Rat u Siriji i Iraku - vesti i analize (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izgleda da je ipak ostalo jos par km.Ali to je prakticno gotovo.

A, isto kao i Alepo prošle godine...

- - - - - - - - - -

24 Resistance Axis‏ @Syria_Hezb_Iran 3m3 minutes ago
More
BREAKING: #Syria's Tigers reach outskirts of besieged #DeirEzZor from the westside.

- - - - - - - - - -

Hassan Ridha‏ @sayed_ridha 45s45 seconds ago
More
Reports that IS attacking SAA positions inside DeirEzzor city

Kako stvari stoje na drugim temama, pocinje otvoreni WW3!

- Putin proglasio nezavisnost od NWO banaka (Rotsildovih)
- USA ukinula diplomatski imunitet ruskim misijama u USA i pretresaju ruske diplomate
- Putin naredio hitnu evakuaciju stanovnistva u pogranicnom podrucju Rusije prema S. Koreji

Izgleda da je rat u Siriji definitivno izgubljen, i ide se na siri sukob. Pretpostavljam da ce volsebno da se rasplamsa u Ukrajini, a moguce i ovde na Balkanu (RS, KiM).

- - - - - - - - - -

Nadam se da ce biti kratko i yebbitacno!

Трамп прогласио многе организације из дип шит мреже за ТЕРОРИСТИЧКЕ!!!
Ако је то тачно, поткресао им је крила и у Сирији, али и код нас.

Значи, што да ви расправам бе! Кога прочитав а богами и слушнав лично од Трамп кој
се е опфатен со првата американска државна дефиниција за тероризам, ми дојдоа слози
радосници на очи. Отиде курбан и Сорос и Срџа Поповиќ, УСАИД со се ЦИА, дип стејт
и Антифа и ККК, па Блек лајф метер, десен сектор – лево маде, пуси заедниците и се
некои такви зомби производи заедно со Ал каеда, Ал нусра, Исил и други дркотини.
Само солзиве не ми капеа од радост за Америка. Плачев од радост за овде, кај нас во
Македонија и добрососедска ни грчка, бугарска, српска ем косовско –албанска ни
околина. А таман им тргна бе со Бејли и Хојт Ји. И бившиот директор на ЦИА. Во
Македонија и буквално се разгаќија, а ете кај се ближи саатот Америте да ги гаѓаат, да
бараат од државите да ги апсат и судат новопрогласените терористи. Посебно се
израдував што акцентот новиот Вашингтон го става на леваците, активистите на
Сорос и неговите Усаид филијали. На списокот што го спомна Трамп се грчките
соросови дружини финансирани и од Германската влада и левичарските партии кои
лани јуришаа на македонската граница среде произведената мигранска криза, дебело
помогнати од македонаските соросоидно леви терористи – активисти. Турските таксим
револуционери и евроатлантисти, украинските Џо Бајден и Вики Нуланд ,,слободњаци
– западњаци,,, дури и хумористите од Шарли Абдо се тука. Тие, новите терористи се
мислеа за борци за демократија, за правда со војна, па го славеа украинското сценарио
за слобода и просперитет, а види каква карма ги начека. Е баш имаат курата среќа.
Изгледа Куманово ќе им се деси. Оние терористите од УЧК од времето кога збунета
Америка не знаеше што е борец за слобода а што терорист, ординарни убијци,
мафијаши и психопати ги претвори во борци со книга во рака, па за слобода и
човекови права.

http://www.dudinka.org/велиновска-21/

Poslednja izmena:
e tu se ne slaze Al , njofra I jos neki , koji i vise ne dolaze.

kako je moguce da Rusi sve to cine a zapad tvrdi da Rusija ne proizvodi nista i ne zna ni kola da napravi a kamoli da su uspeli da saznaju tajnu , kako napraviti Carape.

AL njofriceeeeeeee, molim te javi se , da mi objasnis tj da mi kazes da sve ovo sto citam , da to nije tacno i da su USrAnci ti koji sve se bore protivISISA.

mislim , dal mozda ubijaju svoju decu....

Ти ликови су искеширани до краја ове године.
Очекујем да ће после бити много мање њих овде.
А, неки паметнији, још од сад можда вежбају low profile.

Pacov je po kineskoj filozofiji (i horoskopu) VRLO OPASAN Vojnik, pametan, lukav i hrabar !

Tacno, Daesh-ci su ,,Pacovi,, ! PUSTINJSKI PACOVI !

Kako ces ih ,,utopiti,, ? Kroz vodu (Eufrat) znaju da plivaju, a kroz pesak pustinjski se provlace!

Ipak, javi se kad ,,pobedite,, Beduine u Pustinji, na svojoj zemlji :)

P.S. Foudz al - Batan (Puk Batan) ISIL-a i zovu ,,Pacovi,,... a ,,Tigrovi,, su bez Rusa ipak samo ,,Domace Mace,, i to Obalske (Alawitske).... nemoj da POCRKAJU u Badiyu (Pustinji) !

Цитата
NDF‏
@NatDefFor

Unconfirmed reports saying that first #SAA troops have begun to enter 137th Base in Deir Ez Zor(means siege is broken)
Неподтвержденные сообщения говорят, что первые военнослужащие САА начали входить на территорию базы 137-й в Дейр-эз-Зоре (что означает прорыв блокады)

и
Цитата
Ivan Sidorenko‏
@IvanSidorenko1

#Syria #DeirEzZor Pro Militant Activist are saying a Line of 9 tanks / Vehicles Entered & #SAA reached Brigade 137 Surroundings
Какие-то там про-военные "активисты" сообщают, что до 9 танков и другой техники САА вышли к границам базы 137 бригады.

:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

Pacov je po kineskoj filozofiji (i horoskopu) VRLO OPASAN Vojnik, pametan, lukav i hrabar !

Tacno, Daesh-ci su ,,Pacovi,, ! PUSTINJSKI PACOVI !

Kako ces ih ,,utopiti,, ? Kroz vodu (Eufrat) znaju da plivaju, a kroz pesak pustinjski se provlace!

Ipak, javi se kad ,,pobedite,, Beduine u Pustinji, na svojoj zemlji :)

P.S. Foudz al - Batan (Puk Batan) ISIL-a i zovu ,,Pacovi,,... a ,,Tigrovi,, su bez Rusa ipak samo ,,Domace Mace,, i to Obalske (Alawitske).... nemoj da POCRKAJU u Badiyu (Pustinji) !

Брате, је л' се ти дрогираш или си само узнемирен?

Stižu fotke iz grada

DI01PahWsAgERGZ.jpg

DI01P17WsAA37Tq.jpg

DI01QLiWsAEHFd-.jpg

DI01QlRWsAE6Nfu.jpg

A gde je to ISIL ,,okruzen,, u Deiru i oko njega ? Mozes videti (i pokazati na Mapama) ?? :)

Ja mislim da je onaj kome su komunikacije PROTEGNUTE oko 180-200 km u Pustinji i u neprijateljskom okruzenju, mnogo vise ,,Opkoljen,, nego onaj ko ima slobodne puteve i seveno i juzno od grada sa zapadne strane (ISIL) a da ne govorimo o Istocnoj Obali Eufrata !

Da, brzo se menja sve. ISIL (Suniti) su se na mnogim mestima izvukli iz neperspektivnih zona za odbranu koje samo kostaju gubitke, a drze ono vredno (reku i naftne izvore najvece u Siriji) a na ostalom delu prelaze u Partizanski rat za koji si savrseno spremni. Sve se ,,menja,, ali za KOGA ?

To cemo znati za par meseci, a najkasnije do sledeceg proleca kada Zapad i Zaliv pocnu novu fazu Rata u Siriji bez ISIL-a, sacekajmo :)

Само ме занима да ли ће да бране Даер као Раку или ће се повући. Ако ће да се бране иде опсада па се гура даље или се уништавају у граду. Видећемо.

Да, баш интересантно. Јер мислим да већег града од Деир ез-Зора више не контролишу.

A gde je to ISIL ,,okruzen,, u Deiru i oko njega ? Mozes videti (i pokazati na Mapama) ?? :)

Ja mislim da je onaj kome su komunikacije PROTEGNUTE oko 180-200 km u Pustinji i u neprijateljskom okruzenju, mnogo vise ,,Opkoljen,, nego onaj ko ima slobodne puteve i seveno i juzno od grada sa zapadne strane (ISIL) a da ne govorimo o Istocnoj Obali Eufrata !

Da, brzo se menja sve. ISIL (Suniti) su se na mnogim mestima izvukli iz neperspektivnih zona za odbranu koje samo kostaju gubitke, a drze ono vredno (reku i naftne izvore najvece u Siriji) a na ostalom delu prelaze u Partizanski rat za koji si savrseno spremni. Sve se ,,menja,, ali za KOGA ?

To cemo znati za par meseci, a najkasnije do sledeceg proleca kada Zapad i Zaliv pocnu novu fazu Rata u Siriji bez ISIL-a, sacekajmo :)

Sve što ISIS može ubuduće to su teroristički napadi u Siriji, Iraku i celom svetu.

Jedino to im je ostalo.

Nisi primetio da su ti Fore ,,SOroshevske,, budaletino ? Brat mi sigurno nisi :) Zasto da sam ,,uznemiren,, ? Sto je oko 15 Oficira i jedan General Assadovih danas izginulo samo kod Deira ? Haha

Ne vidim razlog da sa ,,uznemiren,,! Osim zbog Rusije koja upada u DUGOGODISNJI NOVI ,,AFGANISTAN,, sto je i Cilj Zapada! Ali budale to ne mogu da vide, a glume ,,pro-ruse,, !

Inace licno (zbog dzepa) sam zainteresiran za Rusku Pobedu, ali ovo nije pravi nacin. Pogotovo drzeci ledja jednoj korpumpiranoj barabi (Assadu) koja se do juce drzala Zapada i umalo nije isterala ruske baze 2008 g. Da... studirao ,,pro-rus,, u Engleskoj i zena mu je BRITANSKI DRZAVLJANIN!

A da, i radila u ROTSHILDOVOJ BROKERSKOJ KUCI :) Sve bre neki ,,pro-rusi,, oko nas.... **** ja sve, nece Rusija od rata propasti, ali od ,,Saveznia,, vala HOCE !

- - - - - - - - - -

Vazi, dodji na moj FB i budi mi ,,prijatelj,, pa ces shvatiti da sam stvarno ,,Iskeshiran,, ali NE OD ZAPADA !

Medjutim dovoljno si glup da ne shvatas dugorocno :)

Nisi primetio da su ti Fore ,,SOroshevske,, budaletino ? Brat mi sigurno nisi :) Zasto da sam ,,uznemiren,, ? Sto je oko 15 Oficira i jedan General Assadovih danas izginulo samo kod Deira ? Haha

Ne vidim razlog da sa ,,uznemiren,,! Osim zbog Rusije koja upada u DUGOGODISNJI NOVI ,,AFGANISTAN,, sto je i Cilj Zapada! Ali budale to ne mogu da vide, a glume ,,pro-ruse,, !

Inace licno (zbog dzepa) sam zainteresiran za Rusku Pobedu, ali ovo nije pravi nacin. Pogotovo drzeci ledja jednoj korpumpiranoj barabi (Assadu) koja se do juce drzala Zapada i umalo nije isterala ruske baze 2008 g. Da... studirao ,,pro-rus,, u Engleskoj i zena mu je BRITANSKI DRZAVLJANIN!

A da, i radila u ROTSHILDOVOJ BROKERSKOJ KUCI :) Sve bre neki ,,pro-rusi,, oko nas.... **** ja sve, nece Rusija od rata propasti, ali od ,,Saveznia,, vala HOCE !

- - - - - - - - - -

Vazi, dodji na moj FB i budi mi ,,prijatelj,, pa ces shvatiti da sam stvarno ,,Iskeshiran,, ali NE OD ZAPADA !

Medjutim dovoljno si glup da ne shvatas dugorocno :)

Pa vidim da se lako uznemiris i vatreno pises. Brinem se za tvoje zdravlje. :)

Брате мили, молим Бога да не будеш поред мене у чети ако икад, не дај Боже, буде неке мобилизације код нас.

Pa rođače ako ne shvataš ironiju i zayebanciju ja ti ne mogu nikako pomoći.

- - - - - - - - - -

A kad ISIL ispituje zarobljene vojnike i oficire SAA niste primetili ?? Bilo ih oko 20 kada su ih prosle nedelje RAZVALILI juzno od Raqqe :) Barem POBEGULJA I ZAROBLJENIH IZ ASSADOVE VOJSKE (tzv. SAA) je ihaaaa bilo i na tvoju zalost tek ce biti !

Ili ti racunas NEKOLIKO DESETINA HILJADA Iranaca, Afganistanaca, Iracana, Rusa (a vala ima i Srba) u ,,Sirijce,,?? Od ukupno po svim procenama svetskim manje od 150.000 pripadnika tzv. SAA (racunajuci avijaciju, mornaricu, kuvare, pisare i sl.) .... Jaka mi ,,Armija,, nema sta ! Jaka Armija, kao i Podrzavaoci, raduju se ko mladi Monkey sto se uz hiljade izginulih i ogromnu stranu pomoc posle TRI meseca, SAA probila blizu Deir ez Zor-a )))

Nisu vam rekli da Bitka za Deir TEK predstoji ??

Ali batalimo ISIL, posle ISIL-a stupice na scenu mnogo bitnija i jaca SUNITSKA pobunjenicka ,,struktura,, cija su Osnova Pustinjske Brigade i brojne Partizanske grupe bivsih ISIL-ca koji su svuda po tim vasim (za decje radosti) Mapama obojenim u ,,Crveno,, !

A da, vi i stvarno verujete da te oblasti , sva ta seoca i cuke planinske koje su oznacene na Mapama (propagandnim naravno) kontrolise voljena vam SAA ? Haha.... dobra fora ! Uskoro cete se BOLNO OTREZNITI ! I kod Halepa, i kod Gute i posebno kod Eufrata (od Kurda i Amerikanaca koji vec imaju osam zvanicnih baza u Siriji)....

A da, Deir bese tema ? Ja nigde ne bezim (osim na Front), navracacu kad imam vremena, a imacu ovih nedelja , da vidim kada ce SAA ,,zauzeti,, Deir. Sve mi se cini ni deo Deira na zapadnoj obali da nece RAVNO NIKADA ceo zauzeti, a ona na Istoku je ipak ,,naucna fantastika,, :) Cak mi neki osecaj kaze, da su SAA i ruski ,,savetnici,, (par stotina u grupaciji koja ide na Grad) previse lako upusteni da prodju! To oseca i Ruska Komanda koja REALNO i vodi Rat u Siriji (Assadovi luzeri jedan Kokosinjac sami ne mogu zauzeti naravno)... Ne bih da se kladim, ali najveci (ultimate) i KONACNI PORAZ Assada na, u globali Sirijskom Ratistu, sledi OVDE !

U Velikoj Bitki na Eufratu !

Sandzaklije na aparatima.
Ko je ovaj kozoyeb?

Мало и сабласних вести. Мислим, јесу ови стока и треба их побити, али баш везаних руку... не знам, некако ми гадно.

Murad Gazdiev‏Потврђен налог @MuradGazdiev 4 сатапре 4 сата

Some confirmation: Iraqi Kurds seem to have mass executed 375 ISIS prisoners without trial. Notice man in checkered shirt/grey trousers.

DIyUdQsXcAECcbj.jpg
DIyUdQkXYAA_ep2.jpg

Брате мили, даш им пушку без метака и нож, па се претвараш да су побијени у боју. А не овако, побијеш стоку завезаних руку, па још то сликаш. Идиоти.

Мада, можда је ово сликано да служи као упозорење.

Упозорење за шта?

Иста судбина црне би задесила и ако су били заузели Дамаск.

Nije više bitan ISIS, oni si pobeđeni, problem su žuti cigani.
Ne bih ni ulazio u gradske borbe u DeZ-u, nego odmah desant na levu obalu Eufrata iznad ili ispod DeZ-a, pa tamo blokirati žute.

Илити, на овом форуму - сиријски Шиптари.

- - - - - - - - - -

Pa rođače ako ne shvataš ironiju i zayebanciju ja ti ne mogu nikako pomoći.

Поов закон.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back