- Poruka
- 48.458
Današnjoj Rusiji možemo zamjeriti samo Gruziju ali gotovo identičan scenario kao u Ukrajini.Кореја, Мађарска, Чехословачка, Афганистан и Грузија.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Današnjoj Rusiji možemo zamjeriti samo Gruziju ali gotovo identičan scenario kao u Ukrajini.Кореја, Мађарска, Чехословачка, Афганистан и Грузија.
Odlicno receno. Samo isprani mozgovi ne mogu situaciju da sagledaju na ovaj nacin. Samo ostrasceno i nikako drugacije...Drugar, ja te potpuno razumem s jedne strane. Ti živiš u Rusiji, oni su ti tamo prijatelji i komšije.
Međutim, više od 90% ljudi na planeti ne odgovara tom opisu. Znači nama ostalima Rusi i Ukrajinci nisu ništa i gledamo ih ovako sa strane. Kad tako gledamo stvari stoje na taj način da je Rusija upala na teritoriju druge, međunarodno priznate države. Kakvi god da su ljudi u toj državi nisu oni ušli u Rusiju nego je ona ušla kod njih. To mi je sasvim dovoljno saznanje da znam kako stvari stoje. Još kažeš kako će u drugoj državi koja nije tvoja biti potamanjeni oni koji ti se ne sviđaju. Zamisli da dođeš u moju kuću i s vrata kažeš kako treba da bude ovako ili onako inače ćeš me uništiti. Šta očekuješ da bih ja rekao na to?
Izvini, sve mi ovo jako liči na ponašanje Amerikanaca u vezi s Kosovom, samo što oni bar nisu imali ambiciju da pregaze celu Srbiju. A mogli su, da se ne lažemo. Sve što sam tad mislio o njima sad mislim o Rusima. Supersile - supersiledžije.
Vrijeme ide na ruku Ukrajini, što se duže budu branili to će posljedice po Ruse biti veće, i vojne, i ekonomske i političke, a pitanje je i kakvo je unutarnje političko stanje u samoj Rusiji, i to treba uzeti u obzir...
Hebe se tebi za plač majki ukrajinskih vojnika.Globalisticki otpad, sve ih treba pogasiti.Vreme je i da se i ta Teroristicka organizacija zvana FIFA/UEFA ugasi !
![]()
...
skoro kao Hrvatska bez otokaTi znaš kolika je Rusija u stvarnosti? Baci oko na slikicu, projekcija kugle na plohu je malo zaebana stvar
Svakako ne vojnom agresijom na drugu državu. Time se mržnja samo pojačava i ne ograničava samo na Ukrajince.primeti da je mržnja bolest onoga koji mrzi. i nije od početka ove akcije već daleko ranije. ama baš ista kao hrvatska prema srbima. posledica sistematske političke indoktrinacije. koja je bila posebno intezivna u postsovjetskoj ukrajini.
kako je lečiti pojma nemam.
Tri tjedna? Dugo mi to nekako zvuci, ja bih rekao dva tjedna maksimum...Može biti. Izvori kažu da je bilo planirano da operacija traje 3 nedelje.
Ostaće. Prvi momenat kada prihvatimo, postajemo neprijatelj Rusije, a to je ono što Srbiji ne treba.Nadam se da će tako i da ostane.
Taj narod je bio u manjini.Jesu, kao i Crna Gora. Usla u nato smrdljivi pakt mimo volje naroda.
Ha,stigao je na krstu, i bojnik Mačkonja, zapovjednik ustaške leteće bojne sa uobićajenim uvredama upućenim prostom srpskom puku!Izmet ti u glavi, konju. Je.bo te tvoj patuljak Hitler 2.0.
Којим то вама? У чије име се оглашаваш, јер моћда у име ових:Drugar, ja te potpuno razumem s jedne strane. Ti živiš u Rusiji, oni su ti tamo prijatelji i komšije.
Međutim, više od 90% ljudi na planeti ne odgovara tom opisu. Znači nama ostalima Rusi i Ukrajinci nisu ništa i gledamo ih ovako sa strane. Kad tako gledamo stvari stoje na taj način da je Rusija upala na teritoriju druge, međunarodno priznate države. Kakvi god da su ljudi u toj državi nisu oni ušli u Rusiju nego je ona ušla kod njih. To mi je sasvim dovoljno saznanje da znam kako stvari stoje. Još kažeš kako će u drugoj državi koja nije tvoja biti potamanjeni oni koji ti se ne sviđaju. Zamisli da dođeš u moju kuću i s vrata kažeš kako treba da bude ovako ili onako inače ćeš me uništiti. Šta očekuješ da bih ja rekao na to?
Izvini, sve mi ovo jako liči na ponašanje Amerikanaca u vezi s Kosovom, samo što oni bar nisu imali ambiciju da pregaze celu Srbiju. A mogli su, da se ne lažemo. Sve što sam tad mislio o njima sad mislim o Rusima. Supersile - supersiledžije.
Drugar, ja te potpuno razumem s jedne strane. Ti živiš u Rusiji, oni su ti tamo prijatelji i komšije.
Starost ludost.Nisam znao da i NATO deli sendvice...

prvo su dosarali pogresno z pa ga prekrecili da deluje kao Z"Да ли се боримо против војске највеће државе на свету? Да, али већину њихове војске чине они који нису успели да из прве напишу слово З."
Pogledajte prilog 1110459
Ми воюємо проти армії найбільшої країни світу? Так, але більшість їх армії складається з тих, хто з першого разу не зміг написати літеру Z"
Sta nije on gay ?"Putin ima dvije, možda i tri, kćeri o kojima skoro nikad ne priča"
![]()
U pravu si, oni koji su podrzavali su bili u manjini. Nemoj koristiti nato logiku, po njihovom je manjina = vecina.Taj narod je bio u manjini.
Кореја, Мађарска, Чехословачка, Афганистан и Грузија.