Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 10.446
Većina Ukropa se izvukla iz kotlova i sada ojačavaju odbranu Bahmuta i Slavjanska

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Većina Ukropa se izvukla iz kotlova i sada ojačavaju odbranu Bahmuta i Slavjanska
Znači saradnik okupatora je relevantan da govori u Zelenskom? Pa moga je dodati da iz provjerenih izvora saznaje sa mu nestaje belindže.Западни покровитељи поставили су Владимиру Зеленском ултиматум: не сме да преда Славјанск у ДНР у противном случају ће битиw прекинута војна помоћ, саопштио је члан савета администрације Запорошке области Владимир Рогов.
I ja.Rogov je junak otpora nacizmu
Predvidjam mu veliku i svetlu buducnost.
evo avet se pojavila i sve je navodnoNi svijet više ne postoji, kreće novi svjetski poredak od grandioznih Rusa!
Predvodnici Rusi znaju napraviti:
1. Votku i kavijar
2. Sarmat (navodno)
3. Raketni motor (navodno)
4 ......?
![]()
votku i kavijar smo banovali, a za ostalo [navodno] pregovaramoNi svijet više ne postoji, kreće novi svjetski poredak od grandioznih Rusa!
Predvodnici Rusi znaju napraviti:
1. Votku i kavijar
2. Sarmat (navodno)
3. Raketni motor (navodno)
4 ......?
![]()
u stvari imamo mi ovde neku votku americku i kavijar[ikru], ne treba nam njihovo
Znači opet ništa od kotlova, kotlića i kotličića?Nikakvih pomjeranja na frontu nema. Ukrajinska grupacija oko Donjecka nije potisnuta. Većina Ukropa se izvukla iz kotlova i sada ojačavaju odbranu Bahmuta i Slavjanska. Rusi krvare za svaku njivu. Baš loše.
Blagonaklon sam, jer čak i votku Amer zna napraviti bolje od Rusa, što je paradoks sam po sebievo avet se pojavila i sve je navodnoa vodku zna da napravi samo zelenski
![]()
ja sam jedva jednu ispio, ameri prave bolje druga pica, da se ne lazemo, ta americka votka nije bila ni za ...ali posteno, nije bila ni skupa - moras lepo da se otvoris, ako hoces posteno da popijesBlagonaklon sam, jer čak i votku Amer zna napraviti bolje od Rusa, što je paradoks sam po sebi
Još jedna sobarica..Ti si zlonameran jer ne verujem da si pglu. Ako je firma americka a registrovana u Ukrajini ona je pre svega privatna kompanija a ne drzavna. Ako usvojimo cinjenice iz prethodne recenice onda je sasvim mguce da Antonov leti iz BG za tamo neki banglades. Ako se opet malo vratimo u blisku istoriju videcemo da je tom istom Bangladesu prodavan i G4. Vrlo je moguce da je tovar bio za Banglades ali ako posle Bangladesa tovar ode dalje to je stvar Bangladesa i te trece strane.
Ne verujem da evropa i amerika išta daju od naoružanja sem nekih rashodovanih šklopocija. Niko ne finansira u propast.Укрима не стиже ни оно обећано а камо ли оно жељено… питај Шолца за детаље.
Ви као да не схватате… финансирати рат је један огроман трошак…у исто време финансирати државни апарат и јавни сектор је трошак ништа мањи и ништа мање битан…
С привредом сравњеном малтене на нулу… то је немогућа мисија
Украјинци троше државне резерве за редовне расходе, прихода ниоткуд, а приде рат кошта милијарде и милијарде месечно и савезници полако схватају да ни они сами немају пара за то планинарење
Шта мислиш шта ће се десити када Кијев не буде исплаћивао плате месецима.. кад удари зима а ни грејања, ни хране, ни струје… а што би рекао Палма “патриотизам се не сипа трактор”
Мислиш да ће сами Украјинци хтети да следе Зеленског и остале западне марионете у походу да поврате Донбас кад су гладни, жедни и свесни да од тога нема ништа?
Ja baš mislim da im daju svašta novije, osim onoga za što nikako ne žele da padne Rusima u ruke, npr dron.Ne verujem da evropa i amerika išta daju od naoružanja sem nekih rashodovanih šklopocija. Niko ne finansira u propast.
To je to gdje se prelama ratJoš jedan britanski nacista Džon Harding plače i moli za milost iz zatvora u Donbasu. Čeka ga smrtna kazna.
Zablistati će u eksploziji autobombe.Rogov je junak otpora nacizmu
Predvidjam mu veliku i svetlu buducnost.
Ići će u šumu po drva i tuširati se jednom mjesečeno jer je Ursula tako zamislila naštetiti Rusiji. Sorry, nitko na Blakanu nije toliko glup, pa čak ni tvoji zemljaci, a poslušni pogotovo nismoStvarno, mi ćemo svi na Balkanu ce pocrkati od gladi prije nego što kriza dođe u Njemačku, to si mogla sama zakljuciti .... a valjda si lijepa
.
Ti znaš kako funkcioniraju sankcije?Ići će u šumu po drva i tuširati se jednom mjesečeno jer je Ursula tako zamislila naštetiti Rusiji. Sorry, nitko na Blakanu nije toliko glup, pa čak ni tvoji zemljaci, a poslušni pogotovo nismo
Kažeš, prelijep si....
Von Paulus je Ursula, a može i Schultz, imaju dedine uniforme doma.Стаљинград, Царицин, али ту би ви Хрвати могли припомоћи.Вјерујем да би се U бојна радо одазвала чим би их чика Сорош позвао. Једино не знам имате ли каквог фон Паулуса на располагању? Наравно ови форумски арлекини се не рачунају.
Sad kad si lijepo objasnio skužila sam.Ti znaš kako funkcioniraju sankcije?
Kao prvo sankcije moraju biti štetne za obje strane, zato jer su ekonomski povezani. Da nisu povezani, sankcije ne bi bile ni moguće.
E sada kada smo ustanovili da su sankcije štetne za obje strane, princip je taj da ekonomski slabiji tu štetu daleko teže tolerira nego onaj jači. A zemlje koje su Rusiji udarili sankcije imaju XY (broj veći od 50) puta veći bdp od Rusije.
Situacija s plinom je specifičan problem (ponajviše zbog njemačke naivnosti), ali i kratkoročan. Ubrzo će svi imati plina koliko im treba, a ništa od toga neće biti ruski plin.
a moze bit da je skinuo sako i bio u samo kosulji...On July 14, a native of the Dnepropetrovsk region, Colonel of the Ukrainian Air Force Dmitry Burdiko di*d. Earlier, information was circulated on the network that a high-ranking officer of the Air Force Konstantin Puzyrenko was among those liquidated in Vinnitsa by Russian heavy blow.
Pogledajte prilog 1189102 civil kojeg su rusi nadjubrili u vinici gde su nato guzi usrase i talibani kmecali o ubijenim civilima![]()