Rat u Siriji i Iraku - vesti i analize (3)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve u svemu Rusi su dali mogucnost casnog izlaza Trampu budalcini i fasisti iz cele situacije .

Oni nisu delovali po njihovim avionima sada cemo videti kako ce se dalje situacija razvijati.

Drugo fasisti NATO nisu smeli da posalju avione direktno u vazdusni prostor Sirije vec su gadjali krstarecim sa sigurne udaljenosti.

Шта је Тикси?

Опет Чмарика изгубила, а?

Па докле више, аман!

Da to sam i ja procitao da nijedna raketa nije stigla do Homsa sve su oborene....

Za sada rezultati americko francusko britanske fasisticke agresije i napada na Siriju su nikakvi.

kakvi su inače i mogli biti . Recimo u Sr . Mitrovici su više puta bombardovali NASTREŠNICE za tenkove koje su ionako već 6 meseci bile prazne . Potrošili par miliona dolara na nešto što bi i samo palo samo da su sačekali još koji mesec .

Tako smo i mi oborili 65 aviona 1999. i pobedili NATO.

naravno da smo pobedili nato jer nismo izgubili .....tj nisu napravili ono zbog čega su krenuli u rat što znači da su izgubili

jasno mi je sve to ali efekat bombardovanja je nikakav.

Ефекат је постигнут 100 %.

Циљ је био да се покаже ко је главни баја.

Показало се.

Трампу Сирија не треба.

Трамп води изолационистичку политику, али разни белосветски *******и су почели превише да се курче и изолационистичку политику САД посматрају као слабост САД.
Трампара је решио да им у року од два сата покаже ко је главни.

Руси су показали мудрост, и решили "оштро да осуде" војну акцију.

Шта је Тикси?

Опет Чмарика изгубила, а?

Па докле више, аман!

pa izgubila je. sta su unistili? Nista

Njihovi i dalje puse na terenu.

SAA oslobadja svoju teritoriju.

Arapi ih mrze nikad vise...

Asad nikad jaci i nikad vecu podrsku naroda nije imao.

Za mene to izgleda kao poraz americke politike u Siriji i na bliskom istoku generalno

pa izgubila je. sta su unistili? Nista

Уништили су наде *******а.

Само то су и имали намеру да униште. Ништа више.

- - - - - - - - - -

...

Satanisti cekali noc...
I da...ipak su napali na petak 13., kao sto i pretpostavih da ce, jer je u Americi (koja i pokrece napad) idalje bio 13. ...

....

Тако су и нас нападали.

Мучки, под окриљем ноћи!!!

Показало се.

Трампу Сирија не треба.

Трамп води изолационистичку политику, али разни белосветски *******и су почели превише да се курче и изолационистичку политику САД посматрају као слабост САД.

cilj je bio da se pokaze ko je glavni siledzija fasista i zlocinac

I to ste i pokazali jer ste napali Siriju bez dozvole Saveta Bezbednosti UN

Da li ce ovaj pokusaj bombardovanja ista promeniti na terenu?

Pa nece NATO botu sendvicaru.

Sve ostaje kao i do sad.

Americki vehabocionisticki teroristi nastavljaju da bivaju satirani i unistavani kao pacovi , a SAA i Sirija jacaju i oslobadjaju sve vise svoje teritorije svaki dan.

- - - - - - - - - -

Уништили су наде *******а.

Само то су и имали намеру да униште. Ништа више.

- - - - - - - - - -

Тако су и нас нападали.

Мучки, под окриљем ноћи!!!

Tako ste pricali i prosle godine al ja vidim da je Sirija i SAA danas dosta jaca nego pre godinu dana.

Bitan je trend a trend je da tvoji satanisti slabe i gube moc na bliskom istoku , a osvajaju je Iran Rusija i Kina.

kakvi su inače i mogli biti . Recimo u Sr . Mitrovici su više puta bombardovali NASTREŠNICE za tenkove koje su ionako već 6 meseci bile prazne . Potrošili par miliona dolara na nešto što bi i samo palo samo da su sačekali još koji mesec .

naravno da smo pobedili nato jer nismo izgubili .....tj nisu napravili ono zbog čega su krenuli u rat što znači da su izgubili

A šta su hteli da naprave?

jasno mi je sve to ali efekat bombardovanja je nikakav.

Sto reko kolega gore - tresla se gora rodio se mis.

Ovih dana vam pada novo teroristicko uporiste. Jarmuk. SAA lagano cisti svoju teritoriju od americkih terorista koljaca glavoseca i ubica.

POENTA JE DA SU BOMBARDOVALI A DA SU RUSI POPILI SAMARCINU

i nek se jebu RUSI, izgubili su kredibilitet kod mene sa njihovim , mi cemo odgovoriti ili sa

nijedna raketa nije nas, tj doletela kod nas.

da imaju ***** , trebali su odmahm, sve avione poskidati i B-J i sve brodove koji su ispalili .

tako se sacuva obraz i pred svojim gradjanima , tako i pred svetom.

nek si se nose u tri ***** materine.

Показало се.

Трампу Сирија не треба.

Ovo bi mogao da bude krajnji cilj i maksimalni efekat. I veceras je izjavio da nema nameru vise da proliva americku krv svud po svetu vec da se sami narodi bore za sebe.

U fazonu - Ako neko bude hteo da se mesa gde mu nije mesto, samo cu mrko da ga pogledam. Jerbo, ako me izazove da reagujem, ima da popeglam sve.

A šta su hteli da naprave?

mogu ja da ti odgovorim slugo NATO okupatora

Cilj im je bio da nas nateraju da dobrovoljno prihvatimo unistenje sopstvene zemlje tj njeno rasparcavanje

I to im nije uspelo jer po rezoluciji UN 1244 Kosovo i Metohija su definisani kao deo SR Jugoslavije tj Srbije kao pravne naslednice SRJ

Tako kaze pravo i zakon.

Otuda ovolika politicka borba amerike i ostalih NATO fasista, da nateraju nasu sadasnju vlast da prihvati ono sto nisu uspeli 1999te da nam nametnu silom.

Legalizovanje nove siptarske teroristicke drzave na teritoriji nase Srbije.

Показало се.

Трампу Сирија не треба.

došo baja i udario glavom u zid , i posle priča kako je udario :hahaha: i niko ne može da kaže da nije .

Što se Rusa tiče , juče je parlametarna delegacija bila u Damasku .....pa onda kažu , da nijedna raketa nije ušla u prostor koji Rusi kontrolišu :per: što znači da su ameri gađali pustinju

Ovo bi mogao da bude krajnji cilj i maksimalni efekat. I veceras je izjavio da nema nameru vise da proliva americku krv svud po svetu vec da se sami narodi bore za sebe.

U fazonu - Ako neko bude hteo da se mesa gde mu nije mesto, samo cu mrko da ga pogledam. Jerbo, ako me izazove da reagujem, ima da popeglam sve.

to je glupost

Tramp se ne pita nista on je ucenjeni i marionetizovani pajac

Deep State zvanicnici upravljaju amerikom - Rotsild Rokfeler Morgan i ostali

A oni zele krv i unistenje

Iluzorno je ocekivati da ce Amerikanci odustati od okupacije Sirije pa u to su ulozili hiljade milijardi dolara do sad, i njihove najbolje proxy trupe vehabocionisticke fasiste....

Borba ce se nastaviti jos najmanje 10 godina kao u Vijetnamu dok Amerika sa saveznicima ne dozivi totalni poraz tj dok SAA ne oslobodi poslednji pedalj svoje okupirane teritorije.

Inace upravo su ameri objavili da su zavrsili akciju...bah gadjali par praznih zgrada da sacuvaju obraz i sada se povlace i to su gadjali precizno izbegavajuci ruske sisteme odbrane a gadjali su pozicije zemlje koja vec 7 godina krvari...vrlo hrabro ,sad ce malo da se puvaju i pokazuju misice ali nisam nesto inpresioniran.gadjali neke supe i fabrike za proizvodnju deterdjenta a ovi im oborili minimum trecinu raketa...

Sve u svemu Rusi su dali mogucnost casnog izlaza Trampu budalcini i fasisti iz cele situacije .

Oni nisu delovali po njihovim avionima sada cemo videti kako ce se dalje situacija razvijati.

Drugo fasisti NATO nisu smeli da posalju avione direktno u vazdusni prostor Sirije vec su gadjali krstarecim sa sigurne udaljenosti.

- - - - - - - - - -

Сенат: Одлука Трампа нелегална
06:42 14.04.2018
Амерички сенатор Тим Кејн упозорио је да је удар снага САД на Сирију нелегалан, пошто га Конгрес није одобрио.

06:59
Шеф Здруженог комитета начелника штабова САД Џозеф Данфорд: Циљеви напада су били истраживачки центар и складише хемијског оружја,наводно, чува зарин.
06:51
Сенатор Владимир Џабаров: Русија ће тражити сазивање СБУ због напада на Сирију

:mrgreen: usrali se

susam vesti ovde , gledam , kako se sprdaju sa izjavama rusije i sirije a

velicaju usrance , britance i francuske pizdice.

ja nisam Putin ali pogledaj sta je vlast amerike, britanije i francuske ucinila ovim potezom?

Pa okrenuli su gotovo kompletno javno mnjenje svojih drzava protiv sebe.

Citaj komentare na www.independent.co.uk gotovo svih ih pljuju i osudjuju i kazu da su ratni zlocinci. Njihovi sopstveni glasaci i gradjani.

Razlog je prost - podrzavaju u Siriji iste te vehaboislamiste koji ubijaju njihove sopstvene gradjane kod kuce.

To bi bilo odprilike kao da nasa vlast podrzava islamske teroriste u npr Libiji i salje nasu vojsku da ratuje za njih.

Cak i na sajtu washington posta koji je glasilo americkih jastrebova i administracije osudjuju Trampa i ne daju mu podrsku u strahu od moguceg treceg svetskog rata.

A cim nemas podrsku naroda tesko je neku politiku odrzati na duze staze sto smo videli na primeru Vijetnama.

Uzivaj i cekaj Putin je velemajstor geostrategije. Mi nismo.

Cak i ono sto nama izgleda kao poraz Rusije je uvek do sada uspevao da pretvori u pobedu.

Poslednja izmena:

Cilj im je bio da nas nateraju da dobrovoljno prihvatimo unistenje sopstvene zemlje tj njeno rasparcavanje

I to im nije uspelo jer po rezoluciji UN 1244 Kosovo i Metohija su definisani kao deo SR Jugoslavije tj Srbije kao pravne naslednice SRJ

Tako kaze pravo i zakon.

Otuda ovolika politicka borba amerike i ostalih NATO fasista, da nateraju nasu sadasnju vlast da prihvati ono sto nisu uspeli 1999te da nam nametnu silom.

slusaj Tiksi

sranje od UN

ijebe se njima za UN jer tamo su sve pizderutine

ukljucujuci i RUSIJU

ranije , BREZNJEV JE TRESNUO CIPELOM PO STOLU I IJEBAO IM SE MAJKE pa su ucutali

a sada , mi cemo , ih , ala cemo

te , ove rakete , pa , pokrivena je sitrija.

ma nek se nose , kazem u 4 pizdeka.

ja nisam Putin ali pogledaj sta je vlast amerike, britanije i francuske ucinila ovim potezom?

Pa okrenuli su gotovo kompletno javno mnjenje svojih drzava protiv sebe.

Citaj komentare na www.independent.co.uk gotovo svih ih pljuju i osudjuju i kazu da su ratni zlocinci. Njihovi sopstveni glasaci i gradjani.

Cak i na sajtu washington posta koji je glasilo americkih jastrebova i administracije osudjuju Trampa i ne daju mu podrsku u strahu od moguceg treceg svetskog rata.

A cim nemas podrsku naroda tesko je neku politiku odrzati na duze staze sto smo videli na primeru Vijetnama.

Uzivaj i cekaj Putin je velemajstor geostrategije. Mi nismo.

Cak i ono sto nama izgleda kao poraz Rusije je uvek do sada uspevao da pretvori u pobedu.

RUSIJA

ovde u severnoj americi je spala na kondom

ismejavaju je i sprdaju se.

a i jos i prete

poenta je da su kao rusi , sada i ubuduce sve malim slovima , su , rekli , oborit cemo rakete i da ce i ici i gadjati ......mesta ispaljivanja.

i sta su sada , zazvati sednicu, ma daj bre , dokle ce da se sramote

a mislih da je putin od reci ,kad ono

Показало се.

Трампу Сирија не треба.

Иде тако баја улицом, дигне главу к`о јуне, млати све око себе. У својој осионости не види рупу испред себе, саплете се и падне. Сав се поломи.

Tako kaze pravo i zakon.

TIksi, to je možda tvoja vlast, moja nije jer nisam glasao za nju. Teraju je da prizna Kosmet zato što im se može, inače ih baš zabole da li ćemo da priznamo ili ne. Kosovo je i pravno i faktički nezavisno, sa svojom policijom uskoro i vojskom, sa svojim mđunarodnim pozivnim brojem i granicom i policijskim i carinskim punktovima prema Srbiji, a Amerika ima bazu na Kosmetu koja će tu ostati još dugo, jer niko ništa ne može da učini da je skloni, isto kao što Rusi nisu ništa mogli da urade dok ih je NATO okruživao, kao što ni sad ne mogu ništa da urade dok NATO razmešta 40 000 vojnika i oklopne jedinice na 300km od Moskve.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back