Rat u Ukrajini (10)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Strucnjaci i strucnjaci pricaju svasta. Ja samo govorim gledajuci siru sliku a ona je da i poslje rata se zivi i dalje i da otpocinjanjem rata nicemu nije kraj.
Svaka granata i pogibija nekog clana familije tj. vojnika, sa ukr. strane kao i sa ruske stvara mrznju.

Mozda nije bila spremna 2014. ali bi joj trebalo puno manje svega sa obe strane i to bi bilo gotovo mozda sa tek malo vise buke nego Krim.

Studirao sam istoriju i istoriju ratovanja jedno 30 godina i znam da FAKTOR VREMENA kad se zanemari obicno vodi u propast.
Ko i mi 90ih. I Krajina i Bosna su trebale biti rijesene do kraja 1993. u jednom komadu.
A jesu cudne stvari.Odma posle korone rat

A koga će i pitati, 1/3 hipnotizirana (to su ovi na forumu, brane NATO kao da im je rod najrođeniji, prije toga su drukali za cijepljenje, zapravo korisne budale, jurišnici sistema) 1/3 nezainteresirana za ikaj osim čistog hedonizma najniže vrste (šoping) a 1/3 koja se buni, njih (nas) se deazavuira na svakom koraku.
možda p(l)aćena agentura?

mi "što radimo džabe" uglavnom prisutni...

od crkavanja Madlen Olbrajt traže novu fondaciju :kafa:

Ana sprema doručak za borce na prvoj liniji

FaFlWMPagAI9KVk

Strucnjaci i strucnjaci pricaju svasta. Ja samo govorim gledajuci siru sliku a ona je da i poslje rata se zivi i dalje i da otpocinjanjem rata nicemu nije kraj.
Svaka granata i pogibija nekog clana familije tj. vojnika, sa ukr. strane kao i sa ruske stvara mrznju.

Mozda nije bila spremna 2014. ali bi joj trebalo puno manje svega sa obe strane i to bi bilo gotovo mozda sa tek malo vise buke nego Krim.
Да читава Украјина након овог рата постане спржена земља без људи и уопште живота, то је за Русију мања штета него што би била да се није одлучила на интервенцију. Да Русија није интервенисала сад у Фебруару, била би велика шанса да РФ и па и руски народ нестану са лица земље на средњи рок.

A jesu cudne stvari.Odma posle korone rat
Meni to nije nimalo cudno. Sve je to dio plana. Jos ako Put ler radi za iste gazde, naebali smo svi u kompletu.

Ja sve vise mislim da se sprema kolaps danasnjeg sistema i onda ce OVI ISTI koji su ga srusili ponudiit rjesenje i spasiti ovce od propasti.
Ali u toru nista vise nece biti isto "kao prije". Nema vise "normal".

Да читава Украјина након овог рата постане спржена земља без људи и уопште живота, то је за Русију мања штета него што би била да се није одлучила на интервенцију. Да Русија није интервенисала сад у Фебруару, била би велика шанса да РФ и па и руски народ нестану са лица земље на средњи рок.
Ne znam, ali mi se mnogo toga ne svidja.

A koga će i pitati, 1/3 hipnotizirana (to su ovi na forumu, brane NATO kao da im je rod najrođeniji, prije toga su drukali za cijepljenje, zapravo korisne budale, jurišnici sistema) 1/3 nezainteresirana za ikaj osim čistog hedonizma najniže vrste (šoping) a 1/3 koja se buni, njih (nas) se deazavuira na svakom koraku.
Citao sam prije par dana, mislim da je samo 10% dobilo sve cetiri injekcije? Dje je ostali 90% koji su krenuli srljajuci naprijed u pobjedu???

Овај рат је наметнут Русији, она га није ни тражила нити испровоцирала. Кад јој је већ наметнут, онда ради на томе да победи у њему логично и нормално.
Nemoj molim te sa tim srnjem "nametnuti rat", tako su i kod nas pricali pa kako smo prosli. Nema nikakvi nametnuti ili nenametnuti ratova.
Zna se zasto se rat vodi i svak ga vodi iz svojih interesa. I Amerikanci, Kinezi, Rusi, Srbi, Hrvati itd.

Овај рат је наметнут Русији, она га није ни тражила нити испровоцирала. Кад јој је већ наметнут, онда џе труди да победи у њему логично и нормално.
Gadno je kad ti netko nametne da ideš uništavati susjednu državu.
Znaš kako to izbjegneš?
Tako da ne kreneš uništavati susjednu državu.
Šta kažeš da tu domišljatu ideju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back