Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 92.084
Vrlo pametno sii ovo rekao. Nije da ti dajem predloge ali... neku vrstu Zvanicnih objava, stanja stvari da imamo od Admina (to mu ti dodjes recimo) ?? Kao sta znam, proverene skroz stvari da potenciramo jer ovako imamo poplavu vesti, uzimanje prostora, ali sustinu u pracenju gubimo. Smisli nesto ako smatras da vredi ovo sto predlazem.
Procitao sta pise ovaj, a na bazi mog poznavanja kako IZMEDJU SEBE SE ,,RAZUMEJU,, razni Arapi, pa kako sve to ide na engleskom.... Haha, ne bi hteo da znasVisa analiticka Geometrija ce ispasti hah. I mala pomeranja u ,,izrazavanju,, i ,,prevodu,, dovode do teskih promasaja. Obaska njihov mentalitet )))
Ovo konkretno sto pise Sidorenko, isto uzmimo sa rezervom, ko zna koji cuvik (nema bas brda tamo ozbiljnih) su zauzeli, ko zna dokle su i kako su... Pisanija su im tipa: Ceta Muhabarata do brda, pa otisla, a ostao Vod ,,Mucenika iz al-Ababija,, i ,,gorece zemlja,, povuci necemo se ))) i slicni ,,opisi,, stanja i na kraju shvatis da ima SVEGA, od samovolje do odbijanja naredjenja![]()
Ohoo Zlatna JNA, VJ, pa i ove Donbaske i Abhaske ,,Armije,,)) Za ove Arape su ,,Ratnici iz Bronksa 3 deo,,
![]()
Sve smo mi to na ovoj temi već prošli sa arapskim izvorima, ne brini.
Znamo mi te njihove paljevinske objave.
Ali, zbog dinamike teme, ovakva nam je praksa.
Znači, niko se ovde ne prima na neke senzacionalističke objave.
Uvek čekamo drugi krug objava, uz vremensku zadršku.
Naravno, i tada se ponekad potkradu greške.
Tako da, opušteno. Bez brige za tu vrstu "zdravlja" učesnika i čitalaca ove teme
Visa analiticka Geometrija ce ispasti hah. I mala pomeranja u ,,izrazavanju,, i ,,prevodu,, dovode do teskih promasaja. Obaska njihov mentalitet )))
Не зна се то провеселит.