F. Chief
Elita
- Poruka
- 23.685
Prvo letovanje. Moram prvo da se odmorim, i opustim, da bi posle bolje frkisao zbog svetske krize...![]()
Ako ako, odmori, i ja ću, to bi nam mogao biti zadnji odmor

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvo letovanje. Moram prvo da se odmorim, i opustim, da bi posle bolje frkisao zbog svetske krize...![]()

Ako ako, odmori, i ja ću, to bi nam mogao biti zadnji odmor![]()

Sve si pobrkala, Rusi izazvali kaos u Ukrajini 2014. i čapili im dio teritorije, ono direktno pripojili. Sada su nastavili u istom tonu i opet bi pripajali dijelove Ukrajine sebi. Nigdje veze sa NATO intervencijama, ono, ni blizu.Nisu jer su Ukrajnici izvršili puč na Majdanu prije toga. Rusi samo čine ono što si ti utvrdio da radi i dobrotvorno društvo NATO.
Sprečavanje zločina, rušenje terorističkih režima, svijet je bolji poslije toga.
znači ti si poništavanje priznanjenja hrvatske države i raspada exyu, te za povrat natoa na obim članstva pre 1997.Moja podrška je prvenstveno međunarodnom pravnom poretku, jer je to jedina stvar koja nas dijeli od kaosa...
Šta bi tek rekao za obožavaoce mrtvih konjaNe uspoređujem ja njih dvojicu, nego uspoređujem procese koji od priglupih masa naprave zaluđene obožavatelje takvih likova...

Amerika je imala šansu da ujedini ceo svet, imali su 30 godina za to.Međunarodni pravni poredak, koliko god mana imao, opet je bolje rješenje od kaosa koji će nastupiti ukoliko se taj poredak raspadne, i svi oni koji se vesele tom raspadu zapravo ne shvaćaju šta to u praksi znači, to u praksi znači kaos, smrt, razaranje, do ponovne uspostave nekog novog poretka, uz milijunske žrtve, kao što je bilo i svaki put do sada kad se međunarodni poredak raspadao i ponovno uspostavljao...
Meni se čini da plaču zato što više neće moći da ga krše.Pa vidi ovako... ni jedan poredak nije sveta krava, nije bio pre ovog, pa neće ni ovaj.
Haos, smrt, razaranje gledamo u kontinuitetu već 30 godina, od završetka hladnog rata. I gledali smo tih 30 godina razne sile koje su taj "međunarodni poredak" kršile kad god im je to odgovaralo, s tim da je najveći deo tih kršenja izvodila jedna ekipa.
Upravo ta ekipa sada dreči do neba i srce joj se cepa od ljubavi prema "međunarodnom pravnom poretku", al eto, za razliku od tebe, men se čini da oni ne plaču zbog toga što je "međunarodni pravni poredak" prekršen...već plaču zbog toga što ga neko drugi krši.
Plus što iz te ekipe neki plaču, a neki se potajno smeju, jer su učinili upravo sve da do tog kršenja dođe...
E sad, što će biti shranja, *******...

Kad ono jedini dokaz za nekoga da je pod drogama je za Putina.Presretnunti razgovor Zelenskog i Zelenske
Z.m.: Draga, sada kada si tamo preko bare ne zaboravi robu.
Z.f.: Mili, kako bih to zaboravila. Hunter je tako darežljiv. Daruje nam 2 kile a u zamjenu traži samo 1 labos. Odlično sam to odradila.
Z.m.: Hrrhahgah, jedva čekam da se vratiš....arghrgh...ghrhghrg

Artiljerija naganja Ruse
Kao prvo, istrebljenje indijaca je isto kao i svako drugo, Maja od strane Spanaca, Tatara i drugih naroda od strane Rusa, Ilira od strane Slovena, Srba od strane Bugara, Armena od strane Turaka itd i to je nešto što je bilo prije mog rođenja u nekim drugim vremenima. Kao drugo sad u 21 vijeku ti je normalno ubijanje nekoliko miliona Ukrajinaca (ako nece da budu Rusi onda su nacisti i treba ih ubiti kao što tvrdi Ruska nacionalna televizija ) znači slažeš se politikom novog Hitlera i žrtve ti nisu bitne i kao trece neko ko provali o ubijanju 100 milona indijanaca ne bi trebao da dolazi na ove teme bar bi mene bilo sramota.Kako komentiraš istrijebljenje američkih Indijanaca?
Putin je samo brend za klonove u Kremlju.
Rusija i SAD nikako ne mogu biti isto.Ja nemam nikakvih problema s percepcijom, ti imaš problema s percepcijom, sveta majčica Rusija ti je isto ***** kao i omražena ti Amerika, samo što ti iz ruskog šupka to ne želiš vidjeti![]()
Руски председник Владимир Путин је изјавио да долази нова ера и нова етапа у светској историји - само суверене државе ће моћи да обезбеде динамику раста
![]()
Rusija i SAD nikako ne mogu biti isto.
Rusija je zemlja kulture i tradicije, Ameri zemlja nasilja i siledžija.
Boljšoj teatar u Moskvi stariji je od SAD.
O čemu govoriš?
I čemu drama oko par miliona Ukrajinaca.Kao prvo, istrebljenje indijaca je isto kao i svako drugo, Maja od strane Spanaca, Tatara i drugih naroda od strane Rusa, Ilira od strane Slovena, Srba od strane Bugara, Armena od strane Turaka itd i to je nešto što je bilo prije mog rođenja u nekim drugim vremenima. Kao drugo sad u 21 vijeku ti je normalno ubijanje nekoliko miliona Ukrajinaca (ako nece da budu Rusi onda su nacisti i treba ih ubiti kao što tvrdi Ruska nacionalna televizija ) znači slažeš se politikom novog Hitlera i žrtve ti nisu bitne i kao trece neko ko provali o ubijanju 100 milona indijanaca ne bi trebao da dolazi na ove teme bar bi mene bilo sramota.
Svu kulturu i tradiciju su naucili od Njemaca, zaboravila si Staljina itd.Rusija i SAD nikako ne mogu biti isto.
O čemu govoriš?
21 vijek je??? Izvini ali ovo je stvarno glupo.I čemu drama oko par miliona Ukrajinaca.
Tu mi patetiku prodaješ, a ja to ne uzimam ni gratis.
Nataša, samo pogledaj koliko Nobela ima koja država, koliko je doprinijela boljitku svijetla. Tu je Rusija gora i od Hrvatske.Rusija i SAD nikako ne mogu biti isto.
O čemu govoriš?
Euromajdan 8.12.2013.Sve si pobrkala, Rusi izazvali kaos u Ukrajini 2014. i čapili im dio teritorije, ono direktno pripojili. Sada su nastavili u istom tonu i opet bi pripajali dijelove Ukrajine sebi. Nigdje veze sa NATO intervencijama, ono, ni blizu.