Rat u Ukrajini (1)

Šta će se dalje odvijati?

• Rusi za kratko vreme pokoravaju Ukrajinu i uspostavljaju mir

glasova: 113 69,8%
  • Rat će trajati dugo i otpor će biti jak

glasova: 49 30,2%

• Ukupno glasova
    162
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Molim se za Mir i što brže rešavanje ove napete situacije, da se i Zelenski dozove pameti, čemu sve ovo, nema pobednika u ovom sukobu.

Juče sam zapalio Putinu sveću u sektoru mrtve, valja se, Zadušnice, u Hramu Svete Trojice.

Ruski narod predugo pati pod diktatorom koji svoju zemlju vuče ka provalijama Azije, daleko od SWIFT-a, Formule 1 i finala Lige Šampiona.
a vi ne znate za AI intelegenciju
evo , najbolji primer je sa zelenskim , ki gordovi i upravljaju njegovim mozgom a naredbe stizu iz usra i nato...

Mani me se tih *******nih gluposti o 'nacistima', najveci nacist danasnjice ti sjedi u Kremlju trenutno, i bombardira drugu drzavu trabunjajuci o 'oslobadanju', svi takvi likovi vole 'oslobadati' druge drzave od njihovih stanovnika, nije on prvi...

Не кењај хрват. Главни јунак екипе режима из Кијева јесте Стјепан Бандера, осведочени нациста и сарадник Хитлера.

Широм Украјине му дижу споменике...

FMmJqB5X0AAbPPD

nato treba da posalje f16 sa poljskim pilotima tipa 400 komada, da narokaju kgb-ovce da ih posle narod u rusiji masakrira. narod ne voli poraz, ali treba ih sve pobiti da ne ostane ni za seme.
Aha, možeš mislit kako bi se lijepo proveli pri napadu na zemlju koja ima najaču PVO na svijetu! A Ameri imaju 5000 f16 pa što oni ne napadnu?
Ovako mali Perica tumači geopolitiku!

treba rokati sve kgb-ovce. poraz znaci i pad rejtinga putina. eu vode upisane babe, treba ne bas direktno pomoci, ali poslati avijaciju da **** kgb-ovcima bulju, zapleniti im svu imovinu po evropi, posto je oni ne drze u rusiji ni kini nego kgb zna gde je sigurno. ruski carevi su slali komuniste u gulake, ja bi po kratkom postujpku. i prekinuti snadbevanje gasom, pokrenuti nukleare elektrane u nemackoj.
sreca pa se ti ni u soptvenoj kuci ne pitas nista ;)

Putin seljak.

Ne zato sto zeli da povrati otete i pokonjene ruske teritorije, vec sto to radi na nacin nedostojan coveka i civilizovanih ljudi.

Veliko razocarenje i jedan ogroman minus za rusku vlast.

Vrlo pristojno to radi, voze se ulicama, gotovo samo što jos i na semafor ne stanu..., cak ne upadaju ni u dvorista, kraj civila prolazi ni ne pitajuci se da li su diverzanti, cak stavise civili kolima kraj Rusa, neki cak i snimaju sa prozora telefonima... (kod nas bi vec bili izresetani jer smo imali iskustva snajperista u ex yu ratu...)

Dakle svesno rizikuje ruske zivote vojnicke da ne bi povredio nekog civila...

...

Drugar, ja te potpuno razumem s jedne strane. Ti živiš u Rusiji, oni su ti tamo prijatelji i komšije.
Međutim, više od 90% ljudi na planeti ne odgovara tom opisu. Znači nama ostalima Rusi i Ukrajinci nisu ništa i gledamo ih ovako sa strane. Kad tako gledamo stvari stoje na taj način da je Rusija upala na teritoriju druge, međunarodno priznate države. Kakvi god da su ljudi u toj državi nisu oni ušli u Rusiju nego je ona ušla kod njih. To mi je sasvim dovoljno saznanje da znam kako stvari stoje. Još kažeš kako će u drugoj državi koja nije tvoja biti potamanjeni oni koji ti se ne sviđaju. Zamisli da dođeš u moju kuću i s vrata kažeš kako treba da bude ovako ili onako inače ćeš me uništiti. Šta očekuješ da bih ja rekao na to?
Izvini, sve mi ovo jako liči na ponašanje Amerikanaca u vezi s Kosovom, samo što oni bar nisu imali ambiciju da pregaze celu Srbiju. A mogli su, da se ne lažemo. Sve što sam tad mislio o njima sad mislim o Rusima. Supersile - supersiledžije.
Sve si u pravu ali zvučiš malo naivno kao one misice na takmičenjima kada kažu da se zalažu za MIR u svetu, a to je zgleda jedna bajka!

Svi se mi zalažemo za mir ali ako ti jedna ogromna ratna mašinerija NATO pakt dodje na granice , pitanje vremena je kada bi Rusi prošli kao
SRbija. Već godinama im uvode sankcije i zabrane guše ih i iscpljuju ponižavaju, podržavaju istrebljenje Rusa u Ukrajni,
Rusi su samo odabrali da krenu malo ranije u odbranu jer sada mogu a pitanje je da li bi mogli za 10 god. Rat nije lep i u ratu se gine, biće i kolateralne štete što bi Ameri rekli. Rusi idu na sve ili ništa, takva su vrremena došla.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back