kentaur Nesh
Veoma poznat
- Poruka
- 12.644
Slede novi udari sa noci nedelja na ponedeljak.
ako hoce da Sirijci, uz rusku pomoc, nagrnu preko Eufrata prije vremena, bujrum....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slede novi udari sa noci nedelja na ponedeljak.
Upravo to. Zasto Rusi ne sprovedu pravdu na Kosovu, pa posto su sila Ameri ce se skloniti u stranu kao i Rusi sad u Siriji?
- - - - - - - - - -
Pa dobro, kad je Amerika ponižena, znači ne bi mogli dostojanstveno reagovati na Kosovu. Zašto nas brat Putin ne bombarduje Šiptare? Ili ga samo zabole za Srbe na Kosovu?
ja sam citirao srojske izvore koji su govorili da je samo 10 raketa proslo 71 od 118 raketa je 60% sto je opet sramota za ameriku

znaci zna se ko je agresor i terorista i sektas!Napad na Siriju, delovale SAD, VB i Francuska
Нема ништа од Турског тока, а сви који су прдели како су је "Турска окренула леђа Америци" нека се покрију ушима!ovo je kljucno
- - - - - - - - - -
9.02 - Turska podržala napad
Turska je pozdravila vazdušne udare na sirijsku vladu kao "adekvatan odgovor", naveli su izvori u turskom ministarstvu spoljnih poslova.
- Mi kao prikladan odgovor vidimo operaciju koju su protiv sirijske vlade izveli SAD, Britanija i Francuska - naveo je turski izvor.
Rusi izbegavaju da gadjaju civilne ciljeve, ali treba reci i cledece. Ako ne racunamo kurdsku gerilu, 95% snaga koje se bore protiv Asada su dzihadisti i islamisti raznih frakcija (tzv.FSA je beznacajna formacija) , i stanovnistvo koje je u kolaboraciji sa dzihadistima ce morati da snosi neke posledice za tu kolaboraciju...
a sta mislite da nece mozda malo zapucati na cmericku bazu na kosovu?u trenutnim dogadjajima mozete samo da pitate sta ce biti sa srbijom?
Не знам како ти се чини, јер у Откровењу по Јовану ем се Русија и Турска нигде не спомињу, ем смо до сада видели само да је Турска оборила један руски сухој над Сиријом а да је Русија издала саопштење, ем је Турска окупирала северозапад руске савезнице Сирије, а Русија се надала да ће заузврат добити Турски ток. Јадно - и бедно!Cini mi se da ce po Otrkivenju na kraju Rusija sravniti Tursku, (...)

Izbgavaju i ovi da gadjaju civilne ciljeve,

šta bi ti hteo? da se i rusija iživljava?JAСНА ПОРУКА СВИМА КОЈИ МИСЛЕ ДА ПУТИНОВА РУСИЈЕ МОЖЕ И ЖЕЛИ ДА ЗАШТИТИ СВОЈЕ САВЕЗНИКЕ!
Sad če rusi da pokaži zube,oštrim protestima
razumijem ja vise nego sto ti mislis....i zato su moji postovi konkretni, jasni svima, i sto je moguce vise objektivni....za razliku od tvojih....obje strane su izgubile, a situacija na terenu nepromijenjena, eto, to je sustina..,.a svoja djecija prepucavanja, ko ima veci, ostavi za neke sagovornike na tvom nivou....
Da, u to smo se mi narocito uverili kad su 1999. gadjali voz u Grdelickoj klisuri i kad su zasipali predgradje Nisa kasetnim bombama...
šta bi ti hteo? da se i rusija iživljava?
ruski saveznici šamaraju amere. oboren 71 tomahavk.od preostalih kanti nijedna nije pogodila šta je trebalo.
ajmo dalje. dajte aviaciju.

mudra odluka. što gluplji presednik amerike to bolje svetu a gore po američke krembile.
Čak i da je pogođeno sve što je gađano, ovaj napad je potpuno besmisleno nasilje.Situacija se na terenu nije promenila Asad i dalje dobija. Treba će mnogo više od onoga što je noćas urađeno a i pitanje da li bi i onda Asad pao ili bi samo bezveze mučili civile. Ima tu zaista bolesnog cinizma, spasavati civile od zlog diktatora tako što ćeš ih ubijati, a one koje promašiš izgladnjivati, smrzavati i uskraćivati im lekove. Zapad je jednostvno postao , bolestan, bolestan , bolestan...
Nije taćno, Nato koalicija nije izgubila već dobila. Pokazali su gde su trenutne pozicije jednih i drugih. Meni se te pozocije ne sviđaju, ali to je naša realnost. Ti ne moraš da je prihvatiš, tvoje pravo.

Nije taćno, Nato koalicija nije izgubila već dobila. Pokazali su gde su trenutne pozicije jednih i drugih. Meni se te pozocije ne sviđaju, ali to je naša realnost. Ti ne moraš da je prihvatiš, tvoje pravo.
Kako god Amerikanci prosli i kakav god intenzitet bombardovanja bio, oni su ovim suptilno ponizili Rusiju.