- Poruka
- 34.910
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a pa sinko cekaj malo
ne mozes meni da prosipas te bisere iz svog obora
kapiras ti da nacin zivota i pojam zivotnih vrednosti nekog sistema ne mozes porediti sa linijom fronta da su to dve razlicite kategorije
ti i ne znas sta poredis, ili namerno to radis
pa hama je srusena jer je tu rat prosao
ali to nema veze sa sistemom vrednosti strana koje su se tu sukobile
kapiras da si pomeso babe i zabe? ili si toliko glup, ili si toliko zlonameran. u svakom slucaju si opet ispo bilde
kapiras da se u kraju gde nema rata, pod vlastima rezimske Sirije, ustvari ne izvinjavam se uzecemo neke normalnije i civilizovanije muslimane, nego pod vlastima naprimer turske drzave malo severnije odatle, ili pod vlastima evropske bosanske drzave u delu gde je federacija i vecinski muslimani, ili pod vlastima egipatske drzave
ili pod vlastima UAE, dakle tu se svuda ljudi mogu okupati u moru, u jezeru, u reci, obrati paznju sada, u kupacem, a da ih niko ne zakolje zbog toga
a da se naprimer u Raki ili Idlibu punoletna gospodja od recimo 35 godina, ne moze slobodno okupati u nekom jezeru a da je ne zakolju zbog toga
to se zove sloboda
pazi ne smeta meni sto si ti sektaska smradina i ovde prodajes maglu
ne smeta mi ni sto podrzavas ISIS i Al kaidu, tvoje je pravo da budes fan terorista
meni smeta sto mi se obracas trijumfalno, a realno samo prdis nemas nista da kazes osim ispustanja sopstvenog smrada
Da, sloboda za one lojalne rezimu.
Dok nesto malo dalje sloboda za obican svet izgleda ovako.
https://twitter.com/solbergkristin/status/889575683944574976
I deomkratija gde dozivotno vlada jedan covek, i gde narod demokratski bira izmedju njega i opet njega.
Po tim kriterijumima i debeli Kim iz Sevrne Koreje ispada najveci deomkrata na svetu![]()
Taj deo Hame nije nikakva prva linija fronta vec jedno 2-3 godine, i dalje nema zivota tamo, oni srecniji su sada izbeglice, a oni drugi su pod zemljom.
Na desetine hiljada ubistava civila, zena i dece, masovna upotreba kasetnih, zapaljivih i hemijskih sredstava na civilinim stanovnistvom......ali sve to nema veze "vidite kako je lepa ova plaza!" "To je sloboda"
Da, oni mogu oni da uzivaju dok god su pokorni vlasti, kada se usude da kazu nesto protiv vlasti onda postaju "teroristi" koje je legitimno ubiti bilo gde i bilo kada.
Da li bi ti voleo do zivis u takvoj "slobodi" u kojoj se deca od 15 godina ubijaju zbog anti rezimske pesme? I po cemu je to drugacije od metoda ISIS-a? Na primer ISIS te ubije odmah ako podignes svoj glas, a rezim na tenane? Velika razlika.
Meni je sasvim jasna ta vasa opsednutost dikatorima sirom sveta, da li je to Sadam, Gadafi, Assad, Kim, nije bitno vazna je mrznja koja ves pokrece, to se vidi i iz vaseg obracanja ovde.
Nije ni malo slucajno da pored ispranih mozgova iz Srbije i Rusije jedino jos ko podrzava te zlikovce su nacisti, fasisti i jedan deo komunista. I niko drugi. Za mene je to sasvim dobar indikator, a da sam na vasem mestu ja bi se zapitao zasto je to tako.

Taj deo Hame nije nikakva prva linija fronta vec jedno 2-3 godine, i dalje nema zivota tamo, oni srecniji su sada izbeglice, a oni drugi su pod zemljom.
Na desetine hiljada ubistava civila, zena i dece, masovna upotreba kasetnih, zapaljivih i hemijskih sredstava na civilinim stanovnistvom......ali sve to nema veze "vidite kako je lepa ova plaza!" "To je sloboda"
Da, oni mogu oni da uzivaju dok god su pokorni vlasti, kada se usude da kazu nesto protiv vlasti onda postaju "teroristi" koje je legitimno ubiti bilo gde i bilo kada.
Da li bi ti voleo do zivis u takvoj "slobodi" u kojoj se deca od 15 godina ubijaju zbog anti rezimske pesme? I po cemu je to drugacije od metoda ISIS-a? Na primer ISIS te ubije odmah ako podignes svoj glas, a rezim na tenane? Velika razlika.
Meni je sasvim jasna ta vasa opsednutost dikatorima sirom sveta, da li je to Sadam, Gadafi, Assad, Kim, nije bitno vazna je mrznja koja ves pokrece, to se vidi i iz vaseg obracanja ovde.
Nije ni malo slucajno da pored ispranih mozgova iz Srbije i Rusije jedino jos ko podrzava te zlikovce su nacisti, fasisti i jedan deo komunista. I niko drugi. Za mene je to sasvim dobar indikator, a da sam na vasem mestu ja bi se zapitao zasto je to tako.
"Сирия новости 27 августа 12.30: силы США высадились в Дейр эз-Зоре, ИГ потеряло 80% Талль-Афара в Ираке
Сирия, 27 августа. Террористы потеряли более 80 процентов города Талль-Афар в Ираке. Десант западной коалиции высадился на западе провинции Дейр эз-Зор. Переговоры между «Тахрир Аш-Шам» и ССА** в Идлибе, сообщает военный источник Федерального агентства новостей (ФАН) в Сирии Ахмад Марзук (Ahmad Marzouq).
...
Международная коалиция: отправила десант в западную часть провинции Дейр эз-Зор; провела бомбардировку в населенном пункте Аль-Фадми в южной части провинции Хасака, есть жертвы среди мирных граждан.
Kako nije važan, svakog dana rata SAA pošalje na onaj svet par stotina terorista
Kako nije važan, svakog dana rata SAA pošalje na onaj svet par stotina terorista.
Svaki od njih je jedan manje na listi onih spremnih da bace bombu, zapucaju ili pogaze nedužne civile širom Evrope.
Imajući u vidu prosečni broj žrtava terorističkih napada u EU, SAA svakog dana sačuva glavu stotinama civila u EU.
Kakvu im zahvalnicu Evropa daje sramota je i pomenuti.
Posle najnovijeg napada u Braseloni, povela se priča o fanaticima i teroristima iz Maroka, koliko ih ima i koliko ih je ratovalo u Siriji i onda stravičan podatak.
Preko 50% terorista iz Maroka ostavilo je kosti u Siriji. Da je svet na vreme pomogao Asadu i da su dodatno potamanili fanatike svet bi danas bio mnogo mirnije mesto.
SAA na 10 km od granice DeZ provincije i 30 km od najbližih linija obrane grada DeZ
![]()
Autobusi za ISIS iz Zapadnog Kalamuna...
Bezveze je gledati kako se koljačima dopušta slobodan prolaz...
U obrnutoj situaciji, već bismo videli HQ video sečenja glava
![]()
Их, на нас је примењују још од 1804. Увек се нађе неки фин разлог за раздор.![]()
Američki narod pati radi teškog života Sirijaca pod diktaturom, pa je USA administracija rešila da sirijskom napaćenom narodu pošalje demokratske ISIS i Al Kaida borce i da nesrećnim Sirijcima donesu demokratiju i slobodu po ugledu na Libiju i Irak

Šta ovo znači?
Рекао бих да значи да неће џихадисти лако предати Еуфрат. Биће ту љутог боја.
#DeirEzzor | Coalition strike destroyed Al-Baqaan bridge near Abu Kamal
![]()