Rat u Siriji i Iraku - vesti i analize (3)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
- Turci oborili Grcki avion
- Israel formira koaliciju koja ce vrsiti udare po Siriji : SAD-Francuska-UK-Saudijska Arabija
- Israel ce napraviti kopnenu invaziju i odvaliti dobar deo Sirije

Trenutno Iran doprema trupe u Siriju
Iran ima u planu da naseli miliona sija u Siriju i napravi population replacement
Proces stvaranja velikog Irana je u toku

Đe si Me`o, imal` tebe na oviјеm slikama?

Dadl0JmWAAEi2Iv.jpg:large

Vi se zezate i replicirate na stare njofrine postove A NJOFRE NEMA,

Covek je hitno pozvan da pomogne, odgusi istragu i pribavi neophodne dokaze kako bi WW3 konacno mogao da pocne. Putinu bre kad pomenu njofru on se toliko potrese da tri dana iz sobe ne izlazi, jedino njega ne moze da prevesla na celom svetu.

I da znate, samo njofra zna cime su trovani ljudi, sarin ili hlor, kao i gde su nestali lesevi iz Gute, ne znaju to ni Ameri ni Rusi ni Englezi.
Zato

Nema Njofre??????:dash::dash::dash:

Njofra se ne odvaja od teme.
Pažljivije je prati od 6 moderatora i budi siguran da mu ništa ne promiče.
Čita po 8 puta.
Ako sretneš nekog sa crvenim očima, verovatno je Njofra. Nikad ne spava.

- Turci oborili Grcki avion
- Israel formira koaliciju koja ce vrsiti udare po Siriji : SAD-Francuska-UK-Saudijska Arabija
- Israel ce napraviti kopnenu invaziju i odvaliti dobar deo Sirije

Trenutno Iran doprema trupe u Siriju
Iran ima u planu da naseli miliona sija u Siriju i napravi population replacement
Proces stvaranja velikog Irana je u toku

Glupi, glupi musliman iz "Sanđaka". Kako stvari stoje i vi ćete uskoro u znatnom broju pojačati maloazijsku populaciju.

Руска војна полиција распоређена за Думу у Сирији
Радио Слободна Европа/Радио Слобода 12.04.2018.
Сиријски побуњенички борци и њихове породице настављају да напуштају сиријски град Дума 12. априла преко Ал-Wafideen тачке прелаза, као што су и руске војне јединице полиције спремне да уђу у град. Споразум о повлачењу је постигнут са побуњеничком групом Джейш ал-Ислам неколико сати после наводног напада са применом хемијског оружја у граду. Сиријска и руска влада негирају да се такав напад десио. (Ројтерс)

Бригадный генерал Сухейл аль Хасан
8gToRbGfgqI.jpg

JJi80sATlCQ.jpg

Poslednja izmena:
Паз' сад ово...

Iran can destroy Israel so Tel Aviv should avoid any stupid measures against the Islamic Republic, the supreme leader's representative to the Quds force said on Thursday according to the semi-official Fars news agency.

"If Israel wants to continue its treacherous existence... it should avoid stupid measures. If they give excuses to Iran, Tel Aviv and Haifa will be destroyed," Supreme Leader Ayatollah Ali Khamenei's representative at the Quds force cleric Ali Shirazi was quoted by Fars as saying. "Iran can destroy Israel."

http://www.jpost.com/Arab-Israeli-C...Tel-Aviv-Haifa-if-Israel-makes-excuses-549651

После ће да буде "јао, чекај, немој, шта је ово, тероризам, ционизам" кад почне да лупа по главама рафидским.

Рафидским, је л' тако беше? :D
.

Ajatole iako sa ogromnim kulturnim bogatsvom ocigledno nijesu culi Boetiusovu: "Si tacuisses, philosophus mansisses".
Zasto im Moskva ne objasni da se u ovoj fazi samo cutanjem ostaje filozof. Hm.

Лоше вести, другарчићи.

Потврђено је присуство бојних отрова у узорцима са лица места.

WASHINGTON — The U.S. now has blood and urine samples from last Saturday's deadly attack in Syria that have tested positive for chemical weapons, according to two U.S. officials familiar with the intelligence.

The samples suggested the presence of both chlorine gas and an unnamed nerve agent, two officials said.

https://www.nbcnews.com/news/mideast/u-s-has-blood-samples-show-nerve-agent-syria-gas-n865431

na mestu zlocina pronadjen je noz kojim je ubijena zrtva,otiske prstiju sa noza necemo uzimati,zna se ko je krivac.Zbog cega bi SAA uz dopustenje Rusije koristila BO, na terenu koji bez problema osvaja ?To bi ti pitanje postavilo dete predskolskog uzrasta

Ниђе везе. Шта ће Персијанцима држава у којој ће Арапи бити апсолутна већина, а они сами неће чинити ни 20% популације? Иовако су у Ирану једва изнад 50%.

Ko kaze da ce sije ciniti 20%? Zato Iran i radi na population replacement. Suni i Kurdi subaceni u Evropu.

Irak ti je dobar primer. Vidi kako je to odradeno u Bagdadu koji je dana sia city

Isprintaj moju prethodnu poruku i sacuvaj je. Sve ce biti kao sto sma napisao

SAD-UK-FR-SA uskoro vrse napade po Siriji. Sledi kopnenan ofanziva Israela jer nemaju izbora. Ako to ne urade imace Iran na granici

Russia’s Ground-Based Air Defences #GBAD remain a cause for concern in the Syrian theatre of operations. The map underscores the extent of the threat envelope presented by a single #S400 battery in terms of its geographical coverage

DakgEcEXUAANqP4.jpg

..

Jedan kolega je juce/prekjuce veoma mudro kratko postavio pitanje, kako ce odreagovati klijentela USA-vojne industrije
ako RUS svoje odbrambene potecijalne u Syriji tako mocno demonstrira i velikim postotkom neutralise efikasnost "raketnu i ostalu smart tehnologiju"?

Mozda ovo razmisljanje za USA predstavlja veci ekonomski nego militaristicki riziko? Vizija da vec sjutra drzave u redu cekaju da bi kupili
ruske odbrambenie "smart sisteme" se ne uklapa u moto: "Amerika first" . (Masta moze svasta?)

Visoki savjetnik vrhovnog iranskog vođe Ali Akbar Velajati posjetio je razrušenu i opustošenu Istočnu Gutu nakon što su njeni stanovnici protjerani. Velajati je došao u Gutu da proslavi još jednu šijsku pobjedu nad sunijama. On je iz opustošene Gute poručio da će Teheran pružati podršku Damasku protiv bilo kakve strane agresije, prenijela je iranska državna televizija.

“Stajat ćemo uz sirijsku vladu protiv bilo kakve strane agresije… Iran podržava Siriju u njezinoj borbi protiv Amerike i cionističkog režima (Izraela)”, rekao je Ali Akbar Velajati.

Screen-Shot-2018-04-12-at-14.50.54-1024x690.jpg

30688871_989055587928941_3432158431452093292_n.jpg

Daj6bpPUMAA7b2e.jpg

Screen-Shot-2018-04-12-at-14.50.54-1024x690.jpg

http://saff.ba/ali-akbar-velajati-d...jos-jednu-pobjedu-sija-nad-sunijama-u-siriji/

..

Jedan kolega je juce/prekjuce veoma mudro kratko postavio pitanje, kako ce odreagovati klijentela USA-vojne industrije
ako RUS svoje odbrambene potecijalne u Syriji tako mocno demonstrira i velikim postotkom neutralise efikasnost "raketnu i ostalu smart tehnologiju"?

Mozda ovo razmisljanje za USA predstavlja veci ekonomski nego militaristicki riziko? Vizija da vec sjutra drzave u redu cekaju da bi kupili
ruske odbrambenie "smart sisteme" se ne uklapa u moto: "Amerika first" . (Masta moze svasta?)

Слично, али у ствари сам рекао да је проблематично експонирати најбоље руске одбрамбене системе и онда имати лош учинак, јер ће то имати озбиљне реперкусије на руски извоз и одбрану саме Русије.

Јер, реално, одбрана је тежа од напада.

Svi su oni isti, Merkelova isto ne sme jer nije ista situacija kao kada su Srbiju zatrpavali osiromasenim uranijumom.

Copor. Treba ih jednom za svagda izbrisati.

Vise puta sam vec ponavljao, ali valja se.

Ne znam sta bi bilo sa Rusijom i USA u slucaju nekog globalnog sukoba gde bi USA&Evropa napali Rusiju, ali sam 100% SIGURAN da bi od Nemacke ostali samo dugmici. Za Francusku i Britaniju ne znam, ni sa ostale, ni za USA, ali za NEMACKU ZNAM.

A to ocigledno znaju i Nemci, i ne pada im napamet da opet ratuju sa Rusijom kao agresor. Sto je izuzetno pametan potez.

- - - - - - - - - -

https://www.westmonster.com/galloway-military-intervention-in-syria-would-be-absurd/
George Galloway:
I want to return to the fundamental and frequently unasked question: Why ARE we on the side of the “Army of Islam” ( Jaish al Islam) in that war? When how and why did we decide that? Do the readers of Westmonster instinctively find themselves on the side of such monsters? I hardly think so.
The Alphabet Soup of Islamist extremism from Al Qaeda through Isis to the Jaish al Islam are a pestilence which must be extirpated, no? At least that’s what we say when we are hunting them in the streets of Brussels or Birmingham. So how come we are on their side in Syria yet against them in every other country including Iraq next door.
We killed 10 THOUSAND civilians liberating Mosul from exactly the same throat-cutters and crucifiers just last year. Why was that a Boys Own Adventure while the liberating of every Syrian city is a War Crime?
As Boris Johnson used to say in his Telegraph column and as Nigel Farage just said on LBC we should be ALLIES of Russia in extirpating every last heart-eating head-chopping “Army of Islam” terrorist from the face of the earth.
Instead the British government has been spending huge sums of your money supporting the Islamic Army and the British media treats their video ( the sole “evidence” of a war-crime in Douma) as a reason to start what could become a World War with Russia China Iran and Syria and Iraq. As Richard Littlejohn would say “you couldn’t make it up”.

Naravno, vrlo prosta i jaka logika - kako to da su 'vamo teroristi a tamo demokrate i oslobodioci? I zasto Zapad (mislim na gradjanstvo) da to sve placa, da bi ih ti isti posle raznosili po trgovima i udarali vozilima?

Prepusticemo Njofroslavu da nam to pojasni.

- - - - - - - - - -

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::r otf::rotf::rotf::rotf:

:super::super::klap::klap:

Vise puta sam vec ponavljao, ali valja se.

Ne znam sta bi bilo sa Rusijom i USA u slucaju nekog globalnog sukoba gde bi USA&Evropa napali Rusiju, ali sam 100% SIGURAN da bi od Nemacke ostali samo dugmici. Za Francusku i Britaniju ne znam, ni sa ostale, ni za USA, ali za NEMACKU ZNAM.

A to ocigledno znaju i Nemci, i ne pada im napamet da opet ratuju sa Rusijom kao agresor. Sto je izuzetno pametan potez.

Nemacka je danas izjavila da podrzava napad njenih saveznika na Siriju, tu spada svaka vrsta podrske i koordinacije osim samog cina bombardovanja. Ne salje svoje avione jer ih i nema. Ne mogu da lete po noci.

- сирийская армия и отряды палестинского сопротивления начали атаку последнего остаточного анклава боевиков и исламистов ИГИЛ в пригородах Дамаска -- лагеря Ярмук к югу от сирийской столицы
.
rixZUZGJiKR6BbbcrCPPigCQ-r6aOtsOJ5mooA5dSV36kR4vVap0RLXtNSJcb6fx4asGV66xnBw_z1PP4gjpaXQDA3JyBG1ThDN5edNaVQsMErJRelUvWpUkkuED7WvX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back