Rat u Siriji i Iraku - vesti i analize (3)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iran ima atonsku bombu (plutonijumsku sigurno ) , Izreal je odavno dobio ( napravio ) svoju ....

Ako je Izrael uspeo da sa SA, Egiptom , Turskom .. i drugim muslimanskim drzavama napravi solidne odnose , odnose koji su daleko od sukoba - moze ih uz malo strpljenja i preko korektnih medijatora napraviti i sa Iranom ( sto rece Comski : Iran 200 godina nije nikoga napao ) ..... Stvar je ne samo volje , mudrosti i odgovornosti drzavne politike - vec i stvar odgovornosti za bezbednost drzave i naroda .... Prica o nekavoj ,,siitskoj dugi ,, kao osnovnom neprijatelju je odraz da izraelsja drzavna politika i diplomatija na pogresan nacin pritupaju pitanju bilateralnih odnosa sa Iranom ....

Nadam se da ce razum pobediti .....

Da se podsetimo kako arijevci rabotaju sa stokom.

navy_riverine.jpg

pa saaad

oni daju video kako gas ubija samo decu i zene a svi muskarci, trce da im pomazu.

Ja , moram u ovom slucaju da se slozim sa naj znalcem njofrom

SIRIJCI SU IZMISLILI TAKAV OTROV , KOJI NAPADA SAMO DECU I ZENE

a da posle napada sa gasom,

sva tela , normalno postaju gasovita i moze bit i sa helijumom i tak , napunjena.

odleeetttteeee.

i onda , kako da se daju tela da se iztraze od cega su i otrovani.

po meni , kriv je HELIJUM

STAAAAAA , ne slazete se, ma ne moj a kada deca napune balone sa tim gasom , jel mozda balon ide u zemlju ili LEEEEEEETI.

Vi se zezate i replicirate na stare njofrine postove A NJOFRE NEMA,

Covek je hitno pozvan da pomogne, odgusi istragu i pribavi neophodne dokaze kako bi WW3 konacno mogao da pocne. Putinu bre kad pomenu njofru on se toliko potrese da tri dana iz sobe ne izlazi, jedino njega ne moze da prevesla na celom svetu.

I da znate, samo njofra zna cime su trovani ljudi, sarin ili hlor, kao i gde su nestali lesevi iz Gute, ne znaju to ni Ameri ni Rusi ni Englezi.
Zato

Али Тикси, то не значи ништа. Пропаганда се припрема због крезавих слојева - ти то треба добро да знаш, јер је сваки дан са задовољством читаш.

Небитно је да ли су стварно локални **** користили бојне отрове, и са које стране. Не значи ништа. Ја лично верујем да нису. Међутим то је добар изговор да се одради нешто што треба да се одради, и шта сад да се ради кад је таква ситуација.

May I remind some of the readers; “We're going to take out 7 countries in 5 years: Iraq, Syria, Lebanon, Libya, Somalia, Sudan & Iran." ....quoting General Wesley Clark.

No one should be in any doubt of how evil & vile the americunts are. They declare this & that,...back ISIL in one country but not another. They are a black mark on modern human history this usa_naziland.

Vi se zezate i replicirate na stare njofrine postove A NJOFRE NEMA,

Covek je hitno pozvan da pomogne, odgusi istragu i pribavi neophodne dokaze kako bi WW3 konacno mogao da pocne. Putinu bre kad pomenu njofru on se toliko potrese da tri dana iz sobe ne izlazi, jedino njega ne moze da prevesla na celom svetu.

I da znate, samo njofra zna cime su trovani ljudi, sarin ili hlor, kao i gde su nestali lesevi iz Gute, ne znaju to ni Ameri ni Rusi ni Englezi.
Zato

eto

njofra dojde i sad ce i tebi i meni da lijepo objasni da je gas zvan HELIJUM KORISCEN

Лоше вести, другарчићи.

Потврђено је присуство бојних отрова у узорцима са лица места.

WASHINGTON — The U.S. now has blood and urine samples from last Saturday's deadly attack in Syria that have tested positive for chemical weapons, according to two U.S. officials familiar with the intelligence.

The samples suggested the presence of both chlorine gas and an unnamed nerve agent, two officials said.

https://www.nbcnews.com/news/mideast/u-s-has-blood-samples-show-nerve-agent-syria-gas-n865431

Poslednja izmena od moderatora:
- - - - - - - - - -

Лоше вести, другарчићи.

Потврђено је присуство бојних отрова у узорцима са лица места.

WASHINGTON — The U.S. now has blood and urine samples from last Saturday's deadly attack in Syria that have tested positive for chemical weapons, according to two U.S. officials familiar with the intelligence.

The samples suggested the presence of both chlorine gas and an unnamed nerve agent, two officials said.

https://www.nbcnews.com/news/mideast/u-s-has-blood-samples-show-nerve-agent-syria-gas-n865431

false flag, lies, forgery

Znamo vas lazljive amerikance engleze ko zlu paru

Sve sto izgovorite je cista laz i falsifikat

m_JR369w_XDx_Uf_Rse_LC585-gdg_MLHZc3_MSI9_HNQkv6_Ydc.jpg_w_768_s_10b98518.jpg

Isti ovi koji danas lazu da je Sirija izvrsila hemijski napad su svojevremeno lagali da su Srbi likvidirali 300.000 Albanaca, lagali da su u Racku ubijeni civili , kreirali Markale i slicne false flag operacije.

Lazljiva zapadna gamad

Poslednja izmena od moderatora:
Bojni otrovi su iz skladista u Libiji , uz pomoc americkih , malobritanskih , francuskih i turskih tajnih sluzbi predati ljudozderima u Siriji - izjavio ambasador Sirije u UN . Otrovi su brodovima prebaceni u Istambul , a preko Turske granice dostavljeni ljudozderima - nekoliko godina unazaad .

Постпред Сирии при ООН назвал имя ответственного за поставки химического оружия в страну
Новость 32 0 +0.09 / 2 +0.09 / 2

Башар Джаафари также заявил, что "террористы заполучили вещества из Ливии долгое время назад"

Отравляющие вещества, применявшиеся в ходе конфликта в Сирии, были незаконно ввезены в страну из Ливии при содействии Великобритании, Саудовской Аравии, США, Турции и Франции, а координировал эту операцию некто Хайсам аль-Кассар. Об этом заявил в четверг журналистам постоянный представитель Сирийской Арабской Республики при ООН Башар Джаафари.

"Террористы заполучили вещества из Ливии долгое время назад, из ливийских запасов (химического оружия). Эта операция проводилась при поддержке турецкой, саудовской, американской и французской разведок. Они провезли эти химикаты из Ливии в Стамбул на борту гражданских авиалайнеров, а человека, который отвечал за транспортировку этих веществ, звали Хайсам аль-Кассар", - сказал дипломат.

http://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/5120298

Russia's UN ambassador says top priority is to avert war in Syria, doesn't rule out possibility of US-Russian conflict.

što se više ponavlja da je moguć sukob Rusija- kauboji i razbojnici , pre će im se glave ohladiti . Zbog lažnog motiva za napad , oni neće moći da objasne svoje gubitke .......šta da kažu amerikancima ako im potone par brodova ......PROČITAO TRAMP NA TVITERU DA SU SIRIJCI koristili pasulj kao bojni otrov ......smešno .

da su oni sigurni da im Rusi neće odgovoriti , napali bi oni već odavno

...

Pa ovo je genijalno :hahaha::hahaha:
Ne zaista, iskreno se klanjam :worth::worth:

Cekam njofru vec dva dana na zicer da se izjasni sta je korisceno hlor ili sarin pa da vidimo malo kakvi su simptomi, manifestacije i posledice trovanja jednim ILI drugim ali evo zahebaste me :hahaha:

Dakle koktel je u pitanju i to se ne zna bas tacno cega, mozda je i novicuk bio dodat pa malo fozgena, iperita, VX svega po malo, ima se moze se.

Svaka vam cast na mastovitosti

Poneki Vagnerovac ne samo da je preživio
--------------------------
Названа следующая цель сирийской армии после победы в Гуте
12 апреля 2018, 21:33
Текст: Алексей Ласнов

Следующей целью для сирийской правительственной армии станет еще один пригород Дамаска, подконтрольный боевикам из «Исламского государства*».

Сирийская армия, состоящая из элитных подразделений «Силы Тигра» и ISIS Hunters, сформированного при поддержке России, а также частично состоящая из бойцов ЧВК «Вагнера», начинает передислоцироваться в район лагеря Ярмук и Аль-Кадам, сообщает Telegram-канал WarJournal.
https://vz.ru/news/2018/4/12/917436.html
--------------------------
nego je još uvijek raspoložen da zaradi dnevnicu.

Pa ovo je genijalno :hahaha::hahaha:
Ne zaista, iskreno se klanjam :worth::worth:

Cekam njofru vec dva dana na zicer da se izjasni sta je korisceno hlor ili sarin pa da vidimo malo kakvi su simptomi, manifestacije i posledice trovanja jednim ILI drugim ali evo zahebaste me :hahaha:

Dakle koktel je u pitanju i to se ne zna bas tacno cega, mozda je i novicuk bio dodat pa malo fozgena, iperita, VX svega po malo, ima se moze se.

Svaka vam cast na mastovitosti

US officials: Jihadist Urine tasted like Chlorine #Breaking #Douma

DamqYF2W0AAHXcf.jpg

Пол избацио други видео снимак за ово кратко време о овој теми. А плус има и снимак интервјуа с Мими Syriangirl. Дакле, трећи видео.
Добро је што није, ако неки, пошао у слепо веровање Трампу, него и даље користи своју главу.

Dragi Ben Tara,

Meni ovaj podvučeni deo nije baš najjasniji.
Da, tačno je da je Saudijska Arabija površinski pacifikovana, u smislu da ne napada Izrael direktno.
Ali je ta zla Saudija glavni rasadnik i izvoznik islamofašizma, izvora problema kako na samom Bliskom Istoku, tako i već u Evropi.
Rasadnik, izvoznik i finansijer ideologije koja, još uvek, nije u kritičnoj meri počela praviti probleme Evropljanima, ali jeste evropskim Jevrejima.
Probleme tolike, da im je život učinila nepodnošljivom tamo i naterala ih na bežanje u Izrael....

Meni je žao što se umesto se nekako više ne radi na smeni iranskog teokratskog režima i vraćanju te zemlje u normalni državni kolosek.
Predajatolaški Iran je bio zemlja sa kojom je Izrael imao dobre odnose.
Šteta je. Šteta je što ne postoji zdrava osnova: Izrael-Sekularni Iran koja bi one zlikovačke zalivske arapske petroskorojeviće vratila u nomadski status Arabie Deserte, na mesto i položaj koji im pripada, daleko od mora i pristupa naftnim resursima.

.

Postovani Magistre,

sve si objektivno predocio. SA sam pomenu u smislu da ne agituje tako agresivno na nestajanju Israela kao Iran.
Cinjenica da je Jevrejima zabranjen ulazak u SA dovoljno govori o "bilaterlnom odnosu". Ali preko posrednika "trguju".
Cak i ti, na primjer, bi imao velikih problema pri ulasku u :SaudArab, Syriju, Libanon, Indoneziju,.. ako u pasosu imas stembilj da si bio u ISR!?
Odnos SA/ ISA ne kreira povjerenje.

Samo Egipta i Jordan saobracaju sa ISR. Al da bi Jevrej usao u jednu od te dvije zemlje mora da ide na poseban prelaz i tamo ceka satima
na pasosku kontrolu iako je on tamo sam samcat dok Palestinac sa israelskim dokumentima nema tih problema i ne mora ici na poseban granicni prelaz. Granica prema Libanonu i Syriji je na kub zatvorenija no ona izmedju dvije Njemacke.

I velika je tragedija da se Iran i ISR poiticki ne zblizavaju. Mozda kad se USA hegemon Ajatolama osveti za onomadni ulazak u njihovu Ambasadu,
zarobljavanje njihovih gradjana a posebno za publikovanje unutrasnjosti modernih inkvizitorskih rekvizita sa kojim su odrzvali nestabilnost u regiji.
Mogu se po volji fantasticni mitovu o ISR omnipotentnosti u stihu i prozi pisati stvarnost je da bi ISR bez USA nestao. Po Syrijskom pitanji ja sam se
vodjen mojim umom jasno pozicionirao. I nijesam u moj bejt kneset sam. Ali samo do one mjere koja ne ugrozava sigurnost Israela. /U tom smislu: "Ura Rusija" :-)/

Neprirodno je da Jevrej koji svaki dan zatvorenih ociju:"Schema Israel adonai elohejnu adonai ehad" moli da drugacije misli, cini.
Danas, na dan "jom haschoha" je to svim zidovima po svijetu vise nego drugih dana u punoj svijesti.
Vidis prijatelju ti i ja, iako razlicitih religija i zivimo razlicitim meridijanima za primjer dijelimo skoro identicne eticke i kulturne vrijednosti a komsiluk nece.

- Turci oborili Grcki avion
- Israel formira koaliciju koja ce vrsiti udare po Siriji : SAD-Francuska-UK-Saudijska Arabija
- Israel ce napraviti kopnenu invaziju i odvaliti dobar deo Sirije

Trenutno Iran doprema trupe u Siriju
Iran ima u planu da naseli miliona sija u Siriju i napravi population replacement
Proces stvaranja velikog Irana je u toku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back