Rat u Siriji i Iraku - vesti i analize (3)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne pije to vode...ako si napadnut, imas legitimno pravo da tuces po ciljevima koji tebe tuku...
.

Па управо ту ми недостаје било какав став из ЕУ.

Једноставно, ЕУ се свела на пуког посматрача догађаја.

Плус је питање како ће у свему да се понаша Иран. Колко се сећам, ирански Курди су у одличним односима са Турцима.

То такође може да буде окидач за некакву акцију против Ирана.

Мени се од почетка није допадала идеја уласка Турске у Сирију.

Зајебано...

.

Zašto bi ti kao podržavalac ratnog zločinca očekivao neki khayr od Evropske unije?
.

увек ме изнова изненаде моралним дубинама у које су спремни да се увале.

Као што ме на трафици свако јутро изненади дезинформер или курир, ало.

Таблоидна творевина...

.

.

Па управо ту ми недостаје било какав став из ЕУ.

Једноставно, ЕУ се свела на пуког посматрача догађаја.

Плус је питање како ће у свему да се понаша Иран. Колко се сећам, ирански Курди су у одличним односима са Турцима.

То такође може да буде окидач за некакву акцију против Ирана.

Мени се од почетка није допадала идеја уласка Турске у Сирију.

Зајебано...

.
malo znam o iranskim Kurdima, ali su zato iracki Kurdi - Pesmerge - u dobrim odnosima sa Turskom...prakticno, imaju svoju drzavu u Iraku, koja je sa sjevera omedjena Turskom...ali, to se moze brzo okrenuti, sa Kurdima nikad nisi nacisto...akcija protiv Irana nije ni u mislima Erdoganu, ali ce zato proiranske siitske grupacije pod Asadom, jedva docekati da opletu po Turcima, ako ovi udju u Siriju....

Bilal Abdul Krmim
ERKrWC_XYAYTqq9

Nemoguće je da je svaki list žbuna isti, a samo simbol bande različit

Jedna od slika je lažna, a znamo ko ima istoriju rusolaži

Да резимирамо.
Прва слика се појавила 16.09.2019

Snap6.jpg

pronews.gr
...под насловом

What's the difference with ISIS? Turkish fighter and AKP member photographed with severed Syrian soldiers' heads

Ποια η διαφορά από το ISIS; Τούρκος μαχητής και μέλος του AKP φωτογραφίζεται με κομμένα κεφάλια Σύρων στρατιωτών (φώτο)

Текст прати фотографија (истог главосече)

emrah_celik3.jpg

Друга фотка на којој је препознатљив поздрав "вукова" је у "кешу" странице те је лако можеш ископати, али у случају да си трезан, да ниси под утицајем опијата/терапије и да ти је IQ нешто већи од собне температуре.

Snap8.jpg

...а ево и твог милог султана.

erdogandan-1-1520706612.jpg

Da li je Erdoganovo dizanje tenzija, navlačenje oružja i vojske u Siriju, pretnje, bio samo jedan veliki blef, koji nije prošao?????

Rusi i dalje nesmiljeno tuku po teroru, a turska retorika više nije tako žestoka.
Erdogan ovo ne radi na svoju ruku.
Po vestima sa zapada uvek moze da se nasluti sta ce se desiti, naime, na pocetku kad se udruzio s Putinom zapad ga je pljuvao do besvesti.
Evo jedno pola godine ga nema nigde u medijima, znaci neko ga je nagovorio da pravi glooposti.
Pitanje je samo ko.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back