Čiji si pa ti sad klon?previše se informiraš na logično.com
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čiji si pa ti sad klon?previše se informiraš na logično.com
Koliko vidim nema korekcije, već iz prve. Ovo je neko precizno markiranje za pametnu municiju.Dronovi za korekciju i ruska artiljerija su ubitacna kombinacija. Tu spasa nema.
Frtajleru, lijepa ti je nova klajdapreviše se informiraš na logično.com
Koliko vidim nema korekcije, već iz prve. Ovo je neko precizno markiranje za pametnu municiju.
To je.j meni zapalo za oko pre nekoliko dana .. počeli su jako precizno da ih gadaju ..Koliko vidim nema korekcije, već iz prve. Ovo je neko precizno markiranje za pametnu municiju.
šta ti je to frtajler ?Frtajleru, lijepa ti je nova klajda![]()
Ovo je bilo iz prve inače bi ovi u rupi zbrisali.Ma i da promase podbace prebace prvi put i drugi put i treci put cetvrti i peti put sigurno nece.
Place pukla mu cela linija ..šta ti je to frtajler ?
I meni tako deluje, kao da radi Krasnopolj. Obicno, bez obzira na korekciju iz vazduha ili sa zemlje, prvih nekoliko podbaci/prebaci, a ovde se vidi da jedna za drugom tuce tacno gde treba.Koliko vidim nema korekcije, već iz prve. Ovo je neko precizno markiranje za pametnu municiju.
Ойса ты ойсаFrtajleru, lijepa ti je nova klajda![]()
Свет треба да пати како би подржао битку коју Украјина неће добити и они који то подржавају (политичке елите) знају да је тако.KRAJA.
U tijeku je deindustrijalizacija Njemačke.
Ekonomskim slomom Njemačke pada čitava EU.
Nepogrešiv je naš talent da se uvijek nađemo na pogrešnoj strani![]()
Frtajler je nick čoveka koji je napravio i tvoj profil. Jel ti jasnije sad?šta ti je to frtajler ?
To je to. Taj si.jel mi se čini ili se neki kotlić stvara oko hersona ?
pitam za prijatelja
Laserski precizno.I meni tako deluje, kao da radi Krasnopolj. Obicno, bez obzira na korekciju iz vazduha ili sa zemlje, prvih nekoliko podbaci/prebaci, a ovde se vidi da jedna za drugom tuce tacno gde treba.

nikad čujaFrtajler je nick čoveka koji je napravio i tvoj profil. Jel ti jasnije sad?
На горе стоял казак, он богу молилсяDa rezimiramo za laku noc
1. Ukrajina priznala DA JE BANKROT i trazila zamrzavanje vracanje dugova na 2 godine
2. Francuski Liberasion javlja da su Ukropi gotovo ostali bez municije i da NEMA RESENJA za njihovo snabdevanje!
U to ime jedna prigodna ruska pesma
Odakle si dečko?nikad čuja
nebitno,ionako ćeš me svrstat među ustašeOdakle si dečko?
Dakle Hrvat. Lepo. Ko i Frtajler.nebitno,ionako ćeš me svrstat među ustaše
Priviđa ti se taj frtajler ka i rujama ukrajinski branitelji stvoreni u laboratorijuDakle Hrvat. Lepo. Ko i Frtajler.