Rat u Ukrajini (1)

Šta će se dalje odvijati?

• Rusi za kratko vreme pokoravaju Ukrajinu i uspostavljaju mir

glasova: 113 69,8%
  • Rat će trajati dugo i otpor će biti jak

glasova: 49 30,2%

• Ukupno glasova
    162
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa gle, ako Srbin ode negdje živjeti i raditi, onda to nije Bjelorusija ili Čečenija nego EU ili USA
Šta misliš zašto?
Prilično individualna odluka.
Ima odlazaka za Rusiju. Za Moskvu ili Sankt ide uglavnom inženjering i zanat.
Lekari su relacija skandinavija i Nemačka.
Jedan deo odlazi i za Afriku.

Moja sestra živi u Americi, Hjuston, Teksas, naftna kompanija. 3 dana je sa mnom na telefonu i kuka. Šta misliš zašto?

Newsflash: Međubankarska internacionalna mreža za transfer novca SWIFT upravo razmatra odluku da potpuno isključi Rusiju iz sistema. Preko 300 ruskih finansijskih institucija koristi ovu mrežu, što je drugi najveći broj posle USA.

Nadajmo se da se to neće desiti, jer ako se desi - biće to težak udarac za Rusiju.

Zato bras Rus odvoji Kosovo od Srbije na zvanicnom brifingu MO.

WD4Y2Rl.png
Rus stavio kartu gde je kosovo odvojeno pa ja sada treba da navijam za one sto su Srbe ubijali i sto su kosovo proglasili nezavisnom drzavom? Jel ...

Ja navijam da se placenici povuku iz Ukrajine i da sr pravoslavni narod ne ubija medju sobom.

Jadni ljudi. Ne znam kako Putin misli da okupira zemlju od 600 000 kvadratnih kilometara i 45 miliona ljudi. Rusija to ne moze ekonomski da izdrzi. Izgleda da se on nadao da ce Ukrajinci da docekaju ruske tenkove kao oslobodice sa cvecem. Rusija je sa ovom agresijom za sva vremena izgubila mogucnost da pridobije Ukrajinu na svoju stranu. Zalosno je sto je podrska agresiji mnogo manja u samoj Rusiji, nego u Srbiji, ali to samo govori o nasoj zalosnoj situaciji.

Prilično individualna odluka.
Ima odlazaka za Rusiju. Za Moskvu ili Sankt ide uglavnom inženjering i zanat.
Lekari su relacija skandinavija i Nemačka.
Jedan deo odlazi i za Afriku.

Moja sestra živi u Americi, Hjuston, Teksas, naftna kompanija. 3 dana je da mnom na telefonu i kuka. Šta misliš zašto?
Postoji statistika.
Ako odeš i Beč, to je normalno, ako odeš u Grozni, to je izuzetak.
Zašto seka kuka na telefonu? Štajaznam, fale joj duvan čvarci?

Newsflash: Međubankarska internacionalna mreža za transfer novca SWIFT upravo razmatra odluku da potpuno isključi Rusiju iz sistema. Preko 300 ruskih finansijskih institucija koristi ovu mrežu, što je drugi najveći broj posle USA.

Nadajmo se da se to neće desiti, jer ako se desi - biće to težak udarac za Rusiju.
Kako ce garmani da placaju za naftu 😁

to ce uraditi i onda sledi recesija i u evropi. rusi ce onda verovatno nacionalizovati evropske firme.

Rus stavio kartu gde je kosovo odvojeno pa ja sada treba da navijam za one sto su Srbe ubijali i sto su kosovo proglasili nezavisnom drzavom? Jel ...

Ja navijam da se placenici povuku iz Ukrajine i da sr pravoslavni narod ne ubija medju sobom.

Ti u najmanju ruku trebas da budes neutralan ako vec neces da osudis agresiju na suverenu zemlju kao sto je bio slucaj 99 i Srbijom.

Стварно верујеш да Руси то нису узели у обзир пре почетка акције?

За све браниоце демократије у Украјини!
Ево кога Запад подржава у Украјини. Руске службе дошле су у посед стравичног снимка. Припадници нацистичког батаљона Азов разапињу на крсту а потом спаљују на ломачи припадника ополченија на Донбасу.

Снимак је узнемирујући!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back