- Poruka
- 11.007
Биће мир када овај заљубљеник Iphone-a и андалузијске винограде буде испоручен у Хаг и добије награду за свој хуманитарни рад.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Биће мир када овај заљубљеник Iphone-a и андалузијске винограде буде испоручен у Хаг и добије награду за свој хуманитарни рад.

Рупица у асфалту.
Рекоше Наполеон, Адолф и Добри БошњоNuklearnog oružja da nije toga razbucali bi ih za 3 dana
Negde sam procitao da ne mora da znaci fortifikacija samo za odbranu nego i za ofanzivna dejstva, koliko je sad tacno ne znam.Fortikacijski utvrdjena vojska ne sprema se za napad vec za odbranu, bili su sigurni da ce se napad desiti iako nisu znali kada.
A NATO misli provocirati medu dovijeka i da ovaj ne odogovori i ne razbuca im sve satelite. Pa ima da ih našamara sve od reda i zapali i svoj brlog ako do toga dođe. Rusija ako bude dovedna do ruba, ide vatromet i povratak u kameno doba.Русија никада, никоме и никада неће дозволити било коме да је понижава, а нуклеарно оружје и има да то себи не дозволи ...
Dobro videcemo, ja se nadam da valjda nece doci do katastrofalne eskalacije i da ce se sve zavrstiti sa Donbasom.Vidjećemo
Bush i Obama. Neće oni u Haag. U Haag idu bezveznjaci. Amerima se tamo ne sudi ma koliko zločinci bili.Биће мир када овај заљубљеник Iphone-a и андалузијске винограде буде испоручен у Хаг и добије награду за свој хуманитарни рад.
U bojna veruje da su ruske rakete neprecizne. Verovatno su gađali ovaj avion sa strane a zbog nepreciznosti pogodili zgradu...Pogledajte prilog 1190004
The use of the House of Officers in Vinnitsa as a command and logistics center with the presence of foreign military is reported
July 16 2022
Evo jedna, samo za tebeNuklearnog oružja da nije toga razbucali bi ih za 3 dana
Ja se nadam da će vam se omakne pa se NATO direktno uključi u sukobPutin ne može sebi dopustiti potpuno ponižavanje u Ukrajini i niko ne zna da li će uključiti nuklearno oružjeu tom slučaju, ne vjerujes valjda nakon ovog što su Rusi pokazali u Ukrajini da bi mogli da ratuju sa NATO ili sve slijepo vjeruješ sta Rusi tvrde.

Glup, gluplji i najglupljiРекоше Наполеон, Адолф и Добри Бошњо

Da je tako već bi Rusi to tjednima razvlačili u propagandi, radili Tv emisije, a ne da pokazuju montaže snimaka uništavanja HIMARSA, gdje HIMARSA na snimkana nigdje nema.Ima više indicija da je smena i istraga u SBU posledica prodaje HIMRASA Rusima.
Ahaha, e pa to je i razlog što na Rusiju ne smiju. A papci bi provocirali ali kad im se vrati onda plač. E pa Ukrajinu, zapdadnu i Kijev, a ne ovu sirotinju na istoku ja bih tukla 24/7 da im prisjedne Majdan i američko nagovaranje na povlačenje Rusa za uši.Nuklearnog oružja da nije toga razbucali bi ih za 3 dana
A mnogi su isto tako planirali razbucati Rusiju za tri dana, pa im sada sa kostima medvedi leti igraju sudoku.Nuklearnog oružja da nije toga razbucali bi ih za 3 dana

U bojna veruje da su ruske rakete neprecizne. Verovatno su gađali ovaj avion sa strane a zbog nepreciznosti pogodili zgradu...
Evo jedna, samo za tebe
Ja se nadam da će vam se omakne pa se NATO direktno uključi u sukob
Samo izgleda da su političari iz NATO zemalja mnogo pametniji od vas NATO plebsa, pa su male šanse za tako nešto...Ddakle se radilo o legitimnom vojnom cilju...
Tacno je sve sto si cuo za kontraofanzivu i pripreme za istu.Negde sam procitao da ne mora da znaci fortifikacija samo za odbranu nego i za ofanzivna dejstva, koliko je sad tacno ne znam.
Drugo, vrlo jednostavno, cemu vojska i fortifikacije odmah pored Donbasa, pa evo ova Avdijka koliko blizu Donjecka oko 20km vazdusno i to dobro utvrdjenje prepuno artiljerije koje vidimo sada kako gadja Donjeck i ubija civile iako je verovatno dobra PVO Ruske vojske, sta bi bilo da nisu Rusi intervenisali, pa samo iz te Avdijke bi napravili masakr nad Donbasom i Donjeckom, pa takodje dobro utvrdjena Popasna, Bahmut, Lisicansk, Severodonjeck, Slavjasnsk, Kramatorsk takodje veliki gradovi i velike vojne baze, kako bi ratovali Rusi u DNR i LNR sa tako dobrim utvrdjenim vojnim gradovima i naseljima.
Jednostavno da je Kijev hteo politicko resenje nije trebala tolika vojska odmah pored Donjecka i Luganska, videli smo i da je onaj ljigavac Porosenko izjavio da nisu ni imali nameru da spovedu politicko resenje kroz Minske dogovore, nego samo vojno i nasilno resenje.
teško li je biti pametan imajući na umu saznanje da je jedna gospođa u EU otpuštena sa svog radnog mjesta jer je govorila da muškarac ne može zatrudnjeti...![]()
Мађарска предлаже радикалне промене у ЕУ: Неутралност и потврда хришћанских корена
Мађарски парламент усвојио је на данашњој седници резолуцију по питању става те земље о будућности Европске уније, у којој се наводи да садашњи ЕУ споразуми „нису адекватна основа за сарадњу у време кризе“.
Резолуција је усвојена са 130 гласова "за", 50 "против" и седам уздржаних, преносе медији.
Због кризе у Украјини и исхитрених одлука ЕУ о увођењу санкције Русији, континент се суочава са периодом „кризе и неизвесности“, пише у резолуцији.
Као одговор на промену ситуације, мађарски парламент предлаже да се у европским уговорима потврде вредности европских хришћанских корена и културе.
Jedino Mađari pri čistoj svesti i zdravoj pameti.
Luzeri.teško li je biti pametan imajući na umu saznanje da je jedna gospođa u EU otpuštena sa svog radnog mjesta jer je govorila da muškarac ne može zatrudnjeti...