Rat u Siriji i Iraku - vesti i analize (3)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sirijci kao da ih ni muva nije ujela

Bashar Al Assad dolazi na posao kao da se bas nista nije desilo :rotf:

https://twitter.com/Presidency_Sy?r...onald-trump-announcement-chemical-attack-live

The statement published by the Syrian state news agency says the “tripartite aggression” began at 3:55am Damascus time and included approximately 110 missiles fired at targets inside Syria.

It said that Syrian air defence responded and brought down the majority of the missiles, but some hit a research facility in Barzeh, which it said contained scientific labs and an educational centre, but that the US claims was a chemical weapons research facility.

The statement also said that other missiles targeting a military installation near Homs were disrupted and exploded, injuring three civilians, the first allegation of civilian casualties from the strike.

The statement says the Syrian military will continue to fight against “terrorism”.

Sve u svemu pogodili su, mozda neku praznu zgradu, nijedan aerodrom, nikakvi gubici SAA nisu naneti barem za to nemamo potvrdu od bilo kojeg izvora za sada....

Poslednja izmena:
Sirijski narod na ulicama prkosi fasistickoj Americi, Francuskoj i Velikoj Britaniji

GIvFlLT.jpg

5w9y0Rh.jpg

Poslednja izmena:
Amerika ne uspeva da slomi slobodarski narod Sirije , jaci su nego ikada a Amerika slabija nego

A opet su obavestili Rusiju sta ce da gadjaju

Sve ovo je najobicija predstava i sarada za tupave

France's defense minister says its joint military operation with the US and Britain against Syria targeted three sites and that Russia was informed ahead of time.

Potroseno 300 miliona dolara vrednih raketa a rezultat svega je nula :super:

Nijedan pripadnik vojske Sirije nije ranjen ili ubijen. Niti jedan komad sirijske ratne tehnike nije unisten ili ostecen

Jedine zrtve su 6 civila koji su ranjeni prilikom pogadjanja americkog krstareceg projektila dejstvom sirijske PVO

- - - - - - - - - -

Tiksi, tvoj svet je veoma jednostavan. Blago tebi.

vrlo jednostavan

Zivi casno i posteno, voli svoju zemlju, porodicu i narod - suprostavljaj i bori se protiv zla

Ja kao veliki Rusofil,jako sam se razočarao.
Jel se tako brane saveznici,daš im bazu i to više,rakete počnu da padaju po tvojoj zemlja a oni nedejstvuju jer njihove baze nisu ugrožene.

Ako Rusi ne uzvrate za 24h ko će normalan u savezništvo sa njima,ako ovako brane saveznike!!!!

Za sad veliko razočarenje,videćemo u narednim satima šta će biti.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ja kao veliki Rusofil,jako sam se razočarao.
Jel se tako brane saveznici,daš im bazu i to više,rakete počnu da padaju po tvojoj zemlja a oni nedejstvuju jer njihove baze nisu ugrožene.

zasto si razocaran kada sigurno da su delovali rusi ali sa elektoronskim sistemima sirijci nemaju tako precizne pvo sisteme pa da obore veliku vecinu raketa dobar deo je oboren rusim dzemerima

TRAMP IZVEO NAPAD NA SIRIJU: Udar trajao 50 minuta, ispaljeno 30 raketa, gađani vojni ciljevi, Sirija obarala rakete (VIDEO+FOTO)
Novosti online | 14. april 2018. 03:36 > 05:56

Sjedinjene Drzave, zajedno sa Francuskom i Velikim Britanijom započele su vojnu operaciju protiv Sirije.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Kakva glupost :D
Izveli napad sa 30 raketa :cool:
Očigledno ih Rusi pustili zarad njihovih unutarpolitickih ciljeva.

I šta sad?
Asad više nije na vlasti?
----------------------------------------------------------------------------------------
Naredio sam oružanim snagama SAD da počnu precizne napade na mete povezane sa arsenalom hemijskog naoružanja sirijskog diktatora Bašara el Asada", rekao je Tramp.

Tramp je rekao da su napadi pokrenuti u saradnji sa Velikom Britanijom i Francuskom kao "snažno sredstvo odvraćanja od proizvodnje, širenja i upotrebe hemijskog oružja".
"Zajednički od"govor Amerike, Britanije i Francuske na zločine uključuje sve instrumente naše nacionalne moći: vojnu, ekonomsku i diplomatsku", rekao je američki predsednik, navodeći da će akcija trajati sve dok "sirijski režim ne prestane da koristi hemijsko naoružanje".

------------------------------------------------------------------------------------------
Sad ce da mu skoči popularnost kod nepismenih amerikanskih poreskih obveznika :D

Poslednja izmena:
The US fired 59 Tomahawk cruise missiles in that attack: no planes were used, to minimise the risk of American losses.

This weekend the attack involved twice as much weaponry, using planes as well as missiles. That is not a major escalation. Targets were restricted to air bases, research facilities and storage space alleged to have been used in the preparation of chemical attacks.

100+ raketa je ispaljeno ovaj put

https://www.theguardian.com/world/2...-not-without-risk-but-its-not-world-war-three

mene isto zanima da li si ti debil jer ako ispalis 100 tomahawka i pogodi 10 a rusi se nisu ni mesali a pritom nista od sirijske tehnike i ili vojnika nije unisteno sto nam to onda govori ?

pa upravo ja to pricam

ISPALILI SU 300 miliona dolara svojih poreskih obveznika A NISU UNISTILI PRAKTICNO NISTA

I to jos pride Rusi nisu ucestvovali u odbrani aktivno....

Za mene je to poraz nad porazima. Bruka. Ponizenje. Sramota :lol:

- - - - - - - - - -

ne padaj na zapadnu fasisticku propagandu

Ispalili su preko 110 krstarecih raketa na Siriju

https://rs.sputniknews.com/svet/201...-bombardovanje-tramp/#article_item_1115260515

Imas ovde sve bitne informacije , prestani da citas zapadnu lazljivu propagandu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back