s tim da je izrael već napravio mnoga sranja tamo. uključujući osnivanje države na zemlji gde su već živeli drugi i etničko čišćenje istih.Dok je agenda Izraela u Siriji prvenstveno sprečavanje Irana da dođe u poziciju da ga ugrozi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
s tim da je izrael već napravio mnoga sranja tamo. uključujući osnivanje države na zemlji gde su već živeli drugi i etničko čišćenje istih.Dok je agenda Izraela u Siriji prvenstveno sprečavanje Irana da dođe u poziciju da ga ugrozi.
s tim da je izrael već napravio mnoga sranja tamo. uključujući osnivanje države na zemlji gde su već živeli drugi i etničko čišćenje istih.
nebitno kolika je šaka jada. bitno je da je nepravedno postavljena. da se pokazuje netolerancija i spremnost na činjenje svakakvog zla.Da, pošto je sasvim opravdano da Arapi mogu imati 22 države osnovane na područjima gde su Arapi izvršili invaziju, pokolj i/ili konverziju stanovšitva u islam.
Dok se Jevrejima se osporava pravo da svojom državom nazovu onu šaku jada kvadratnih kilometara (veličine Slovenije) što trenutno kontrolišu
Ali, tu temu ovde nećemo načinjati.
ne može tudje zlo biti opravdanje za vlastitu pokvarenost.Netolerancija? Koliko vidim ni jednoj religiji tamo nije ništa zabranjeno ili uništeno, Kako stoje stvari sa okolim muslimanskim državama po pitanju ostalih kultura i religija? A nauka? Sport? Umetnost?
Naravno da ne može, ali je nemam problem da se odlučim na koju bih se stranu priklonio. Sa jedne strane je razvijeno društvo, sa druge kamen, pesak, silovanja, ubistva...
vidi i meni je draži prost čovek od mnogih nazovi veličina. ovde smo malkice dotakli ulogu izraela u daljem komplikovanju situacije tamo povodom namernog sakrivanja iza IL-20. mogli bi otvoriti novu temu o doprinosu izraela lošem stanju stvari na bliskom istoku. ovde je of topic pa budi pozdravljen.Naravno da ne može, ali je nemam problem da se odlučim na koju bih se stranu priklonio. Sa jedne strane je razvijeno društvo, sa druge kamen, pesak, silovanja, ubistva...
Da, pošto je sasvim opravdano da Arapi mogu imati 22 države osnovane na područjima gde su Arapi izvršili invaziju, pokolj i/ili konverziju stanovšitva u islam.
Dok se Jevrejima se osporava pravo da svojom državom nazovu onu šaku jada kvadratnih kilometara (veličine Slovenije) što trenutno kontrolišu
Ali, tu temu ovde nećemo načinjati.
Magistre, ti se Jeso fan. Ja sam osobno neutralan. Mozda bi mi suni musliji bili favoriti, da se nismo ovde klali sa tom sektom 90.ih i sa boosnjocima i sa siftarima, a 4 veka sa Osmanlijama.
vidi i meni je draži prost čovek od mnogih nazovi veličina. ovde smo malkice dotakli ulogu izraela u daljem komplikovanju situacije tamo povodom namernog sakrivanja iza IL-20. mogli bi otvoriti novu temu o doprinosu izraela lošem stanju stvari na bliskom istoku. ovde je of topic pa budi pozdravljen.

Идлибија.
НуСраћи запалили турску заставу.