Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.762
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako je ovo moguće- da su jedni moderatori toliko pametniji od drugih[emoji848]Мени све то ужасно смрди,превише ми је индикативно користити хемијско оружје у добијеној битки.
Једноставно нема логике,Асад није баш толико глуп нити наиван.
Не видим зашто је проблем послати независну УН истрагу да прегледа терен и утврди чињенице.
Ја бих чак први стао у ред осуде али иза себе имамо једне поприлично сумњиве Маркале (за које српска страна није имала потребе),након којих почиње НАТО интервенција 1995,такође имамо поприлично нелогичан Рачак (гдје су ОВК убијени терористи стављени под цивиле иако се на снимцима види да нема цивила само мушкарци),такође почиње НАТО интервенција.
Када саберем два и два ја заиста не видим нити један логичан разлог зашто користити хемијско оружје у Думи када је то била већ добијена битка.Чак се види огроман опрез вјероватно потенциран од стране Руса да се што више непријатељских војника пребаци на другу страну да би управо било што мање шансе за одмазду и освету (да се не догоди Сребреница).![]()
- Turci oborili Grcki avion
- Israel formira koaliciju koja ce vrsiti udare po Siriji : SAD-Francuska-UK-Saudijska Arabija
- Israel ce napraviti kopnenu invaziju i odvaliti dobar deo Sirije
Trenutno Iran doprema trupe u Siriju
Iran ima u planu da naseli miliona sija u Siriju i napravi population replacement
Proces stvaranja velikog Irana je u toku
Хтио си нешто исприЋат' о себи, бааа.. ?Naravno, to su vesti iz kategorije namenjene konzumentima tačno određenih potreba
Хтио си нешто исприЋат' о себи, бааа.. ?![]()
Овом кратком и прилично лоше склепаном реченицом, у којој помињеш чак три земље, успеваш да нам откријеш да ти заправо немаш појма ни о једној од њих.
Кину, Индију и Јапан може ставити у исти кош само неко ко је заиста потпуна незналица.
Кина, која је покорила сваког свог покоритеља, с вишемиленијумском историјом централизоване државе и једном јасно доминантном етничком групом. И Индија, с њених безброј различитих ентичких група, и језика, које држи на окупу само чињеница да су већином хиндуси (назив за припаднике једног хетерогеног скупа донекле сродних верских система који се погрешно представљају као једна религија), и то што, стицајем (добрим делом колонијалних) околности, живе унутар оквира исте државе. Кина, која је за свега три деценија извукла 500,000,000 својих становника из сиромаштва, и Индија, у којој већина може само да сања о кинеском животном стандарду од пре три деценије.
Јапан није могао да покори Кину ни онда када је био на врхунцу своје моћи, а Кина, подељена и на самом дну. Ти га овде помињеш на страни Индије (заправо, Америке), али губиш из вида да и Кина има свог 'малог помоћника' - Пакистан - који је војно далеко озбиљнији играч од једног Јапана.
Настрану то што, разуме се, рата између ових земаља неће бити, јер оне, за разлику од Америке и сатрапија, још увек мисле својом главом и размишљају о будућности. Ти, наравно, овде првенствено провоцираш, али није само то посреди. Тешко је теби да, из Европе - посебно овог њеног најнапаћенијег дела - разумеш људе који не осећају кризу и надолазећи крах њихове цивилизације. Код нас је то општеприсутно, чак и ако тога нисмо свесни, и све завија у неко сиветнило. Али, није тако свуда у свету. Има земаља у којима сунце још увек сја, људи је оправдано надају и осећају да су најбољи дани пред њима. Они знају да имају будућност, и нису спремни да је тек тако жртвују зарад неког лудака преко мора, чији су најбољи дани за њим.
Мени све то ужасно смрди,превише ми је индикативно користити хемијско оружје у добијеној битки.
Једноставно нема логике,Асад није баш толико глуп нити наиван.
Не видим зашто је проблем послати независну УН истрагу да прегледа терен и утврди чињенице.
Ја бих чак први стао у ред осуде али иза себе имамо једне поприлично сумњиве Маркале (за које српска страна није имала потребе),након којих почиње НАТО интервенција 1995,такође имамо поприлично нелогичан Рачак (гдје су ОВК убијени терористи стављени под цивиле иако се на снимцима види да нема цивила само мушкарци),такође почиње НАТО интервенција.
Када саберем два и два ја заиста не видим нити један логичан разлог зашто користити хемијско оружје у Думи када је то била већ добијена битка.Чак се види огроман опрез вјероватно потенциран од стране Руса да се што више непријатељских војника пребаци на другу страну да би управо било што мање шансе за одмазду и освету (да се не догоди Сребреница).![]()
Gde je logika da pobunjenici umesto da pre mesec dana kada je krenula ofanziva i kada su imali neke sanse, oni "laziraju" napad bukvalno par sati pre nego sto ce predati, i tako omoguce neprijatelju pristup mestu napada i da lako provali njihovu "podvalu" ?
"Nije logicno da Asad koristi hemijsko oruzje" se ponavlja svake godine, tako su i za napad iz 2013 isto pricali "zasto bas sada kada je pobeda tu blizu, nije logicno"
Gde je logika da pobunjenici umesto da pre mesec dana kada je krenula ofanziva i kada su imali neke sanse, oni "laziraju" napad bukvalno par sati pre nego sto ce predati, i tako omoguce neprijatelju pristup mestu napada i da lako provali njihovu "podvalu" ?
"Nije logicno da Asad koristi hemijsko oruzje" se ponavlja svake godine, tako su i za napad iz 2013 isto pricali "zasto bas sada kada je pobeda tu blizu, nije logicno"
Trumpov ministar spoljnih poslova Mike Pompeo: "Mi sprovodimo smene rezima jer smo izuzetna zemlja, a Rusija nije - Rusija je pretnja i moramo sve napraviti da Putin ne uspe"
Eto to vam je gospodo cist fasizam . Verovanje u superiornost tvoje grupe u odnosu na ostatak sveta, i samim tim Bogom dano pravo da nameces svoju volju drugima, da terorises,ubijas, koljes
Sada ga resetaju demokratski senatori sa pitanjima na koje odbija da daje odgovore
priznali su da su namerno pobili te Ruse....
Ruska osveta bice hladna i strasna ja u to iskreno verujem
Потрошили залихе пред предају да им не нађу на лицу мјеста.Није тајна да су ову комбинацију могли лако да набаве.
Свакако глупост како год окренеш,хемијско оружје изазива већу медијску пажњу која је потребна коме?А пре тога је бачено ко зна шта све не и нико ништа.Превише је ту наивности,ево управо читам ЦНН и види се јасна сихронизована сатанизација.Зашто не објаве снимак у коме се цивили радују уласку САА у Думу?Не постоје умјерени терористи схватите то веће једном.Либијски режим је по истом шаблону сатанизован по потреби а занемаривало се ко га скида јер циљ не бира средства.Превише је ту прљаве игранке,дај ми само нађи било који рат у свијету да се непријатељски војници оволико чувају као од стране САА.Управо из разлога јер се само чека повод и то зна и Асад а и Руси поготово који су свјесно стали у његову заштиту.
https://edition.cnn.com/2018/04/12/middleeast/uk-france-support-us-syria-airstrikes-intl/index.html
Da dosta je sve to naivno. Na primer, Sarin uposte i ne moze da se drzi na "zalihama" jer brzo degradira i posle kratkog roka vise nema efekta. Dok je za njegovo spravljanje potrebna ozbiljna aparatura koju poseduje samo jedna strana u sirijskom sukobu.
Ali dzabe je sve to, dzabe je i komisija Ujedinjenih Nacija na celu sa ekspertima iz Brazila ustanovila da iza napada od posle godina na Khan Sheikhoun, u kome je od sarina poginulo 80 ljudi stoji "sirijska armija" dzabe kada nijedan dokaz ne moze biti dovoljno dobar i kada neko ne zeli ni pod kojim uslovima da prihvati istinu.
Syrian government forces used chemical weapons more than two dozen times: U.N.
Government forces have used chemical weapons more than two dozen times during Syria’s civil war, including in April’s deadly attack on Khan Sheikhoun, U.N. war crimes investigators said on Wednesday.
A government warplane dropped sarin on the town in Idlib province, killing more than 80 civilians, the U.N. Commission of Inquiry on Syria said, in the most conclusive findings to date from investigations into that chemical weapon attack.
https://www.reuters.com/article/us-...s-more-than-two-dozen-times-u-n-idUSKCN1BH18W
Лавров је преозбиљан политичар да изађе са оваквом констатацијом:
Москва има неоспорне доказе да је наводни хемијски напад у сиријском граду Думи био исцениран, рекао је министар спољних послова Русије Сергеј Лавров.
Према речима министра, иза наводног напада стоји "специјална службе једне државе, које сада жели да буде на челу русофобичне кампање".
Лавров је подсетио да је мисија експерата из Организације за забрану хемијског оружја отишла у Сирију.
"Очекује да стигну у Дамаск, а по мом мишљењу, сутра ујутру, надамо се без одлагања, да ће стићи у Думу, где није потврђена употреба хемијског оружја, хлора или било којег другогог средства од стране наших стручњака, а који су прегледали место", рекао је Лавров.
Zadnji put isto tako kada si imali "neoborive dokaze" koje ne moze niko da ospori!
Su zapravo prikazali scene iz video igrice i stare snimke iz Iraka. Zar smo to vec zaboravili?
Nikako mi nije jasno kako se vaša maočanska ideologija uklapa sa cionizmom.