Rat u Ukrajini (1)

Šta će se dalje odvijati?

• Rusi za kratko vreme pokoravaju Ukrajinu i uspostavljaju mir

glasova: 113 69,8%
  • Rat će trajati dugo i otpor će biti jak

glasova: 49 30,2%

• Ukupno glasova
    162
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
🇬🇧„Украјина није чланица НАТО-а, не можемо им помоћи“ – британски Форин офис.

:hahaha:
e y.ebiga. Inace bi mogli da im pomognu.
A sta bi sa onih 100 i kusur britanskih instruktora sto su trenirali ukrajince u ratu sa Rusijom..............?
Nema ih nigde a njihovi "ucenici" razbezali se ko zecevi po istocnoj evropi.

Ovaj lezeci agresor nije imao nikakve sanse

Pogledajte prilog 1108462

Ni ova ruska vozila nisu mogla da izdrze

Screenshot_20220224-145337_Chrome.jpg

Ma daj ovo neka zajebancija.Pa nie Video igrica iebemu trunje.De nek' neko podvikne Rusima da smanje dozivljaj ovako ce,iebaly konju pramater,otic u neznanju do Čmarburga.
mene samo stra da rusi opet ne izbiju kod Postdam il kod Ajfelov toranj.................je.biga, nepismen narod, ne zna geografiju, pa kad se zaleti nema pojma da je dosao do granica francuske , nemacke, engleske, amerike.......................

ma koliko bizarno zvucalo, igra tu istorija ulogu.......Putin se lozi na SSSR i tako to.....

Putin gleda strateške interese, koje sam vrlo objasnio koji su. Ljudi kao on su tu gde i jesu upravo zbog toga što su sposobni da budu hladnokrvni kalkulatori; većina tih stvari posledica je propagande, što domaće a što kontrapropagande, jerbo ovce treba mobilisati a ima zaista puno ljudi koji su nostalgični s jedne strane, dok s druge postoji strateški interes zapadnjaka u povezivanju Putina sa Staljinom i komunističkim režimima.

No, sve je to zbog strateških interesa koje sam pojasnio, a ne nekakvog velikoruskog imperijalizma.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back