Rat u Ukrajini (1)

Šta će se dalje odvijati?

• Rusi za kratko vreme pokoravaju Ukrajinu i uspostavljaju mir

glasova: 113 69,8%
  • Rat će trajati dugo i otpor će biti jak

glasova: 49 30,2%

• Ukupno glasova
    162
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
26e621a677865a29.jpg

Defence Intelligence odlicno izvjestava.

Sto se mene tice ti iz Azova i Ceceni da se izmedju sebe pokolju, a da obicni ukrajinski i ruski vojnici prestanu da pucaju jedni na druge i ovaj sumanuti sukob prestane.
Potrajace ovo
Satanistima sa zapada jeste cilj da rat sto duze potraje ,sto vise krvi bude proliveno,sto veca mrznja a oni ce da doturaju MTS kao u Avganistanu kad je SSSR intervenisao i na kraju taj rat unistio sam SSSR

Meni je iznenađenje da je napad krenuo i kopneno Severno ka Kijevu potpuno bez potrebe. Avioni i artiljerija bi svakako dejstvovali na tom delu uništavajući ključne stvari za mobilnost Ukrajinske vojske. Možemo mi da pričamo kako će da svrgne marionete, istorija, ko je nacista a ko ne itd ali prosto čemu sve to kada će se opet graničiti sa NATO trupama a to je neminovnost. Postaviće vlast po njegovoj volji koja neće u NATO? Pa samo za to će mu trebati neverovatni resursi, kako održavati celu populaciju koja je protiv tebe i tvog izbora. To je mogao da uradi i bez trošenja ovolikog ljudstva skoro pa po Krimskom modelu.

Očekivao sam da će krenuti napad Istok-Jug, da spoji ono što je priznao sa Krimom. Ovu branu koju su razneli juče to je bilo za predvideti još prvog dana kao jedan od glavnih ciljeva tako da je zauzimanje cele te oblasti bila neminovnost za Ruse. Mogao je komotno da igra na tu kartu kao i na mnoge druge stvari ali je izabrao sveopštu ofanzivu.

Videćemo, upecao se u svoju zabludu jer šta god da bude dalje, svet a i dobar deo Rusije će biti protiv dešavanja na terenu, gašenje banaka i računa najviše će pogoditi običan Ruski narod. Očekujem da će pored Kijeva i Harkova najgore biti kod Mariupolja. Nadam se samo da civili i narod koji nema veze sa ovim neće pretrpeti veće gubitke, sada sve zavisi od brzine, stanja na terenu i pregovora... Davanje oružja civilima je sa strane Ukrajinske vlada takođe mač sa dve oštrice, tu će tek biti papazjanije jer su već sada krenule osvete po Kijevu i međusobno pucanje.

Zvuči stupidno da sutra dođeš ubisti restoran. S time da se tu ne radi o tome da si previše popio i zajebavao goste po restoranu nego da je gomila života izgubljena, a tek će biti još više. Krivac za to mora odgovarati.
E ebi ga sad moram osnovno da te ucim.
Za politicara nije greska ako pogine 5000 ljudi.
Za politicara je greska samo ako mu opada popularnost I poverenje.

Ovaj rat je katastrofa za sve pravoslavne Slovene. Dva najveća pravoslavna slovenska naroda (a u stvari bi to trebalo da bude jedan narod) se ubijaju za račun Angloamerikanaca.
Još jednom se pokazuje koliko je korupcija opasna po slobodu nacije. Da Janukovič nije bio toliko korumpiran svega ovoga ne bi bilo.
Dajte ljudi nemojte lupati sa tim ocenama da ih Amerikanci teraju na rat....Da na svetu postoje samo Rusija i Ukraina rata bi bilo vec odavno...

Vi komunisti koji ste za NATO ste najjači.
NATO antikomunistički savez, a vi za NATO i protiv Rusije koja je ex komunistička država.
A komunizam i Tito vam toliko bitan.:roll:
Па то су ти титовци, лажни партизани, који су праве српске проруске партизане
слали на голи оток.

"Aktivna obrada snaga Oružanih snaga Ukrajine"
Eufemizam za pushing rođo.
Razvučeni i razbucani po raznim frontovima, Putinova najgora noćna mora upravo počinje.
Понављаш се нон стоп.
Очигледно покушаваш сам себе да убедиш у то али не иде.
Очигледно је да патиш.
Јбг мораћеш да се помириш са новим цепањем бивше Украјине.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back