Povjesnitchar
Domaćin
- Poruka
- 4.480
Rusko specijalno vozilo za komunikaciju nije imalo sreće
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pošto će ove godine turistička sezona biti *ranje, mislim da ćemo Picija dosta gledati na forumuŽivjela zdrava pamet i mogućnost izbora na demokratskim izborima.
Не схвата он да данашњи начин ратовања није као онај из 1941ве године, када Немци ударе са свим што имају и сравне град са земљом.Ispravnije nisu još.Gruzijski rat je trajao aktivno nekih 14-15 dana uz primirja.Ako bude ispod 10 dana biće rekord u porazu.![]()
Толико о моћној руској армији. Вест је кад освоје село.
Откуд борбе у Харкову, зар га не држе твоји и у њега се не може ући?Борбе су у Харкову, пожурио си.
"Ruski fašizam" a oni imaju spomenik pravog fašiste Bandere. Komedija,mada nije ni čudo s obzirom na predhodni posao gosn Zelenskog...
Ovde piše da je ruski fašizam doživeo kliničku strelu kroz srce, i rambo nož u oko
Bitno je da ti znaš čoveka koji zna čoveka a to nema veze sa mojom porukom.. Dosta nas ima nekog tamo, imam komšije koji su iz Donjecka i tamo imaju familiju trenutno. Imam drugare koji rade u Rusiji trenutno jaka stvar.. pročitaj lepo šta sam napisao, nemoj odma lično da udaraš.Ма како не, ти знаш боље од мене а имам велики број познаника из Украјине, раде овде у Русији пошто је тамо беда!
И сад, они не знају како су живели, требало би тебе да питају?
Navedi mi jedan, jedini, dokaz da bi i mene ubedila da su Rusi fašisti? Nisu li Rusi u 2. svetskom ratu izgubili 20.000.000 ljudi, boreći se protiv najvećeg zla u istoriji ljudske civilizacije - nacizma i fašizma?Ovde piše da je ruski fašizam doživeo kliničku strelu kroz srce, i rambo nož u oko
Te vaše priče: "A zamisli mi dopustimo Stepanu da se razmaše, a on jednog dana, šta znam, napadne nekog i izvrši invaziju! Možda čak i soliter pogodi!"Pogledajte prilog 1110433
Знаш ли ко је и шта симболизује овај човек ком су украјинске власти подигле споменик?
Ćuti Pinkovac.Te vaše priče: "A zamisli mi dopustimo Stepanu da se razmaše, a on jednog dana, šta znam, napadne nekog i izvrši invaziju! Možda čak i soliter pogodi!"
padaju u vodu činjenicom da vi Rusi već jeste pogodili soliter.
Zato vam je najpametnije da se predate odmah.
Ionako ćete uskoro morati napamet da učite knjigu: "Fukuyama: Kraj istorije." Podnaslov krah rrusoguza
НАТО је гађао породилиште у Београду, тако да... прича о руском гађању солитера у којем се крију храбри снајперисти пада у воду.Te vaše priče: "A zamisli mi dopustimo Stepanu da se razmaše, a on jednog dana, šta znam, napadne nekog i izvrši invaziju! Možda čak i soliter pogodi!"
padaju u vodu činjenicom da vi Rusi već jeste pogodili soliter.
Zato vam je najpametnije da se predate odmah.
Ionako ćete uskoro morati napamet da učite knjigu: "Fukuyama: Kraj istorije." Podnaslov krah rrusoguza
Vreme je da Er Srbija pojača liniju Beograd TokioКако су говорили? Санкције Русији не би требало да нам штете више од Москве? Па, уживајте у новој мапи лета.
Pogledajte prilog 1110396
Izvrćeš činjenice, nije lepo to što radiš.Botoksirani KGB thug se odlučio za old fashion vrstu rata da uđe tenkovima i da demonstrira silu a to košta gubici su mnogo veći nego što je NATO imao dok je ratovao protiv nas kao na igrici iz daljine i do poslednjeg Šiptara koji se zaleće tamo dole na Košarama
Откуд борбе у Харкову, зар га не држе твоји и у њега се не може ући?
Смешан си. Каква је ситуација била пре два дана, каква јуче а каква данас?
Пре два дана тукли су топовима град у коме ја живим, само 40 км од границе а данас уличне борбе а ти пишеш небулозе!
Иди са кроасанима, ниси ништа бољи од њих. Ауто шовиниста или кроасан исто њесра само друго паковање!