Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 74.909
Koriscenje situacije , zavadi pa ebi.Ovo je potpuno bizarno, Rusi upravo napadaju drugu državu, ali zapad je kriv za prolivenu krv. Jesi li sasvim pri sebi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koriscenje situacije , zavadi pa ebi.Ovo je potpuno bizarno, Rusi upravo napadaju drugu državu, ali zapad je kriv za prolivenu krv. Jesi li sasvim pri sebi?
Vidi mislim da si pogresno informisan. Udji na Gooogle maps i potrazi Teksas mislim da ima grad Odessa i pogledaj okolinu more nekih belih tackica to su ti sve nalazista gasa a ima i nafte, i to na privatnom imanju ,imas po par crpki plina . Imaju ga sasvi dovoljno za sebe a zelja im je da ga uvale u Evropu. Plus imas gore i Kanadu pa Aljasku ,A kazu da ce hit da bude Grenland gde kako se topi led izbija plin i nafta. Grenland je pod upravom Danske krune. Malo sam otisao van teme .Sirovine i energenti trebaju Evropi i Aziji ,Kini i Indiji.
Vučić je službeno rekao da su Ukrajinci Srbima bratski narod. Danas čitam Ukrajince kako pišu da su im Hrvati bratski narod. Well... u matematici se to zove tranzitivnost![]()
Vučić je službeno rekao da su Ukrajinci Srbima bratski narod. Danas čitam Ukrajince kako pišu da su im Hrvati bratski narod. Well... u matematici se to zove tranzitivnost![]()
Ne znam, a Ukrajinci u Harkovu? A pola Rus pola Ukrajinac?Pa o tome ti i pričam. Misliš li da će ih Rusi u Harkovu dočekati kao okupatore?
i nama su Kosare branila deca od 19-20 godinaOni zarobljeni ruski balavci su profesionalni vojnici?
Stupidno? Jel to stari hrvatski?Zvuči stupidno da sutra dođeš ubisti restoran. S time da se tu ne radi o tome da si previše popio i zajebavao goste po restoranu nego da je gomila života izgubljena, a tek će biti još više. Krivac za to mora odgovarati.
Ja pod pojmom "profesionalni vojnik" podrazumijevam istreniranu budalu koja ratuje za pare a ne za ideologiju.i nama su Kosare branila deca od 19-20 godina![]()
Запад је Украјину од 2014 држао гладном и.жедном, али сад им испоручују оружје, да Руси имају разлог да их што више потамане.Ovo je potpuno bizarno, Rusi upravo napadaju drugu državu, ali zapad je kriv za prolivenu krv. Jesi li sasvim pri sebi?
Ukucaj najveci proizvodjaci nafte i videces. Ima i vest da su pokrili potrosnju sa proizvodnjom i ostaje im pola miliona barela nafte .Uvoze naftu kada im trebaju rezerve ili kada je jeftinija od njihove cene kostanja ,gde je cena rada visao od drugih. Trose najvise nafte dnevno 18 miliona barela dnevno a Kinezi 14 miliona barela dnevno.Iz prve ruke netačno. Sestra mi živi u Hjustonu, radi u naftnoj kompaniji. O izvozu nema ni govora a pitanje uvoza im je ovih dana nabio pritisak na poslu. Imaju čvrstu garanciju da će se sve odvijati bez problema bez obzira na situaciju.
Погледај на мапи гдје је ХарковNe znam, a Ukrajinci u Harkovu? A pola Rus pola Ukrajinac?
ti ces peske do Ukrajine ili imas specijalno dozvoljen prelet do samog fronta?Da odspavamo neki sat pa se vracamo na ratiste
Naravno, kao da amerikanci nisu znali da ako navuku ukrajince prema nato savezu da Rusija nece odgovoriti. Ovo je savrsen scenario za amerikance i britance.Dajte ljudi nemojte lupati sa tim ocenama da ih Amerikanci teraju na rat....Da na svetu postoje samo Rusija i Ukraina rata bi bilo vec odavno...
Ne znam, a Ukrajinci u Harkovu? A pola Rus pola Ukrajinac?
Čim šalju pomoć, interes je da što duže traje.Kako USA prica , zelenski nece smeti da potpise primirje bar 15 dana.
80% da zelenski nece potpisati primirje.
LAKU NOC!!!Pao ti Mauripolj. Tamo su ti ove tvoje hrvatske ustase u Azovu....
Немогуће! Кукасти крст је на нато застави.Ja sam antifašista ako sam protiv Rusa u ovom sukobu.
ti ces peske do Ukrajine ili imas specijalno dozvoljen prelet do samog fronta?
Još jedna tura za brata!Sto si ljut @Scott Isle .
Pevace nam uskoro Zelenski "Ti uzivas dok ja placeeem, placeeem i tugujeeem aaaa , placeem i tugujeeem"
Чини се да Руси вечерас циљају на нафтна складишта и на цијеви за природни гас
То су им главне мете вечерас у Кијеву и Харкову