Rat u Ukrajini (1)

Šta će se dalje odvijati?

• Rusi za kratko vreme pokoravaju Ukrajinu i uspostavljaju mir

glasova: 113 69,8%
  • Rat će trajati dugo i otpor će biti jak

glasova: 49 30,2%

• Ukupno glasova
    162
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Денацификација се успешно наставља.

Мариупољ затворен, усташама из АЗОВ бригаде нема бежања, ускоро на коленима пред Ополченицима.

c76f1f1a8855a97792d06fa0d454fa43.jpg

Dete debil nece vise nikoga ubijati, proterivati, genocidisati u Ukrajini sto je radilo aktivno 8 godina.

Dosao cika ruski policajac da detetu NATO debilu objasni neke stvari.

Poslao ga cika direktor Putin.

Цивилизација не сме руском диктатору дозволити ни мрвицу победе ако жели остати цивилизација

a putin je klasican mafijas. bilo koji normalan lider bi usao jos 2014 u ukrajinu da uspostavi poredak. I to za vreme majdana. Steljas 100-200 ljudi bolje nego da imas gradjanski rat
To svakako jeste bila Putinova greška , tad je želeo da prikaže Rusiju kao prijateljsku zemlju pa je organizovao Olimpijadu i tu sprcao ogromne pare. (čini mi se 45 milijardi dolara).
to je oste poznato.
pogledaj ovde.
Da to su masovne grobnice Albanaca nakon početka agresije . Grobnice nisu izazvale agresiju već obrnuto.

Ostavio tenis, uzeo pušku i odlučio da brani Ukrajinu: Nemam drugu zemlju​

Poznati ukrajinski teniser Sergej Stahovski odlučio je da se uključi u odbranu Ukrajine. Bez vojnog iskustva postao je deo rezervnog sastava vojske. Stakhovski je za N1 rekao kako je tokom poslednja 24 sata bilo nekoliko vazdušnih napada u Kijevu.

---

Ja verujem da bi ovako i Srbi branili svoju drzavu od invazije npr. Bugarske, Rusije, Hrvatske, Madjarske.... bilo koje drzave.
Како ли нађе баш N1 да им да изјаву? :D

Nisu se bunili protiv Zelenskog kao protiv onog ruskog pulena sto ga je Putin postavio.
Znaci da im je odgovarao, narodu.
Nisu se bunii jer je već uvedena strahovlada a osim toga Zelenski je obećavao otopljavanje odnosa i dogovor sa rusijom pa je prorusko stanovništvo glasalo za njega jer druge alternative nije bilo pošto su drugi opozicioni lideri pretučeni ili zabranjeni.

eu nije trebala da pravi mejdan, a oni su ga finansirali ako nisu planirali da prime ukrajinu u eu. a nisu planirali. ovako su samo napravili sukob, izginuce 50k ljudi, za njihova prazna obecanja, ja bi rekao da sam na putinom mestu, ok povlacim trupe ako primite ukrajinu u eu. bilo bi tuc muc i nista

Бандера је убијао русе, и све остале. Пореде га са павелићем, кгб агенат га стрељао у немачку.
Руси су вадили леба из уста украјинској деци како се каже за онај погром, голодомор.
Украјинци никада нису имали државу, шутирало их с ноге на ногу хиљаду година.
Додај пољаке који су имали крваве сусрете и са русима и са украјинцима.
Занемари литву и летву, они дуго нису актуелни.
И шта друго очекујеш да добијеш од украине него руске усташе. као и ове "наше", није видело белог дана из штале и кад је изашао, нормално да ће да коље у камповима.
Agent ne agenat.
Nemoj ponavljati laži da su Rusi uzimali hleb deci iz usta, to je prokleta propagandna laž iz iste kuhinje iz koje i sva halabuka ide ovih dana. Sovjetski savez je bio kao država a u njoj i RSSR, na vlasti nije bio Rus već čini mi se Gruzin ali i Ukrajinac u Ukrajini koji se zalagao za razrez (to inače u tom periodu nije bilo čudno jer se isto radilo i u FNRJ). Dakle Rusija nema veze sa tom glađu jer su i Ruski državljani umirali od gladi.
Ako ne znaš, nemoj ni pisati laži a ako želišda znaš imaš PDF Istorija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back