- Poruka
- 47
Kolega Skaramuči jasan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a vi ne znate za AI intelegencijuMolim se za Mir i što brže rešavanje ove napete situacije, da se i Zelenski dozove pameti, čemu sve ovo, nema pobednika u ovom sukobu.
Juče sam zapalio Putinu sveću u sektoru mrtve, valja se, Zadušnice, u Hramu Svete Trojice.
Ruski narod predugo pati pod diktatorom koji svoju zemlju vuče ka provalijama Azije, daleko od SWIFT-a, Formule 1 i finala Lige Šampiona.
Link ?Staro druze...
Ova dvojica veseljaka su vec na koncertu Tome Zdravkovića...
...
Mani me se tih *******nih gluposti o 'nacistima', najveci nacist danasnjice ti sjedi u Kremlju trenutno, i bombardira drugu drzavu trabunjajuci o 'oslobadanju', svi takvi likovi vole 'oslobadati' druge drzave od njihovih stanovnika, nije on prvi...
Identicno kao i za Hrvatsku 1991....Pa Arslane puno si slago, Amerika nije intervenisala u Bosni (vojno) uopste. Zapravo te Dejtonom spasila da ne isceznes u Banja Luci i citavoj severoistocnoj Bosni.
Moskva pokuša sve, pogotovo Slavene, osloboditi od njih samih. Provjereno kroz stoljeća istorije. Često su i uspješni u tome, može se reći možda čak i najuspješniji u ljudskoj istoriji.Pritom zaboravlja da je i Staljin pokušao tridesetih godina da oslobodi Ukrajinu od Ukrajinaca.
I onda se čude što Ukrajinci ne vole Ruse.
Aha, možeš mislit kako bi se lijepo proveli pri napadu na zemlju koja ima najaču PVO na svijetu! A Ameri imaju 5000 f16 pa što oni ne napadnu?nato treba da posalje f16 sa poljskim pilotima tipa 400 komada, da narokaju kgb-ovce da ih posle narod u rusiji masakrira. narod ne voli poraz, ali treba ih sve pobiti da ne ostane ni za seme.
sreca pa se ti ni u soptvenoj kuci ne pitas nistatreba rokati sve kgb-ovce. poraz znaci i pad rejtinga putina. eu vode upisane babe, treba ne bas direktno pomoci, ali poslati avijaciju da **** kgb-ovcima bulju, zapleniti im svu imovinu po evropi, posto je oni ne drze u rusiji ni kini nego kgb zna gde je sigurno. ruski carevi su slali komuniste u gulake, ja bi po kratkom postujpku. i prekinuti snadbevanje gasom, pokrenuti nukleare elektrane u nemackoj.
Od samog starta su na strani Ukrajine. Moraju nesrecnici, zapad ih placa.Primjetno je da su mediji u Srbiji prešli na ukrajinske izvore izvještavanja.Zanimljivo...
Primjetno je da su mediji u Srbiji prešli na ukrajinske izvore izvještavanja.Zanimljivo...
Putin seljak.
Ne zato sto zeli da povrati otete i pokonjene ruske teritorije, vec sto to radi na nacin nedostojan coveka i civilizovanih ljudi.
Veliko razocarenje i jedan ogroman minus za rusku vlast.
Šta se ono dimi pre tog "uništavanja"?Trenutak kad Ukrajinac protiv-oklopnim oruzjem unistava ruski tenk.
Od forumskih Putinovaca trazim da kazu kako UKR vojnik unistava svoj tenk
nije on odbijao pregovore i politicko rešavanje kao zelenski. na kraju će opet biti pregovori. zar ne?Za plac se obrati Putinu, radi njega danas placu majke...
da li si ti gladao o rjazanjskom seceru, gostovali stanari zgrade gde je podmetnut eksploziv. jasno da kgb i puttler stoje iza toga. da li treba da ti pronadjem emisiju. znaci kgb je spreman da ubija sopstvene civile za njihovu bulju.Primjetno je da su mediji u Srbiji prešli na ukrajinske izvore izvještavanja.Zanimljivo...
Kolega Skaramuči jasan.
Netacno, vec da je Rusija prevazisla sve skrupule.То ти је доказ најбољи да смо под окупацијом НАТО пакта...
Sve si u pravu ali zvučiš malo naivno kao one misice na takmičenjima kada kažu da se zalažu za MIR u svetu, a to je zgleda jedna bajka!Drugar, ja te potpuno razumem s jedne strane. Ti živiš u Rusiji, oni su ti tamo prijatelji i komšije.
Međutim, više od 90% ljudi na planeti ne odgovara tom opisu. Znači nama ostalima Rusi i Ukrajinci nisu ništa i gledamo ih ovako sa strane. Kad tako gledamo stvari stoje na taj način da je Rusija upala na teritoriju druge, međunarodno priznate države. Kakvi god da su ljudi u toj državi nisu oni ušli u Rusiju nego je ona ušla kod njih. To mi je sasvim dovoljno saznanje da znam kako stvari stoje. Još kažeš kako će u drugoj državi koja nije tvoja biti potamanjeni oni koji ti se ne sviđaju. Zamisli da dođeš u moju kuću i s vrata kažeš kako treba da bude ovako ili onako inače ćeš me uništiti. Šta očekuješ da bih ja rekao na to?
Izvini, sve mi ovo jako liči na ponašanje Amerikanaca u vezi s Kosovom, samo što oni bar nisu imali ambiciju da pregaze celu Srbiju. A mogli su, da se ne lažemo. Sve što sam tad mislio o njima sad mislim o Rusima. Supersile - supersiledžije.