Rat u Siriji - vesti i analize (4)

Da li su dešavanja u Siriji veliki strateški poraz Rusije?

• Ukupno glasova
    63
1734192731562.png

Нису они сунити.

Они су лажни муслимани као и она шиптарска терористичка банда која за интересе НАТО и Израела (кога подржавају у обрачуну са Ираном и Хезболахом) ратује у ХТШ. . И Бошњаци су били у том клубу, али од масакра у Гази су се пробудили и почели преиспитивати. Не сви, видимо на форуму, али добар део јесте.

Ипак су Словени и Срби пореклом, нису као људи сасвим умрли.
Svi vernici monoteistickih religija, kojima je religija primarno obeležje su zatrovani mržnjom prema drugim religijama, bez obzira da li su u pitanju suniti, pravoslavni, katolici, jevreji... Zato imamo situaciju da je ekstremni vernik je los i zao. To je zato sto monoteistickih religije su isključive prema drugima. Da je religija dobra ekstremni vernici bi bili dobri ljudi.

Svi vernici monoteistickih religija, kojima je religija primarno obeležje su zatrovani mržnjom prema drugim religijama, bez obzira da li su u pitanju suniti, pravoslavni, katolici, jevreji... Zato imamo situaciju da je ekstremni vernik je los i zao. To je zato sto monoteistickih religije su isključive prema drugima. Da je religija dobra ekstremni vernici bi bili dobri ljudi.

Не могу да се сложим са тобом. Ево, ја сам "загрижени" православни хришћанин али у мом срцу су многи нехришћани и многе нехришћанске сиријске и јеменске дестинације, на пример. .

Највеће стваралаштво је изашло из тих кругова, издвајам Достојевског и Тарковског.

Друже, то је не космополитска него галактичка култура, а не култура мржње.

Културу мржње баштини Ал Каида и њихови турски, израелски и амерички ментори.

Abu Mohammed al-Jolani:

Nemamo namjeru ulaziti u sukob s Izraelom.

Pogledajte prilog 1657273

Слуга не ратује са господаром.

Не знам да ли је тачно, али Џевад Фалијашевић је изјавио да је овај лик "рођен и одрастао у јеврејској породици на Голану".

Poslednja izmena:
Rusija je demontirala sustave S-400 u Siriji i poslala teretne zrakoplove da ih prevezu kući.

Ukrajina uzalud moli za PVO, ali Rusija je zapravo dobila novu protuzračnu obranu.

Ukrajinska intervencija u Siriji nije oslabila ruske snage u njihovom ratu. To ih je učinilo jačima.

Pogledajte prilog 1657271

Ако се сасвим повуку, а од срца то желим, забринуо бих се да сам на месту туранске (турско-израелске) осовине, осовине лажних Јевреја и лажних муслимана.

Слуга не ратује са господаром.

Не знам да ли је тачно, али Џевад Фалијашевић је изјавио да је овај лик "рођен и одрастао у јеврејској породици на Голану".

Kopneni dvonošci poput Galijaševića se ne citiraju.

Има ли који Хамас мајмун да је љут због доласка Џоланија на власт?

Искрено, нисам се удубљивао, јер ме не интересује. Они Хамасови актери који су се отргли са НАТО-израелског ланца су ликвидирани, а њихова централа (Доха и Анкара) је нетакнута, док се прети Ирану.

Паметном доста.

Не могу да се сложим са тобом. Ево, ја сам "загрижени" православни хришћанин али у мом срцу су многи нехришћани и многе нехришћанске сиријске и јеменске дестинације, на пример. .

Највеће стваралаштво је изашло из тих кругова, издвајам Достојевског и Тарковског.

Друже, то је не космополитска него галактичка култура, а не култура мржње.

Културу мржње баштини Ал Каида и њихови турски, израелски и амерички ментори.

Videli smo kroz istoriju ratova na ovim prostorima koliko je mržnje, ali pre svega verske mržnje jer religije to i propagiraju. Da ne propagiraju ne bi na svim mestima sudara monoteistickih religija dolazilo do krvoprolica. Monoteisticke religije su brutalne, sa potpunim odsustvom empatije, sa vrhovni egoistom. A takvi su im i ekstremni sledbenici. Alkaidjani, škorpioni, krstasti, sve je to ista kuhinja.

Živim u takvoj sredini i ovaj zaključak nije donet na osnovu nekih dogadjaja, već na osnovu dugogodišnjeg istraživanja i iskustava iz takve sredine.
Da evropljani nisu odbacili religiju na takav način da nema nikakvu moć u drustvu, danas bi ove scene sa bliskog istoka gledali u Parizu, Berlinu, Madrid...

Da evropljani nisu odbacili religiju na takav način da nema nikakvu moć u drustvu, danas bi ove scene sa bliskog istoka gledali u Parizu, Berlinu, Madrid...
Па одбацивали су, сукцесивно, од 1789 па си гледао покоље по Европи. Други светски рат је рат секуларних држава. Изузетак је НДХ, као сатанина творевина и претеча ИСИС-а, али ту су бројни разлози, примарно етно и конфесионално конвертитске природе.

Демонстрације против Џуланија у Алепу у Сирији

Сирија је Русији дала прилику да преиспита односе са сиријским народом, - шеф сиријских побуњеника Хајат Тахрир ал-Шам Абу Мухамед ал-Џулани

Трудили смо се да не провоцирамо Русе и дали смо им прилику да преиспитају свој однос према нама

https://x.com/hd7PR5YZbN59013/status/1867974745855336877

Џулани је представио своје ново одело

GexiBQCWYAASdJf

https://x.com/SprinterFamily/status/1867975727431237963

🇸🇾 Саопштено је да је 17 терориста убијено у заседи коју су извели сиријски герилци (остаци сиријске војске који су одлучили да се не предају до последњег) у Џаблеху, у провинцији Латакија. Ово је први такав напад од пуча.

https://x.com/igorkushnarev2/status/1867963517904794063

Турски терористи у редовима ХТШ-а (ал-Нусра) у Хами у Сирији кажу да је Асадов режим био „мали непријатељ“ и да желе да се боре против „великог непријатеља“, Израела

https://x.com/igorkushnarev2/status/1867946052873015791

Турска и терористи које она подржава гомилају снаге према мосту Керекозак и граници Кобане.

https://x.com/igorkushnarev2/status/1867945945201340746

Poslednja izmena:

Back