Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.013
I Seki i Vucic prosirili Srbiju, doduse nije dugo trajalo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I Seki i Vucic prosirili Srbiju, doduse nije dugo trajalo.

Kada ce Putin sa Kabajevom na svecanu proslavu u Izjum i Liman?
Gubi nešto malo Njemačka i Austrija ..ali sitno...ostali su već našli alternativu...jesu li Rusi našli kome će prodavati?Koliko gubi EU kad ne radi S1 I S2
Danas je Luganska oblast dobila 170 novih tenkova i 120 MLRS za borbu protiv Ukrovermahta.Koj ce vrag u Murmansku, Smolensku, St.Petersburgu i Kursku?
Kud nadje 78 dana? pa evo 200+ pa nista.... Ne mogu ni jadnu ukrajinu da pobede. Jad i cemer! Kakva druga vojska? Jeste, ali u Ukrajini!Запад не признаје референдуме у Украјини.
Можда је Русија требало да бомбардује Кијев 78 дана, па да Украјинци повуку војску, онда да уђе руска војска у мировну мисију, допусти да се протерају нелојални и прогласи независност тих области без референдума.
Западу би то било океј.
Hahahaha dobar!Kada ce Putin sa Kabajevom na svecanu proslavu u Izjum i Liman?
Profi vojska ili rezervisti4 armije ili ako više volite, 25 novih divizija sledeće nedelje dolazi u 4 zapadne oblasti Rusije
Jesu, ali za 10% trzisne vrednosti. Skoro pa dzaba!Gubi nešto malo Njemačka i Austrija ..ali sitno...ostali su već našli alternativu...jesu li Rusi našli kome će prodavati?
Ovo što Putin radi zove se povraćaj onog što je Rusiji oduzeto.Ma ni slucajno! Ovo sto putin radi kako bi ti nazvao? Nose zastave SSSR na svojim tenkovima, stavljaju ih na osvojene gradove? Po meni, boljsevici. Ti vidi kako bi ih nazvao. Znam prepoznati djavola. Ta prica o prisiljavanju jednostavno ne stoji... koliko god se ti trudio da to tako prikazes. Demokratske vrednosti su licne slobode, a to je ono sto u boljsevickom recniku ne postoji. E ako je tako, ja sam iskljucivo za demokratske vrednosti!
Računica je da će rezervisti da oslobode 60000 profesionalaca tako šta će da preuzmu straže, skladišta i razna obezbeđenja u dubini novoprimljenih oblasti, verovatno će da preuzmu slične zadatke i u Rusiji, a jedan deo će sigurno i na prvu liniju.Profi vojska ili rezervisti
Ako se dobro sjećam Kosovo je održalo referendum 91. pri raspadu Yuge.Запад не признаје референдуме у Украјини.
Можда је Русија требало да бомбардује Кијев 78 дана, па да Украјинци повуку војску, онда да уђе руска војска у мировну мисију, допусти да се протерају нелојални и прогласи независност тих области без референдума.
Западу би то било океј.
A da vrate Tatarima njihovu teritoriju?Ovo što Putin radi zove se povraćaj onog što je Rusiji oduzeto.
Jel Albanija anektirala KosovoЗапад не признаје референдуме у Украјини.
Западу би то било океј.
Zakroj jebalo.Ich bin kein Russe, hab Kohle. Leider glaube ich nicht an Rubel..darf ich mit dem turkischen Lira bezahlen? Noch eine Hinweis, die Übersetzung bitte auf russisch![]()