pregorela. Lake joj rane junacke, doce druga na njeno mesto koja ce jos jace mlatiti Ruse.
Hoće, hoće, kad je mlatne R-305, samo tako.

Ovo sigurno vazi za tebe i tvoje izvore, posto je ocito da te je netko pogresno uvjerio da su Njemci protiv ruskih sankcija. Pozdrav iz Minhena.
Ti da znaš nemački, možda bi i upoznao nekog Nemca ili Nemicu i čuo šta oni misle, ne o sankcijama, nego o predstojećoj zimi.
Ovako ti jedino preostaje da sa ostalim nepismenim gastarbajterima drviš o svetskoj politici.

Meni niko ziv ne moze da objasni zasto rezidencija Zelenskog nije unistena prvi dan rata.

A jos manje moze da mi objasni zasto vladin distrikt u Kijevu i da danas je netaknut mesto da lici na Drezden posle bombardovanja.

Americko britanska demokratija 1945 . Drezden

Posle toga Nemci postali saveznici sa Amerikancima.

Znaci samo treba koristiti njihovu taktiku i vrlo brzo bi Ukri postali saveznici Rusima.

Vidite na primeru Cecena da je to tacno.

02-13-dresden-bombing-gettyimages-1058619880.jpg
Zato što si na evolucijskoj ljestvici tamo negdje 1945. Mislim da bi nama i tebi bilo lakše kad bi živio u tom periodu.

Nema veze ta prica. Nagledao sam se gomile snimaka na tom delu ratista , gde se cuje razgovor vojnika na cistom engleskom jeziku sa americkim akcentom.

Zapad je poslao svoje najbolje placenike da ratuju protiv Rusa na tom delu ratista barem.

Rusija na to mora da odgovori povecanjem oruzane sile i u tehnici i u ljudstvu, kao i unistenjem elektro energetskog sistema Ukrajine , koji im omogucava lak i brz transport jedinica sa jednog dela fronta na drugi.

Zasto ima Kijev struju? Zasto 5 iskandera Dnevno ne rokaju zgradu predsednistva Zelenskog i vrhovnu radu?

Rusi jednostavno previse maze Ukre.

Niko ne moze da me ubedhi da Rusi ne mogu da srokaju ove objekte i obezbede da Kijev nema nikad struje.
Ocigledno ne mogu, da mogu uništili bi:D
I ovi slepci bi da ratuju protiv USA :zcepanje:
Green 🤡se sprda sa tim budaletina
zamisli da krenu drugi :hahaha1:
Utihnuli i sa praznim pretnjama :mazipsa:

Ukrajinci su bolji ratnici od Rusa i ratoborniji su narod od Rusa... Pa u sustini oni su uvek bili taj branik koji je branio Ruse od svih pohoda na istok...Uvek su oni najvise stradali... Evo kako im vracaju...

Jesu baš su Banderovski fašisti "branili Rusiju"..., koliko i ustaše Jugoslaviju...

Odfakaj NAFO Botu sa prekrajanjem istorije... :bye:

...

⚡⚔️ Најјновије информације до 23:00:

🚩Оружане снаге Украјине су ујутру, у правцу Андрејевског, покушале да нападну Давидов Брод великим бројем људства и технике, Оружане снаге Руске Федерације су уништиле непријатеља и опрему, врше се прорачуни. Губици Оружаних снага Украјине су велики. Ситуација је под контролом.

👉У правцу Херсона, Оружане снаге Украјине су покушале тенковску офанзиву, али су потиснуте од стране авиона Оружаних снага РФ. Према проценама, уништено је 7 тенкова.

Koji tenkovi i avioni, 50% Euro fightera nije borbeno upotrebljivo,a tenkova cela evropa ne moze 1000 da nafabirci. Uzmimo za primer juzno krilo NATO,vas slovence crnogorce bugare i grke,koliko zrakomlata i oklopa mozete da uputite u borbena dejstva :per:
Cenim da ce se Rusi usrati u gace kada sa Plesa uzleti para dvadesetjeyinica
Sreca po Ruse pa nemate nosac aviona klasse petar kresimir deplasmana tisucu tona :hahaha:
Kakvo crno juzno krilo i ostale gluposti. Pricam iskljucivo o Amerima. Vojnoj sili koja je u stanju voditi rat na dvije strane svijeta i vjerovatno izaci na tron. Da li smo zaboravili da su isti ti Ameri podarili Staljinu pobjedu nad nacistima lend lease programom? Razumijem da postoji deluzija prema ruskoj superiornosti i ostalim bakracima, ali ljudi trebaju shvatiti da su Ameri 4 koplja iznad bilo koje armije na svijetu. Bez restrikcija, u konvecionalnom ratu razorili bi Rusiju za 72 sata da im je to cilj

Meni niko ziv ne moze da objasni zasto rezidencija Zelenskog nije unistena prvi dan rata.

A jos manje moze da mi objasni zasto vladin distrikt u Kijevu i da danas je netaknut mesto da lici na Drezden posle bombardovanja.

Americko britanska demokratija 1945 . Drezden

Posle toga Nemci postali saveznici sa Amerikancima.

Znaci samo treba koristiti njihovu taktiku i vrlo brzo bi Ukri postali saveznici Rusima.

Vidite na primeru Cecena da je to tacno.

02-13-dresden-bombing-gettyimages-1058619880.jpg
mnogo si verovao u ruske skazke i besmislice. Ova ruska bruka počinje polako da deluje lekovito i na najtvrdokornije rusofiličare. Pouka: u se i u svoje kljuse, nece rus da te odbrani od nikog nego gledaj sta sam za sebe mozes da uradis

Ukrajina za sad ima samo bazično zapadno naoružanje koje je na Zapadu odavno zastarilo, a i ono je na kapaljku. Ukrajina nema moderno zrakoplovstvo, ne
Seljačija.
Ukrajinski jezik mi je baš bezvezan.
Nema melidioznost ruskog...

Rudimentalan hrvatski, čak su im i mjeseci kao kod nas, meni osobno jedan od ljepših jezika, Ruski mi je drag ali zvuči vulgarno. Poljski je ružan jezik.

Šta te briga - napraviš strašan primer od Zelenog, pa da vidiš da li će smeti.
Ne pa ozbiljno je moguce. Jer ovo do sad ratovanje "kreni-stani-povuci se" nema mnogo logike.

Kao da zele da se oslobode neceg starog, jer ovako smatram da savremena vojska ne ratuje u danasnjim vremenima.
Може да буде... Мислим да сви очекују да се у октобру (а данас је први) нешто деси. Као у драмској структури, постаје напето.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back