Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:vatromet: :pracka:
Fd6hqYJXoAAjMs9

I Seki i Vucic prosirili Srbiju, doduse nije dugo trajalo.

Запад не признаје референдуме у Украјини.
Можда је Русија требало да бомбардује Кијев 78 дана, па да Украјинци повуку војску, онда да уђе руска војска у мировну мисију, допусти да се протерају нелојални и прогласи независност тих области без референдума.
Западу би то било океј.

Можда је Русија требало да бомбардује Кијев 78 дана, па да Украјинци повуку војску, онда да уђе руска војска у мировну мисију, допусти да се протерају нелојални и прогласи независност тих области без референдума.
Западу би то било океј.
Kud nadje 78 dana? pa evo 200+ pa nista.... Ne mogu ni jadnu ukrajinu da pobede. Jad i cemer! Kakva druga vojska? Jeste, ali u Ukrajini!

Ma ni slucajno! Ovo sto putin radi kako bi ti nazvao? Nose zastave SSSR na svojim tenkovima, stavljaju ih na osvojene gradove? Po meni, boljsevici. Ti vidi kako bi ih nazvao. Znam prepoznati djavola. Ta prica o prisiljavanju jednostavno ne stoji... koliko god se ti trudio da to tako prikazes. Demokratske vrednosti su licne slobode, a to je ono sto u boljsevickom recniku ne postoji. E ako je tako, ja sam iskljucivo za demokratske vrednosti!
Ovo što Putin radi zove se povraćaj onog što je Rusiji oduzeto.

Bžežinski uporedio Putina sa Musolinijem​

"Pomalo sa svojim nacionalizmom i željom da ostane upamćen kao istorijska ličnost podseća na Musolinija", kazao je nekadašnji visoki američki zvaničnik, govoreći u krajnje negativnom kontekstu o lideru Rusije.
Prema njegovim rečima, Rusija još uvek ima vojnu moć, ali nema političku moć da privuče druge države.

https://www.b92.net/info/vesti/inde...=23&nav_category=78&nav_id=612178&version=amp

tekst iz 2012... nista se ne menja!

Западу би то било океј.
Ako se dobro sjećam Kosovo je održalo referendum 91. pri raspadu Yuge.

Западу би то било океј.
Jel Albanija anektirala Kosovo

Па, делови Јужног војног округа су се приближили, отерали покретне групе непријатеља са пута Кременаја – Торское. Са марша су ушли у битку. Али пут је и даље на местима под ватром, претња је и из Јампољске шуме. У Лиману се момци јуначки држе. Претња из околине и даље постоји. Има много противника. Део команде снага Оружаних снага Украјине уклоњен је из Северска

Sep 30 at 21:48
https://t.me/epoddubny/12701

РАТ – БИТКА ЗА ЛИМАН пре 16 минута Поддубный. Военно-политический блог

Резерве Оружаних снага Руске Федерације приближиле су се Лиману како би отклониле претњу потпуног опкољавања и потиснуле Оружане снаге Украјине од Красног Лимана. Кијевски режим није могао да добије битку за Лиман на дан поновног уједињења Русије, Донбаса и дела Новоросије. Специјално издање програма "Рат" из групе Подубњи. Лимански правац.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back