- Poruka
- 76.576
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jevreji vam vec planiraju ciscenje i kolonizaciju Quneitre
Delegacija izraelskih rabina, u pratnji svoje djece, upala je u novookupirana sirijska područja Qunejtra i njenu okolinu i tamo održavala židovske rituale, s namjerom da brzo uspostave ispostavu vjerskih naselja.
https://t.me/NajnovijevijestiGaza/58882
Добро, али и даље остаје питање зашто Ал Јахудлани не сме да писне против израелске агресије на Сирију?Seti se da si se pre rusko-ukrajinskog rata radovao ubijanju Palestinaca.
Trebao je jevrej Zelenski da ti ubije/rani 600,000 Rusa i još toliko Ukrajinaca pravoslavaca, da bi ti promenio stranu.
Zapravo je nisi ni promenio jer se nadaš i veseliš Medjusobnom Istrebljenju muslimana i jevreja.
Zato si ti nepouzdan partner za Svakoga. Jajara što bi se reklo.
Промоција државног тероизма од стране државе Француске (српски титл, укључи превод)

Слободарци Хамаса одушевљени развојем догађаја
sunitska teroristička cionistička banda ubija šiite i kršćane po siriji a onaj ološ od turčina bartolomea čiji su podanici šuti kao foka..
Бригада Ал-Тавхид дала је изјаву албанском народу, хвалећи учешће стотина Албанаца у њиховој организацији и позвала да се више Албанаца придружи њиховом џихаду, јер „иако је Сирија слободна, борба се наставља”
Шиптара!!!
Слободарци Хамаса одушевљени развојем догађаја
pa sad ako mogu druzi može i republika srpska...međunarodno pravo je jednako za sve zar ne?![]()
Сиријски Друзи одржаће референдум о прикључењу Израелу
Представници шест друзских заједница на југу Сирије званично су најавили сазивање Великог већа
и траже да буду припојени Израелу.
Неколико речи о Друзима.
Друзи су добри ратници.
Они служе у израелској војсци и тамо уживају заслужено поштовање. Друзи су моногамни и верују у пресељење душа.
Друз се одмах препознаје по панталонама које су уске око чланака и веома широке, као падобран, на врху.
У Израелу живи више од 100 хиљада Друза, који су добро интегрисани у локално друштво.
У Сирији има око 800 хиљада Друза, а Израел је сада за њих, изгледа, много боља опција од нове исламистичке владе.
Тел Авив то добро разуме
и намерава да подржи све националне и верске
мањине у Сирији. Нетањаху је јуче већ одржао састанак са верским вођом Друза, на којем је потврдио намеру Израела да пружи сву могућу помоћ сиријским Друзима.
Треба напоменути да су хришћани и даље најугроженија
мањина у Сирији.
Друзе подржава Израел, шиите Иран, а Курде са њиховом нафтом Американци.
И само хришћани у библијским земљама немају заштиту ни од кога.
t.me/istocni_front
U Berlinu je oko nule otprilike.
Ukrajina je rekla da će uletit, u zamjenu za rusko oružje donirano Siriji...jučer sam prenio vijest, pa su mi se rusofili klasično cerekali, a onda zašute i prave se ludi...
Pitanje koliko još dana će trebat da počnu pucat na RuseNe znamo mi 3D sah velemajstora Volodje.
U Berlinu je oko nule otprilike.
Ljudi su u kaputima i kapama, idu na Božićne vašare.
Ovo su neke letnje dogodovštine.