RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Јесте али Сејф ул Араб, а не Сејф ул Ислам.

Ништа, више среће у следећем извлачењу
У Либији се вако каже: "Само пржи, Николаше!"

Убице су ноћас убиле ТРИ ДЕВОЈЧИЦЕ и ЈЕДНОГ СТУДЕНТА а раниле више других, дакле, УБИЈЕНИ су ЦИВИЛИ! И као и свим ЗЛОЧИНЦИМА и њима је довољан ИЗГОВОР за њихов ЗЛОЧИН! То је, овога пута Пуковник, јуче су то били неки други људи а сутра ће то бити било ко на овој планети..... Није важно КО - ВАЖАН је изговор, оправдање у које ионако мало ко верује, и довољно велика НАГРАДА за ЗЛОЧИН, дакле - ПОХЛЕПА!

А ПОТРЕБАН је и известан број бескичмењака, гмизаваца, сподоба без морала, без љутскости у себи, креатура које се вуку у сенци УБИЦА и, за мало илузије како су и оне важне, неопходне и силне уколико су близу силника, оправдавају њихове злочине и злурадо призивају нове да би њима нахранили своју болесну сујету! Прве осуђујем због недела која чине, других се гадим! Нека свако препозна себе! СТРАШНО!

Свет је закинут за вести и ради се иста она кампања као приликом бобардовања Србије. Колико прекјуче била је вест да Гадафи иде до краја, "докле год постојимо" "30 година ћемо да ратујемо", а онда вест о склапању примирја, да би синоћ страдали цивили. Страшан удес за Гадафија, зло...

Јесте али Сејф ул Араб, а не Сејф ул Ислам.

Ништа, више среће у следећем извлачењу

У Либији се вако каже: "Само пржи, Николаше!"

Nije mi jasno koliki imbecil neko mora da bude da bi posle svega što se kod nas dešavalo podržava NATO mafijaše i viče "Napred NATO".
Jel dovoljno da je DS aktivista?

138409_pleasant-grove-2010_f.jpg
138410_pleasant-grove-after_ff.jpg

Ja verujem u kosmicku pravdu:http://www.blic.rs/Vesti/Svet/251348/Slike-pustosi-i-razaranja-posle-tornada-na-jugu-SAD

Kad Englez kaže da i ljudi mogi biti legitimni ciljevi oni odmah pobiju decu.
Ne znam samo kakav monstrum treba da bude pa da baš svaku njihovu neljudsku svinjariju brani,i to posle naših iskustava sa "legitimnošću" ciljeva.
Neke ljude stvarno nije ništa sramota.

Mislim da je to jedna nemila stvar koja se desila i sigurno je da NATO nije ciljao na djecu nego je ciljao na Gadhafija tako da je to nesretni slucaj sto se desilo sa Gadhafijevom porodicom.NATO je otvoreno rijesio da ubije Gadhafija i to ce biti kad oni procjene gdje mu je skloniste i gdje se nalazi i to je mislim legitimni cilj tako da nema raspravke o tome da li ce Gadhafi biti ubijen ili ne.On ce biti ubijen kad ga NATO pronadje na svom nisanu.Inace odajem sucut porodoci Gadhafi jer ovo je nesretni slucaj i sigurno je da NATOova meta nisu bila djeca i Gadhafijeva porodica.

Mislim da je to jedna nemila stvar koja se desila i sigurno je da NATO nije ciljao na djecu nego je ciljao na Gadhafija tako da je to nesretni slucaj sto se desilo sa Gadhafijevom porodicom.NATO je otvoreno rijesio da ubije Gadhafija i to ce biti kad oni procjene gdje mu je skloniste i gdje se nalazi i to je mislim legitimni cilj tako da nema raspravke o tome da li ce Gadhafi biti ubijen ili ne.On ce biti ubijen kad ga NATO pronadje na svom nisanu.Inace odajem sucut porodoci Gadhafi jer ovo je nesretni slucaj i sigurno je da NATOova meta nisu bila djeca i Gadhafijeva porodica.

Ti opravdavaš ubistvo bez suđenja?

Ti opravdavaš ubistvo bez suđenja?

U ratnim uvjetima ne postoji sudjenje jer postoji samo borba izmedju dvije vojske a sada je u toku borba izmedju NATO Pakta i Gadhafijeve vojske tako da je Gadhafi legitiman cilj i moze ubiti jer ce moral njegove vojske pasti i stvorit ce se uvjeti da Ustanici zauzmu cijelu Libiju u uspostave demokraciju.
Inace i Dr. Jusuf al Kardavi je naredio muslimanima da trebaju ubiti Gadhafija i povodom toga je izdao Fetvu.Mislim da je Gadhafi unaprijed osudjen od strane Uleme i Muftije Kardavija.

Inace i Dr. Jusuf al Kardavi je naredio muslimanima da trebaju ubiti Gadhafija i povodom toga je izdao Fetvu.Mislim da je Gadhafi unaprijed osudjen od strane Uleme i Muftije Kardavija.

Значи, Ulem i Muftijа Kardavija су кољачи и крваве убице а не мирни муслимани који хоће да живе у ,,лепим и добрим пустињама''..
А ти их подржаваш, што исто значи да си ти убица као и ови који су издали Fetvu
Ма гоните се и ти и они у три лепе пи***е матер***не, идиоти.

Убице су ноћас убиле ТРИ ДЕВОЈЧИЦЕ и ЈЕДНОГ СТУДЕНТА а раниле више других, дакле, УБИЈЕНИ су ЦИВИЛИ! И као и свим ЗЛОЧИНЦИМА и њима је довољан ИЗГОВОР за њихов ЗЛОЧИН! То је, овога пута Пуковник, јуче су то били неки други људи а сутра ће то бити било ко на овој планети..... Није важно КО - ВАЖАН је изговор, оправдање у које ионако мало ко верује, и довољно велика НАГРАДА за ЗЛОЧИН, дакле - ПОХЛЕПА!

А ПОТРЕБАН је и известан број бескичмењака, гмизаваца, сподоба без морала, без љутскости у себи, креатура које се вуку у сенци УБИЦА и, за мало илузије како су и оне важне, неопходне и силне уколико су близу силника, оправдавају њихове злочине и злурадо призивају нове да би њима нахранили своју болесну сујету! Прве осуђујем због недела која чине, других се гадим! Нека свако препозна себе! СТРАШНО!

Шта рећи, дилеме више нема ако је уопште и било, завршна фаза позиционирања је почела пред коначни обрачун са жутом расом, тј. Кином :eek: До 2030 године се сигурно сви пржимо :sad2:Овако бахато ни Хитлер није наступао 30-тих година прошлог века :evil:

Ja moram podrzati Velikog Muftiju koji je izdao Fetvu i mislim da je on tada pozvao vojsku Libije da ubiju Gadhafija kako bi se sve sredilo.Inace Muftija je to rekao zato sto je Gadhafi diktator i zasluzuje smrt.Inace mi muslimani zelimo da zivimo mirno i dobro u nasim pustinjama jer mi zelimo da imamo kvalitetnu drzavu u kojoj ce vladati narod a ne diktator i zato se pubune odvijaju u Islamskim zemljama gdje vlada diktatura.Inace muslimani ne racunaju ubicu onoga koji presudi po Fetvi jer kad se izda Fetva onda onaj koji ubije nije ubica i sigurno je da je cilj NATOa bio Gadhafi jer njegovim ubistvom bi se rijesila situacija u Libiji i Libija bi postala demokratska drzava.

Volim ovo uvođenje demokratije i tradicionalno demokratske vrednosti Fetve.Inače,poznato je da je narod oduvek vladao u muslimanskim državama!
Po Bogu,čoveče,pročitaš li ti ponekad to što pišeš?Licemnerno je grešno ovoliko braniti neodbranjivo.

Ali ovako bezobrazna izdjava :

11.18 - "Врло је могуће да су тврдње либијског режима о погибји Сејфа ал Араба измишљене како би Гадафи изазвао саосећање народа", рекао портпарол опозиционог Националног савета Абдул Хафез Гога.

KAKO IH BRE NIJE SRAMOTA !

Poslednja izmena:
Goga ce biti buduci predsjednik Libije i on je u pravu kad kaze da postoje neki elelnti kako bi se kod naroda izazvalo sazaljenje na predsjednika Libije Gadhafija ali sigurno je da je NATO ciljao Gadhafija i da je htio ga ubiti jer to bi znacilo totalni raspad Gadhafijeve vojske koja ne bi imala vodju.Gadhafi mora da se likvidira ako se zeli slomiti vojska Gadhafija koji jedini upravlja vojskom jedino najbolje zna sto misle ustanici.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back