Rat u Ukrajini (10)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
By November, the five largest economies of Southeast Asia: the Philippines, Malaysia, Indonesia, Singapore and Thailand, will sign an agreement on the integration of their mobile payment systems. This will make cross-border transfers much more efficient and will contribute to the development of trade in ASEAN countries. Payments will be made in foreign currency by regional banks by direct exchange between currency pairs without using the US dollar. NB: Sorry for the mistake of pointing Singapore at Sarawak state of Malaysia. Singapore is just at the tip of Malaysia peninsula.

mnogo lepih vesti za amere i ostalu nato guziju :cepanje:
:bravo:
Imaš kakav link za to?

1658061631797.png

Оперативно-тактички ракетни систем "Искандер" уништио најмање један влр Химарс са логистичким возилима. По свему судећи он је овај напад извео крстарећом ракетом 9М728 која поседује стелтне карактеристике. Целу операцију подржавала извиђачка средства ВС РФ (БПЛ и сателити).

20220717_144350.jpg
20220717_144347.jpg

Nece...
Jednom klosar uvek klosar...
Pa ista ekipa je prodavala oruzje cak i dzihadistima Islamske drzave...(isto CIA/Mi6 isprdak kao i oni...)

...
Pa da,da sam na mestu Rusa kupio bi sve tako da ovi drugi jednostavno nemogu uzeti nista jer mi nemamo neke velike kapacitete,mozemo proizvesti ogranicene kolicine.A ti koji prodaju imaju alibi,reci ce mi prodajemo amerikancima,maleziji,arapima a oni onda preprodaju Ukrajincima ali profitere to ne zanima

Оперативно-тактички ракетни систем "Искандер" уништио најмање један влр Химарс са логистичким возилима. По свему судећи он је овај напад извео крстарећом ракетом 9М728 која поседује стелтне карактеристике. Целу операцију подржавала извиђачка средства ВС РФ (БПЛ и сателити).

Pogledajte prilog 1188943Pogledajte prilog 1188944
Kad im sruse i ovaj mit nzn sta će posle da nađu

Ova slika leta aviona dokazuje da Vucic i Nesa Slina debelo lazu.

Kao avion isao za Jordan a oruzje za Banglades.

Avion je dosao do pola Egeja, onda smotao polukruzno i krenuo da leti nazad pa verovatno preko Bugarske, Rumunije do Poljske..

Vucic znaci radi protiv Rusa i naoruzava po nalogu Amerikanace *******iste.
Verovatno je tada uočio problem i tražio sletanje na najbliži aerodrom.

• Podržavam
Reactions: iig
Sljedeće su taktičke nuklearke ! Malo se zezam ali kako je krenulo, ako hoće NATO da promjeni tok rata, to bi jedino pomoglo Ukrajincima ! Ali što u tom slučaju Rusi neće odgovoriti Ukrajincima,nego će distributer direktno dobit sarmu (sarmat) u vugla!:per:
Nema upotrebe nuklearnog oruzja u Ukrajini jer za to nema potrebe..Samljet će ih za pola godine do godinu..Nuklearno oružje bi se moglo upotrebiti kad Kina krene i to od strane Amera ..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back