Момчило
Ističe se
- Poruka
- 2.299
Лаж је норма у Путиновој Русији тако да су губици вишеструко већи.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Лаж је норма у Путиновој Русији тако да су губици вишеструко већи.
vasim laznim daTo je po svim medijima
A jesu cudne stvari.Odma posle korone ratStrucnjaci i strucnjaci pricaju svasta. Ja samo govorim gledajuci siru sliku a ona je da i poslje rata se zivi i dalje i da otpocinjanjem rata nicemu nije kraj.
Svaka granata i pogibija nekog clana familije tj. vojnika, sa ukr. strane kao i sa ruske stvara mrznju.
Mozda nije bila spremna 2014. ali bi joj trebalo puno manje svega sa obe strane i to bi bilo gotovo mozda sa tek malo vise buke nego Krim.
Studirao sam istoriju i istoriju ratovanja jedno 30 godina i znam da FAKTOR VREMENA kad se zanemari obicno vodi u propast.
Ko i mi 90ih. I Krajina i Bosna su trebale biti rijesene do kraja 1993. u jednom komadu.
možda p(l)aćena agentura?A koga će i pitati, 1/3 hipnotizirana (to su ovi na forumu, brane NATO kao da im je rod najrođeniji, prije toga su drukali za cijepljenje, zapravo korisne budale, jurišnici sistema) 1/3 nezainteresirana za ikaj osim čistog hedonizma najniže vrste (šoping) a 1/3 koja se buni, njih (nas) se deazavuira na svakom koraku.
Да читава Украјина након овог рата постане спржена земља без људи и уопште живота, то је за Русију мања штета него што би била да се није одлучила на интервенцију. Да Русија није интервенисала сад у Фебруару, била би велика шанса да РФ и па и руски народ нестану са лица земље на средњи рок.Strucnjaci i strucnjaci pricaju svasta. Ja samo govorim gledajuci siru sliku a ona je da i poslje rata se zivi i dalje i da otpocinjanjem rata nicemu nije kraj.
Svaka granata i pogibija nekog clana familije tj. vojnika, sa ukr. strane kao i sa ruske stvara mrznju.
Mozda nije bila spremna 2014. ali bi joj trebalo puno manje svega sa obe strane i to bi bilo gotovo mozda sa tek malo vise buke nego Krim.
Meni to nije nimalo cudno. Sve je to dio plana. Jos ako Put ler radi za iste gazde, naebali smo svi u kompletu.A jesu cudne stvari.Odma posle korone rat
Prelepa i prezgodnaAna sprema doručak za borce na prvoj liniji
![]()
Ne znam, ali mi se mnogo toga ne svidja.Да читава Украјина након овог рата постане спржена земља без људи и уопште живота, то је за Русију мања штета него што би била да се није одлучила на интервенцију. Да Русија није интервенисала сад у Фебруару, била би велика шанса да РФ и па и руски народ нестану са лица земље на средњи рок.
I, koliko krajeva ima batinaИма, с тим да дебљи крај константно добијају укропи.
Citao sam prije par dana, mislim da je samo 10% dobilo sve cetiri injekcije? Dje je ostali 90% koji su krenuli srljajuci naprijed u pobjedu???A koga će i pitati, 1/3 hipnotizirana (to su ovi na forumu, brane NATO kao da im je rod najrođeniji, prije toga su drukali za cijepljenje, zapravo korisne budale, jurišnici sistema) 1/3 nezainteresirana za ikaj osim čistog hedonizma najniže vrste (šoping) a 1/3 koja se buni, njih (nas) se deazavuira na svakom koraku.
Ajd da ozracimo milione zbog toga.Mnogo pametno
Ima, vi ste se uz cveće sa njima dogovarali![]()
Овај рат је наметнут Русији, она га није ни тражила нити испровоцирала. Кад јој је већ наметнут, онда џе труди да победи у њему логично и нормално.Ne znam, ali mi se mnogo toga ne svidja.
Samo su Soros, Klaus i njihov gazda djavo prava istina.Лаж је норма у Путиновој Русији тако да су губици вишеструко већи.
Nemoj molim te sa tim srnjem "nametnuti rat", tako su i kod nas pricali pa kako smo prosli. Nema nikakvi nametnuti ili nenametnuti ratova.Овај рат је наметнут Русији, она га није ни тражила нити испровоцирала. Кад јој је већ наметнут, онда ради на томе да победи у њему логично и нормално.
Zamisli, ne sviđa im se država u kojoj žive. Onda uzmeš oružje u ruke i proglasiš svoju državu i kmečiš ako te legitimne vlasti rokaju.Da se prisetimo početka ovog rata 2014. godine kad su nacisti upali u Mariupolj
Ne, pajdo ne.Nemoj molim te sa tim srnjem "nametnuti rat", tako su i kod nas pricali pa kako smo prosli. Nema nikakvi nametnuti ili nenametnuti ratova.
Zna se zasto se rat vodi i svak ga vodi iz svojih interesa. I Amerikanci, Kinezi, Rusi, Srbi, Hrvati itd.
Gadno je kad ti netko nametne da ideš uništavati susjednu državu.Овај рат је наметнут Русији, она га није ни тражила нити испровоцирала. Кад јој је већ наметнут, онда џе труди да победи у њему логично и нормално.