Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.614
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije to al qaida...to je isil(daes)...
Umesto toga ubili su Hamzu Hatiba maloletnikaDa, a samo je trebao da provede reforme koje su Milioni ljudi na ulicama tražili.
Umesto toga ubili su Hamzu Hatiba maloletnika
Šta bi s ovim tvojim delijama
Pogledajte prilog 1694384
Шта се палите без везе, неће ИСИЛ-овци да ризикују да их Орешник мало орешне по Дамаску!...
Припадници Оружаних снага Русије пружили су склониште у авио бази Хмејмим цивилима из Латакије и Тартуса који су бежали од милитаната „ХТШ-а“ који су вршили масовна убиства локалног становништва.
Pa koliko je ISIS ubio sirijskih vojnika oko 500,000Ovi sto seire odusevljeno zbog pada asada
Samo cu pomenuti jos jednom da je to bila izdfaja i igranka obavestajnih sluzbi amerike,izraela i turske...
Sto ce reci nisu glavosece dosle na vlast svojom sposobnoscu...
Nisam mislio na tebe drugi mi privukao paznju.Pa koliko je ISIS ubio sirijskih vojnika oko 500,000
Ti kažeš to "nema uticaja, važno je šta Cipi Livni smatra."
Ма битно је да ти знаш, а доказ ти је да се кунеш у мајку да је тако. Ја сам лепо образложио, за разлику од тебе.Ma svi ste vi stručnjaci za Bibliju, Kuran i Toru.
Izrael demonizuje sekularne islamske vođe i dovodi najgori šljam da bi držao region u haosu.
Идела јесте симфонија, али она је успостављена у Византији. Стари завет није валидан јер имамо Нови завет.Исправио бих само у једном дијелу. Хришћанство МОЖЕ постојати у секуларној држави, али је хришћански идеал монархија која дјелује на начелу сарадње духовне и свјетовне власти. То се назива симфонијом и такав начин владавине је установљен још у старозавјетном Израиљу, а наставио је функционисати у Римској империји и њеном насљеднику Руској империји од св. равноапостолског цара Константина па све до свргавања Цара Мученика Николаја Другог.