Rat u Ukrajini (1)

Šta će se dalje odvijati?

• Rusi za kratko vreme pokoravaju Ukrajinu i uspostavljaju mir

glasova: 113 69,8%
  • Rat će trajati dugo i otpor će biti jak

glasova: 49 30,2%

• Ukupno glasova
    162
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rusko specijalno vozilo za komunikaciju nije imalo sreće

FMk6xuMXMAQCCDO

Ispravnije nisu još.Gruzijski rat je trajao aktivno nekih 14-15 dana uz primirja.Ako bude ispod 10 dana biće rekord u porazu.😏
Не схвата он да данашњи начин ратовања није као онај из 1941ве године, када Немци ударе са свим што имају и сравне град са земљом.
Ово у Кијеву је другачије, ипак.

1645951034721.png

Google has banned RT’s mobile app from its app store, the Russian state-controlled international television network said.

The decision was taken at the request of the Ukrainian government, Reuters reports.

It comes after Google on Saturday said it is pausing monetisation of Russian state-funded media and barring the outlets from running ads across its services.

In addition, Russian media will not be able to buy ads through Google Tools or place ads on Google services such as search and Gmail, spokesman Michael Aciman said.

“We’re actively monitoring new developments and will take further steps if necessary,” Aciman said.

File photo of Google’s UK headquarters in London.

Google’s UK headquarters in London.

Борбе су у Харкову, пожурио си.
Откуд борбе у Харкову, зар га не држе твоји и у њега се не може ући?
Смешан си. Каква је ситуација била пре два дана, каква јуче а каква данас?
Пре два дана тукли су топовима град у коме ја живим, само 40 км од границе а данас уличне борбе а ти пишеш небулозе!
Иди са кроасанима, ниси ништа бољи од њих. Ауто шовиниста или кроасан исто њесра само друго паковање!

Ма како не, ти знаш боље од мене а имам велики број познаника из Украјине, раде овде у Русији пошто је тамо беда!
И сад, они не знају како су живели, требало би тебе да питају?
Bitno je da ti znaš čoveka koji zna čoveka a to nema veze sa mojom porukom.. Dosta nas ima nekog tamo, imam komšije koji su iz Donjecka i tamo imaju familiju trenutno. Imam drugare koji rade u Rusiji trenutno jaka stvar.. pročitaj lepo šta sam napisao, nemoj odma lično da udaraš.

Уличне борбе из Харкова, непознато да ли је од јуче или од јутрос. На снимку су припадници Укропа ....

Ово је доказ да су разбијени, нема више линије фронта, организованих великих јединица , оклопа , растурени су у мале групице а од оружја имају РПГ и аутоматске пушке као максимум. Све овакве групе ће бити уништене у наредним данима....

1645951150797.png

Finland will close its airspace to Russian planes, joining a raft of other European countries.

Finland “is preparing to close its airspace to Russian air traffic,” Transport Minister Timo Harakka wrote on Twitter. Finland shares an 800-mile border with Russia.

Other countries including Bulgaria, the Czech Republic, Estonia, Germany and Poland have blocked airspace to Russian flights, provoking huge detours. On Saturday Lithuania said it will block Russian flights, cutting a quick route from Russia’s Kaliningrad enclave to Ukraine.

Russia has retaliated and many multiple countries from its airspace in reponse to sanctions.

Meanwhile, Finland is also scheduled to approve the dispatch of a consignment of bullet-proof vests, helmets and a mobile hospital to Ukraine. It has previously approved the shipment of around 40 artillery guns to Ukraine.

Pogledajte prilog 1110433
Знаш ли ко је и шта симболизује овај човек ком су украјинске власти подигле споменик?
Te vaše priče: "A zamisli mi dopustimo Stepanu da se razmaše, a on jednog dana, šta znam, napadne nekog i izvrši invaziju! Možda čak i soliter pogodi!"

padaju u vodu činjenicom da vi Rusi već jeste pogodili soliter.

Zato vam je najpametnije da se predate odmah.

Ionako ćete uskoro morati napamet da učite knjigu: "Fukuyama: Kraj istorije." Podnaslov krah rrusoguza

Te vaše priče: "A zamisli mi dopustimo Stepanu da se razmaše, a on jednog dana, šta znam, napadne nekog i izvrši invaziju! Možda čak i soliter pogodi!"

Ionako ćete uskoro morati napamet da učite knjigu: "Fukuyama: Kraj istorije." Podnaslov krah rrusoguza
Ćuti Pinkovac.

НАТО је гађао породилиште у Београду, тако да... прича о руском гађању солитера у којем се крију храбри снајперисти пада у воду.

Botoksirani KGB thug se odlučio za old fashion vrstu rata da uđe tenkovima i da demonstrira silu a to košta gubici su mnogo veći nego što je NATO imao dok je ratovao protiv nas kao na igrici iz daljine i do poslednjeg Šiptara koji se zaleće tamo dole na Košarama
Izvrćeš činjenice, nije lepo to što radiš.

Misliš da Rusija ne može iz daljine da preora Ukrajinu? Može itekako, ali nije im to cilj. Oranjem neke teritorije dobijaš veliki broj civilnih žrtvi tako. Amerima je bilo lako, niti smo im bili saveznici, niti braća.

Откуд борбе у Харкову, зар га не држе твоји и у њега се не може ући?
Смешан си. Каква је ситуација била пре два дана, каква јуче а каква данас?
Пре два дана тукли су топовима град у коме ја живим, само 40 км од границе а данас уличне борбе а ти пишеш небулозе!
Иди са кроасанима, ниси ништа бољи од њих. Ауто шовиниста или кроасан исто њесра само друго паковање!

Ви лизачи Путинове чизме стварно имате моодашца да некоме кажете да је смешан? :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back