leki1
Iskusan
- Poruka
- 6.662
Suština rata u Ukrajini
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne.rusija treba da potpise kapitulaciju i da se povuce sa krima i plati ratnu ostetu.
Prilično individualna odluka.Pa gle, ako Srbin ode negdje živjeti i raditi, onda to nije Bjelorusija ili Čečenija nego EU ili USA
Šta misliš zašto?
Nisam , pardon, nisam u toku , retko kad svratim.Jeste citacu 332 strane eksperata sa Krstarice hahahahhaah
Nisi shvatio foru u vezi kolege...
Nije tvoj problem moj život, ali vidom da voliš da se mešaš. Tako su se i sa zapada mešali pa sad imamo ovaj rat za oslobođenje.Nije tebi lako u životu, ali Putin neće da ti reši probleme.
nekoliko destina hiljada hrvata je izginulo za tuđmanovu stvar. o bosni da ne pričam.interesantno da vise saosecas sa ruskim majkama
nego sa hrvatskim
Gladna joj deca? Nema nafte?Prilično individualna odluka.
Ima odlazaka za Rusiju. Za Moskvu ili Sankt ide uglavnom inženjering i zanat.
Lekari su relacija skandinavija i Nemačka.
Jedan deo odlazi i za Afriku.
Moja sestra živi u Americi, Hjuston, Teksas, naftna kompanija. 3 dana je sa mnom na telefonu i kuka. Šta misliš zašto?
Rus stavio kartu gde je kosovo odvojeno pa ja sada treba da navijam za one sto su Srbe ubijali i sto su kosovo proglasili nezavisnom drzavom? Jel ...Zato bras Rus odvoji Kosovo od Srbije na zvanicnom brifingu MO.
![]()
Novo je da CNN uviđa realnost na terenu.Stara vest.
Niko i nije rekao da je napala Rusiju, ali jeste napala svoje stanovnike kao i otceplje e republike koje Rusija priznaje.Ukrajina nije napala Rusiju nego obrnuto. Nesto si pomesao.
Necu, istovaricu vas kao MLADE MARMUNE
Spamuješ i ne samo ti, ima vas tu par koji samo izbacujete postove bez nekog smisla ili posebnog kvaliteta. Dobro vas moderacija trpi.Sada vam je Klicko omrazen a navijali ste za njega dok je boksovao![]()
Postoji statistika.Prilično individualna odluka.
Ima odlazaka za Rusiju. Za Moskvu ili Sankt ide uglavnom inženjering i zanat.
Lekari su relacija skandinavija i Nemačka.
Jedan deo odlazi i za Afriku.
Moja sestra živi u Americi, Hjuston, Teksas, naftna kompanija. 3 dana je da mnom na telefonu i kuka. Šta misliš zašto?
Kako ce garmani da placaju za naftuNewsflash: Međubankarska internacionalna mreža za transfer novca SWIFT upravo razmatra odluku da potpuno isključi Rusiju iz sistema. Preko 300 ruskih finansijskih institucija koristi ovu mrežu, što je drugi najveći broj posle USA.
Nadajmo se da se to neće desiti, jer ako se desi - biće to težak udarac za Rusiju.
to ce uraditi i onda sledi recesija i u evropi. rusi ce onda verovatno nacionalizovati evropske firme.Newsflash: Međubankarska internacionalna mreža za transfer novca SWIFT upravo razmatra odluku da potpuno isključi Rusiju iz sistema. Preko 300 ruskih finansijskih institucija koristi ovu mrežu, što je drugi najveći broj posle USA.
Nadajmo se da se to neće desiti, jer ako se desi - biće to težak udarac za Rusiju.
Rus stavio kartu gde je kosovo odvojeno pa ja sada treba da navijam za one sto su Srbe ubijali i sto su kosovo proglasili nezavisnom drzavom? Jel ...
Ja navijam da se placenici povuku iz Ukrajine i da sr pravoslavni narod ne ubija medju sobom.
Стварно верујеш да Руси то нису узели у обзир пре почетка акције?Newsflash: Međubankarska internacionalna mreža za transfer novca SWIFT upravo razmatra odluku da potpuno isključi Rusiju iz sistema. Preko 300 ruskih finansijskih institucija koristi ovu mrežu, što je drugi najveći broj posle USA.
Pa da budemo dosledni ti onda treba da navijas za Rusiju kao sto si navijao za Ameriku 99.Ti u najmanju ruku trebas da budes neutralan ako vec neces da osudis agresiju na suverenu zemlju kao sto je bio slucaj 99 i Srbijom.
Dobro i sta onda?Бјеже новинари, амбасаде пакују кофере. Изгледа су Руси јако близу и очекује се улазак у Кијев.