Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.665
Tenkovi nisu bas upotrebljivi na mocvarom, recnom i otvorenom terernu kao BG i Kijev.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta li tebe keca pa si stavio tu Švabicu za profilnuVidis to vas keca da shvatite da je agresor Rusija sada bas kao i Nato 99 ... svako koristi izgovore koji mu odgovaraju u tom momentu.

imaju ukrajinci svaki po veliko paklo toalet papira sa sobom pa da ne ostane neiskoriscenoNe kapiram te novosti. Prikaz helikoptera na 20km od Kijeva, pre par sati, a oni još nisu ni prišli![]()
e y.ebiga. Inace bi mogli da im pomognu.„Украјина није чланица НАТО-а, не можемо им помоћи“ – британски Форин офис.
![]()
E sada ce Nato piloti imati isti onaj osjecaj koji su imali nasi heroji koji su uzletjeli u borbu.Sada nece biti bas igrica.Imaju priliku za viteski dvoboj pa kom opanci kom obojci.НАТО ставља више од 100 авиона у стање борбене готовости, Столтенберг: Ово је рат у Европи!
https://www.in4s.net/nato-stavlja-v...ne-gotovosti-stoltenberg-ovo-je-rat-u-evropi/
Tek ce kecati vaseg pickoustog , mora da vas rusoboli unapred.Šta li tebe keca pa si stavio tu Švabicu za profilnu![]()
Nije, ovo je domaći, izvorni. Ja se ne stidim porekla, Srbin sam...Jao dobar ti ruski humor na temu kopnene invazije koja se desava u Ukrajini.
to im uzput ostavili amerikanci kad se povlacili iz avganistana.imaju ukrajinci svaki po veliko paklo toalet papira sa sobom pa da ne ostane neiskorisceno
Jel ima cnn prenos?НАТО ставља више од 100 авиона у стање борбене готовости, Столтенберг: Ово је рат у Европи!
https://www.in4s.net/nato-stavlja-v...ne-gotovosti-stoltenberg-ovo-je-rat-u-evropi/
mene samo stra da rusi opet ne izbiju kod Postdam il kod Ajfelov toranj.................je.biga, nepismen narod, ne zna geografiju, pa kad se zaleti nema pojma da je dosao do granica francuske , nemacke, engleske, amerike.......................Ma daj ovo neka zajebancija.Pa nie Video igrica iebemu trunje.De nek' neko podvikne Rusima da smanje dozivljaj ovako ce,iebaly konju pramater,otic u neznanju do Čmarburga.
Mozda da smo imali kopnenu granicu sa USA mozda bi nas napali i tako.Jao dobar ti ruski humor na temu kopnene invazije koja se desava u Ukrajini.
ma koliko bizarno zvucalo, igra tu istorija ulogu.......Putin se lozi na SSSR i tako to.....
Ma pusti ga,vidiš da voli Švabe...Nije, ovo je domaći, izvorni. Ja se ne stidim porekla, Srbin sam...
Ukrajina je sistematski unistavana godinama jos od raspada SSSR , ovo me ne cudi nista ... verovatno da nisu dobilo Javelinke i ne bi mogli jedan ruski tenk da skinu sa mape.Lazu obe strane, to ko je kome koliko toga unistio i cega znace se tek posle.