Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 92.047
Dolina Eufrata
Kao što smo već rekli. ''Tribal forces''
Kao što smo već rekli. ''Tribal forces''
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Гурбет не конта колика је то покрајина
![]()
sta su to tacno "mobilna utvrdjenja", nisam upoznat sa tim terminom
u situaciji gde se linija fronta pomera dnevno, nekako nema logike niti vremena da se ukopavas pa ni za 24h
za takve stvari su razvijene pre svega strategije upotrebe oklopnih jedinica i zaklona koje zateknes na licu mesta, a videli smo zilion puta, da arapima treba tacno toliko pokusaja da nauce kako da rese problem
mislim da je kolega gore dobro napomenuo, ne treba skupljati 50 ljudi na malom prostoru vec disperzija
videli smo da ih gadjaju cak i sa TOW kada to rade, takodje zilion puta
Zapadni Kalamun
Oko 100 isisovaca se juče predalo
Сад треба да смо изненађени?
İMPORTANT: 1500 Free Syrian Army #FSA members joined the YPG/SDF ranks for #DeirezZor operations near Shadadi. #TwitterKurds
To su verovatno ovi sto napadose SAA duz Eufrata i sto jurnuse ovim autobusima...dakle nije to bio tek neki ISIS...
Dakle nema tu nikakve razlike ISIS/FSA/SDF/YPG....sve su to americke kuckice...koje Ameri podrzavaju vazdusno oruzjem obavestajno i premestajuci im ljudstvo
....
...
Mislim da SAA sa minimum snaga treba tu centralnu Siriju cesljati, jer sam gotovo siguran da je to sve vec PRAZNO, tj da su Americke ISIS snage vec prebacene uz Eufrat gde ce se vidimo voditi glavne borbe...
Tj brobe ce se voditi protiv SAA, a u pozadini te borbe ce SDF zauzimati Der Zer pokrajinu.
Naftna prestonica se ne zove dzabe tako...
Ona je glavna meta...
....
САА изгледа није изгубила онај пут уз Еуфрат, сада ће само да их затворе у котао поново, када Тигар дође.
ЛОЛ
Syrian Army/Tiger forces/tribal forces overlooking Ghanem Ali
https://twitter.com/Souria4Syrians/status/901425656491372544
Mislim da Rusi sada treba da poruse sve mostove na Eufratu juzno od Rake, i da besomucno non-stop bombarduju istocnu obalu Eufrata.
САА изгледа није изгубила онај пут уз Еуфрат, сада ће само да их затворе у котао поново, када Тигар дође.
ЛОЛ
Syrian Army/Tiger forces/tribal forces overlooking Ghanem Ali
https://twitter.com/Souria4Syrians/status/901425656491372544
Мајке ми, ови СДФ шиптари су ми одвратни. Највише бих волео кад би Путин и Асад дозволили Турцима да уђу и мало им очитају лекцију.