darda
Elita
- Poruka
- 16.882
vi nemate ni jedan posto vam je onaj zaronio u moreSrbi ni nemaju dva da se sudare.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vi nemate ni jedan posto vam je onaj zaronio u moreSrbi ni nemaju dva da se sudare.

koliko je Rusa u Ukrajini ubijeno?
Dete debil nece vise nikoga ubijati, proterivati, genocidisati u Ukrajini sto je radilo aktivno 8 godina.
Dosao cika ruski policajac da detetu NATO debilu objasni neke stvari.
Poslao ga cika direktor Putin.
To svakako jeste bila Putinova greška , tad je želeo da prikaže Rusiju kao prijateljsku zemlju pa je organizovao Olimpijadu i tu sprcao ogromne pare. (čini mi se 45 milijardi dolara).a putin je klasican mafijas. bilo koji normalan lider bi usao jos 2014 u ukrajinu da uspostavi poredak. I to za vreme majdana. Steljas 100-200 ljudi bolje nego da imas gradjanski rat
Da to su masovne grobnice Albanaca nakon početka agresije . Grobnice nisu izazvale agresiju već obrnuto.to je oste poznato.
pogledaj ovde.
Имамо увек и свега пет пута више од вас.Srbi ni nemaju dva da se sudare.
Ja verujem da bi ovako i Srbi branili svoju drzavu od invazije npr. Bugarske, Rusije, Hrvatske, Madjarske.... bilo koje drzave.
Koliko je to u kilama ili metrima?Od početka. Postavili tamo svoju vojsku i neka sada Ukrajina pregovara s pobunjenici će svako malo granatirati Ukrajinu.
Како ли нађе баш N1 да им да изјаву?Ostavio tenis, uzeo pušku i odlučio da brani Ukrajinu: Nemam drugu zemlju
Poznati ukrajinski teniser Sergej Stahovski odlučio je da se uključi u odbranu Ukrajine. Bez vojnog iskustva postao je deo rezervnog sastava vojske. Stakhovski je za N1 rekao kako je tokom poslednja 24 sata bilo nekoliko vazdušnih napada u Kijevu.
---
Ja verujem da bi ovako i Srbi branili svoju drzavu od invazije npr. Bugarske, Rusije, Hrvatske, Madjarske.... bilo koje drzave.
Obiđi groblja, uzmi olovku i zapiši.koliko je Rusa u Ukrajini ubijeno?
ima li neki video, dokument o tome?Na hiljade od 2014 do danas. Samo u Donjecku ste ubili preko 90 dece.
Jel razgovarao sa mrtvim zamjenikom danas?Кадиров се обратио кијевским нацистима, послао им видео огромних трупа: Стижемо!
https://srbin.info/svet/kadirov-se-...stima-poslao-im-video-ogromnih-trupa-stizemo/
Па, негде 4-5 милиона према подацима Украјине и запада.koliko je Rusa u Ukrajini ubijeno?
Eto vidis, tako i Ukrajinci postupaju i ja stvarno ne vidim sta je pogresno u tome da branis svoju zemlju???Da, to smo radili 99-te.
Ti si bio mali, ne sećaš se.
Svako malo pa mrtvi na ukrajinskih strani.Koliko je to u kilama ili metrima?
Тако је, браво. Репка` ко врата!Цивилизација не сме руском диктатору дозволити ни мрвицу победе ако жели остати цивилизација
Nisu se bunii jer je već uvedena strahovlada a osim toga Zelenski je obećavao otopljavanje odnosa i dogovor sa rusijom pa je prorusko stanovništvo glasalo za njega jer druge alternative nije bilo pošto su drugi opozicioni lideri pretučeni ili zabranjeni.Nisu se bunili protiv Zelenskog kao protiv onog ruskog pulena sto ga je Putin postavio.
Znaci da im je odgovarao, narodu.
Čekaj, zar mi nemamo one migova, dok vi nemate one rafale?Srbi ni nemaju dva da se sudare.
Pa mislim da bas ne voli RT?Како ли нађе баш N1 да им да изјаву?![]()
a ti obilazis masovne grobnice albanaca po Srbiji?Obiđi groblja, uzmi olovku i zapiši.
Agent ne agenat.Бандера је убијао русе, и све остале. Пореде га са павелићем, кгб агенат га стрељао у немачку.
Руси су вадили леба из уста украјинској деци како се каже за онај погром, голодомор.
Украјинци никада нису имали државу, шутирало их с ноге на ногу хиљаду година.
Додај пољаке који су имали крваве сусрете и са русима и са украјинцима.
Занемари литву и летву, они дуго нису актуелни.
И шта друго очекујеш да добијеш од украине него руске усташе. као и ове "наше", није видело белог дана из штале и кад је изашао, нормално да ће да коље у камповима.