Rat u Ukrajini (1)

Šta će se dalje odvijati?

• Rusi za kratko vreme pokoravaju Ukrajinu i uspostavljaju mir

glasova: 113 69,8%
  • Rat će trajati dugo i otpor će biti jak

glasova: 49 30,2%

• Ukupno glasova
    162
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Оно што НАТО код нас није успео ни након 78 дана, Русима то иде прилично ефикасно.
А где смо ми, а где је Украјина у војној техници.
Ми у окружењу и сами, уз њих цео запад, и мају директан контакт са НАТО, нису у окружењу.
Толико о војној моћи.запада.
Da ima rezona...

Лукашенко потврдио ударе са територије Белорусије на Украјину „Било је 2-3 ракетна удара са југа Белорусије на почетку сукоба, пошто је Кијев распоредио 3-4 ракетне дивизије близу границе“

Украјина је готова онда, јер чим се Белушенко укључио мени је све јасно.

Искрено мислим да ће га Путин шутнути првом приликом јер су Чечени показали далеко већи морал за руску ствар.

Укро НАТОвска активна одбрана у Харкову је ПОТПУНО УНИШТЕНА.

Укропи прешли на партизанску тактику ратовања

Да, украјинске снаге безбедности су заиста прешле на партизанску тактику и намећу уличне борбе нашим трупама у Харкову

Нажалост, наша предвиђања о преласку украјинске војске на партизанску тактику у Кијеву почињу да се остварују. У Харкову су били снимци које су снимили војници Оружаних снага Украјине. Њихове јединице су се разбиле у мале групе и праве заседу нашој војсци. И наши почињу да се крећу у малим групама и истискују групе Оружаних снага из града. Употреба авијације или артиљерије у оваквим условима је немогућа без великог броја цивилних жртава.

Треба напоменути да је и најновији закон Зеленског о легализацији плаћеника „идеалан“ за партизанску тактику. А ето, идите и покушајте да докажете које је националности била ова или она диверзантска група, која је направила провокацију баш у стамбеној четврти милионског града.

Nisu oni od euromajdana na ovamo ni na istoku ni na zapadu, već u nekom svom limbu.
Ма како не, ти знаш боље од мене а имам велики број познаника из Украјине, раде овде у Русији пошто је тамо беда!
И сад, они не знају како су живели, требало би тебе да питају?

Pogledajte prilog 1110423

OBRAĆANJE U VAŠINGTONU

Ukrajinski general-major kazao da su zarobili oko 200 ruskih vojnika

Ukrajinski general-major Boris Kremenetski je na konferenciji u Washingtonu kazao da su zarobili oko 200 ruskih vojnika koji su bili "loše opremljeni", prenosi CNN.

Pogledajte prilog 1110422

"Zarobili smo oko 200 ruskih vojnika, od kojih neki imaju 19 godina. Uopće nisu obučeni i loše su opremljeni. Prema njima postupamo u skladu sa Ženevskom konvencijom", rekao je Kremenetsky, koji je trenutno službenik u ambasadi Ukrajine u Sjedinjenim Američkim Državama.

Kremenetsky je dodao da je vojnicima bilo dozvoljeno da pozovu roditelje i da su dobili hranu i vodu. CNN nije bio u mogućnosti da provjeri ovu njegovu tvrdnju.

General je također naveo da blisko sarađuje s Pentagonom, ali da je Ukrajini i dalje potrebna značajnija vojna pomoć.
"Treba nam dodatna pomoć. Uvjeravam vas da je sve ono što smo do sada dobili iskorišteno na pravi način", naveo je.

Ovoj glavuši samo fali jabuka...

...

Борбе су у Харкову, пожурио си.

То је уобичејно чишћење терена од заосталих непријатељских трупа.

Активна одбрана Харкова више не постоји.

Укропи су разбијени у мање партизанске групице и то ти је то....

Само је питање времена када ће сви бити убијени или заробљени.

Укро НАТОвска активна одбрана у Харкову је ПОТПУНО УНИШТЕНА.

Укропи прешли на партизанску тактику ратовања

Да, украјинске снаге безбедности су заиста прешле на партизанску тактику и намећу уличне борбе нашим трупама у Харкову

Нажалост, наша предвиђања о преласку украјинске војске на партизанску тактику у Кијеву почињу да се остварују. У Харкову су били снимци које су снимили војници Оружаних снага Украјине. Њихове јединице су се разбиле у мале групе и праве заседу нашој војсци. И наши почињу да се крећу у малим групама и истискују групе Оружаних снага из града. Употреба авијације или артиљерије у оваквим условима је немогућа без великог броја цивилних жртава.

Треба напоменути да је и најновији закон Зеленског о легализацији плаћеника „идеалан“ за партизанску тактику. А ето, идите и покушајте да докажете које је националности била ова или она диверзантска група, која је направила провокацију баш у стамбеној четврти милионског града.

А мени си пре минут горе написао пао Харков.:lol:

Botoksirani KGB thug se odlučio za old fashion vrstu rata da uđe tenkovima i da demonstrira silu a to košta gubici su mnogo veći nego što je NATO imao dok je ratovao protiv nas kao na igrici iz daljine i do poslednjeg Šiptara koji se zaleće tamo dole na Košarama

Od svih 44.000.000 Ukrajinaca koliko je to??
1645950727865.png

Знаш ли ко је и шта симболизује овај човек ком су украјинске власти подигле споменик?

То је уобичејно чишћење терена од заосталих непријатељских трупа.

Активна одбрана Харкова више не постоји.

Укропи су разбијени у мање партизанске групице и то ти је то....

Само је питање времена када ће сви бити убијени или заробљени.

Ууум, не бих ја партизане отписивао. Сети се само Тихија и Прлета.

А мени си пре минут горе написао пао Харков.:lol:

Па кад ти непријатељ уће у центар града ствар је јасна. Изгубио си .

Сад је до тебе да ли ћеш да уважиш нову реалност и предаш се и спасиш тако свој бедни НАТО живот или ћеш умрети покушавајући да убијеш неког Руса....

Избор је ваш НАТОвци

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back