RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ti brate ne uzimas lekove na vreme. Eto ja sam u Americi i volim Srbiju vise nego ti. I ne bih ubijao sav onak olos koji tamo zivi i zbog koga smo morali da krenemo. A ima vas olosa i to jako puno. Gledam vas na televiziji slusam na radiji i vidim da se samo razmnozavate. Niko da se uhvati posla i da nesto popravi a sada vam smetaju i Srbi razbacani po svetu. Bagro neopevana
pa sto sam ja rekao da se strelja svaki srbin sto je bilo kada , makar i na kratko , boravio u americi. niko se odatamo nije vratio normalan..........narocito ne oni koji tamo studiraju. obavezno postaju americki agenti koji se po povratku u svoje zemlje aktiviraju za izazivanje ratova, nemira, revolucija.................................amerika je izuzetno opasna kontaminirana zona i povratnike treba pobiti da ne zaraze svoj narod.....................pogledajte sta je takvih primera oko nas. svaki rat, svaku pobunu, svaku revoluciju.....u nekoj zemlji .......predvode oni koji su nekada ziveli u americi.

a koja li je ono zena sto je od pre neki dan presednica kosova?........gde li je ranije zivela, koje je skole i gde zavrsila..........................................................ili bolje pogledajte onu zver, hrvata ivu sanadera.............to je ljudozder a ne covek............sve mi se cini da je i on proveo u americi neku deceniju..................ajd neko od hrvata da mi potvrdi ovu sumnju.

Хилари воли да гледа у туђи лонац,а заборавља на свој који може брзо да загори:

The Alaskan Independence Party can be summed up in just two words:

ALASKA FIRST!

Until we as Alaskans attain our Ultimate Goal, the AIP will continue to strive to make Alaska a better place to live with less government interference in our everyday lives.
The Alaskan Independence Party's goal is the vote we were entitled to in 1958, one choice from among the following four alternatives:
1) Remain a Territory.
2) Become a separate and Independent Nation.
3) Accept Commonwealth status.
4) Become a State.

Citizen Lobbyist--A Call To Arms!

O.K. we’re awake now. WIDE AWAKE! Thank you, Barack Obama, George Soros and your many smurfs. Without your arrogance and unimaginable greed we might have remained asleep. Welcome to your worst nightmare. We the People are not going away. Thanks for precipitating the perfect storm.

We the People have let you know how we feel about bankrupting our country, apologizing to the world for American exceptionalism that we have paid for with blood sweat and tears (ours and our ancestors) and your chronic disregard for the Constitution you took a sacred oath to protect. We now know exactly the value of your word.

Your continued underestimation of the People’s character will be your downfall. What you can’t seem to understand is We the People are not a greedy lot. Therefore, your progressive tactics of promising us something for nothing is really a waste of time. We know the bucks you would bribe us with came out of someone else’s pocket. We are not thieves. Go find some other country to con. Even Europe is realizing the problems of ‘social justice’ once you run out of other people’s money to squander.

We the People have proven just how hazardous to your political health we can be at election time. We were rank amateurs last time but we continue to learn. You’ll see and hear from us on the next election cycle, and the next and the next—on that you can be sure.

Now it’s time to roll out Phase II. Citizen Lobbyists. This is a call for Patriots to unite and engage.

DEDA - VAZDA DOBRE VESTI DONOSIO !! :klap:

И С.Дакота се /стидљиво/јавља:

North Dakota: Halfway To Nationhood?
Monday, 04 April 2011 00:00
Written by Bill Miller

This article by Russell D. Longcore on DumpDC.com. It has recently come to my attention that the State of North Dakota is a prime candidate for secession and nationhood. They could in fact be the only state of the Union that could actually secede any time soon. … North Dakota has solved one of the major problems facing any state that contemplates secession…its banking system. … Many other states are giving serious consideration to the State Bank concept in an effort to wrest control away from an insane Federal Reserve System and an equally crazy Washington. Full article

Filed under: North Dakota, State Secession

Courtesy of SecessionNews

Moamer el Gadafi: Sećanja iz mog života
Prolog

U ime Allaha, blagotvornog i milosrdnog!

Već 40 godina, ili je možda prošlo i više od toga? -ne sećam se više - činio sam sve što sam mogao da bih ljudima dao kuće, bolnice, škole. Kad su bili gladni davao sam im hranu, čak sam i u Bengaziju pustinju pretvorio u žitnicu. Usprotivio sam se i preživeo napade onog kauboja Reagana. Kada je ubio moju usvojenu sirotu kćer želeo je ubiti mene. Umesto mene ubio je to siroto dete.
Pomagao sam svojoj braći i sestrama u Africi novčanim potporama za Afričku Uniju, činio sam sve što je bilo u mojoj moći da ljudi shvate koncept demokratije u kojoj narodni odbori upravljaju našom zemljom. Ali ni to nije nikada bilo dovoljno - kao što su mi mnogi rekli, čak i ljudi sa kućama od 10 soba, novim ormarima i nameštajem, nisu nikada bili zadovoljni. U svojoj sebičnosti uvek su želeli više. Pa bi Amerikancima i drugim posetiocima pričali da im je potrebna "demokratija" i "sloboda", ni u jednom trenutku shvatajući da pričaju o sistemu u kom se ljudi kolju, u kom najveće pseto ždere sve ostale psiće - no oni su i dalje ostajali ošamućeni i zavedeni s te dve reči ne shvatajući kako u Americi nema besplatnih lekova, da u "slobodi" i u "demokratiji" nema besplatnih bolnica niti podele besplatnih stanova. Nema čak ni besplatnog obrazovanja, pa ni besplatne hrane osim kada ljudi moraju prositi ili stajati u dugim redovima da bi dobili tanjir supe. Bez obzira šta ja radio nekima nikada nije bilo dosta, ali drugi, ti drugi su znali da sam ja sin Gamala Abdela Nasera jedinog istinskog Arapskog i Muslimanskog vođe kog smo imali još od vremena Salaha al Dina, čoveka koji je za svoj narod uzeo pa mu darovao Suecki kanal. Tako sam i ja, za svoj narod uzeo i narodu darovao celu Libiju.
Naserovim stopama koje sam pokušao slediti kako bi svoj narod sačuvao od kolonijalne dominacije - od lopova koji su nas želeli opljačkati.

Danas, ja sam cilj napada najsnažnijeg saveza u vojnoj istoriji, moj mali afrički sin, Obama, želi me ubiti kako bi oduzeo slobodu našoj zemlji, kako bi nam ukrao naše besplatne stanove, naše besplatne lekove, naše besplatno obrazovanje i zamenio ih američkim lopovlukom koji se naziva "kapitalizam". No svi mi u trećem svetu znamo šta "kapitalizam" zapravo znači. To znači da korporacije upravljaju svetom a narod trpi i stenje. To takođe znači da za mene više nema izbora, da se "kapitalizmu" moram suprotstaviti i da ću na tom putu, ako Allah to poželi, morati i umreti. Želim da svi znate koji je to put: To je onaj isti put kojim smo zajedno kročili, koji je našu zemlju učinio bogatom, doneo joj poljoprivredna zemljišta tamo gde je nekad bila pustinja, to je put koji nam je dao hranu i zdravlje i čak nam omogućio da u ovoj našoj Libijskoj Džamahiriji zaposlimo našu afričku i arapsku braću i sestre.

Ja ne želim umreti, ali ako se to dogodi u nastojanju da spasim našu zemlju i moj narod, mnoge hiljade vas koji ste svi moja deca, onda neka tako bude.

Neka ova oporuka koju pišem bude moja, možda zadnja, poruka svetu - poruka čoveka koji se usudio suprostavi se krstaškim napadima NATO saveza, koji se drznuo suprotstaviti se okrutnosti i izdaji, koji se usprotivio Zapadu i njegovim kolonijalnim apetitima i neka se upamti da sam sa svojom afričkom braćom, sa svojom istinskom Arapskom i Muslimanskom braćom bio Svetlo. Dok su drugi gradili dvorce ja sam živio u skromnoj kući i u šatoru, u kojima nikada nisam zaboravio detinjstvo i mladost provedene u Sirti. Neka se upamti da nikada nisam uludo trošio nacionalno bogatstvo i da sam poput Salaha al Dina koji je osvojio Jerusalem na čast Islama, za sebe uzeo jako malo.

Na Zapadu neki me zovu poremećenim i ludakom, no i oni znaju istinu ali nastavljaju sa lažima. Oni znaju da je naša zemlja suverena, nezavisna i slobodna i da nije pod kolonijalnom potčinjenošću. Oni takođe znaju da su moja vizija i moj put jasni mom narodu i da ću se do zadnjega uzdaha boriti da bi svi mi i naša Libija ostali slobodni.

Neka nam Allah svemogući pomogne da mu ostanemo verni i slobodni. Bog je velik!

Moamer el Gadafi, Vođa Revolucije

U Tripoliju 9. Aprila 2011

Poslednja izmena:
Moamer el Gadafi: Sećanja iz mog života
Prolog

U ime Allaha, blagotvornog i milosrdnog!

Već 40 godina, ili je možda prošlo i više od toga? -ne sećam se više - činio sam sve što sam mogao da bih ljudima dao kuće, bolnice, škole. Kad su bili gladni davao sam im hranu, čak sam i u Bengaziju pustinju pretvorio u žitnicu. Usprotivio sam se i preživeo napade onog kauboja Reagana. Kada je ubio moju usvojenu sirotu kćer želeo je ubiti mene. Umesto mene ubio je to siroto dete.
Pomagao sam svojoj braći i sestrama u Africi novčanim potporama za Afričku Uniju, činio sam sve što je bilo u mojoj moći da ljudi shvate koncept demokratije u kojoj narodni odbori upravljaju našom zemljom. Ali ni to nije nikada bilo dovoljno - kao što su mi mnogi rekli, čak i ljudi sa kućama od 10 soba, novim ormarima i nameštajem, nisu nikada bili zadovoljni. U svojoj sebičnosti uvek su želeli više. Pa bi Amerikancima i drugim posetiocima pričali da im je potrebna "demokratija" i "sloboda", ni u jednom trenutku shvatajući da pričaju o sistemu u kom se ljudi kolju, u kom najveće pseto ždere sve ostale psiće - no oni su i dalje ostajali ošamućeni i zavedeni s te dve reči ne shvatajući kako u Americi nema besplatnih lekova, da u "slobodi" i u "demokratiji" nema besplatnih bolnica niti podele besplatnih stanova. Nema čak ni besplatnog obrazovanja, pa ni besplatne hrane osim kada ljudi moraju prositi ili stajati u dugim redovima da bi dobili tanjir supe. Bez obzira šta ja radio nekima nikada nije bilo dosta, ali drugi, ti drugi su znali da sam ja sin Gamala Abdela Nasera jedinog istinskog Arapskog i Muslimanskog vođe kog smo imali još od vremena Salaha al Dina, čoveka koji je za svoj narod uzeo pa mu darovao Suecki kanal. Tako sam i ja, za svoj narod uzeo i narodu darovao celu Libiju.
Naserovim stopama koje sam pokušao slediti kako bi svoj narod sačuvao od kolonijalne dominacije - od lopova koji su nas želeli opljačkati.

Danas, ja sam cilj napada najsnažnijeg saveza u vojnoj istoriji, moj mali afrički sin, Obama, želi me ubiti kako bi oduzeo slobodu našoj zemlji, kako bi nam ukrao naše besplatne stanove, naše besplatne lekove, naše besplatno obrazovanje i zamenio ih američkim lopovlukom koji se naziva "kapitalizam". No svi mi u trećem svetu znamo šta "kapitalizam" zapravo znači. To znači da korporacije upravljaju svetom a narod trpi i stenje. To takođe znači da za mene više nema izbora, da se "kapitalizmu" moram suprotstaviti i da ću na tom putu, ako Allah to poželi, morati i umreti. Želim da svi znate koji je to put: To je onaj isti put kojim smo zajedno kročili, koji je našu zemlju učinio bogatom, doneo joj poljoprivredna zemljišta tamo gde je nekad bila pustinja, to je put koji nam je dao hranu i zdravlje i čak nam omogućio da u ovoj našoj Libijskoj Džamahiriji zaposlimo našu afričku i arapsku braću i sestre.

Ja ne želim umreti, ali ako se to dogodi u nastojanju da spasim našu zemlju i moj narod, mnoge hiljade vas koji ste svi moja deca, onda neka tako bude.

Neka ova oporuka koju pišem bude moja, možda zadnja, poruka svetu - poruka čoveka koji se usudio suprostavi se krstaškim napadima NATO saveza, koji se drznuo suprotstaviti se okrutnosti i izdaji, koji se usprotivio Zapadu i njegovim kolonijalnim apetitima i neka se upamti da sam sa svojom afričkom braćom, sa svojom istinskom Arapskom i Muslimanskom braćom bio Svetlo. Dok su drugi gradili dvorce ja sam živio u skromnoj kući i u šatoru, u kojima nikada nisam zaboravio detinjstvo i mladost provedene u Sirti. Neka se upamti da nikada nisam uludo trošio nacionalno bogatstvo i da sam poput Salaha al Dina koji je osvojio Jerusalem na čast Islama, za sebe uzeo jako malo.

Na Zapadu neki me zovu poremećenim i ludakom, no i oni znaju istinu ali nastavljaju sa lažima. Oni znaju da je naša zemlja suverena, nezavisna i slobodna i da nije pod kolonijalnom potčinjenošću. Oni takođe znaju da su moja vizija i moj put jasni mom narodu i da ću se do zadnjega uzdaha boriti da bi svi mi i naša Libija ostali slobodni.

Neka nam Allah svemogući pomogne da mu ostanemo verni i slobodni. Bog je velik!

Moamer el Gadafi, Vođa Revolucije

U Tripoliju 9. Aprila 2011

veliki covek :worth:

Što će njemu vaša podrška jer nemate muda ratovat za njega

Purice . mi nismo clan NATO kao vi ...

Zato ne zabusavajte nego palite za Bengazi ... ne palamudite po forumima dok drugi ratuju ... Ukracajte taj avion i u boj ..

Mini-CV.jpg

Sto ona ne da licni primer , nego nas proziva ?? Ima tu nesto .... :think: .. Da nije vec ...

Poslednja izmena:
Kao prvo nije istina da Libijski narod zeli uvesti kapitalizam jer islamski sistem drzave je skloniji socijalizmu nego kapitalizmu tako da ako Ustanici zele napraviti Libiju a zele da je naprave slobodnom i demokratskom onda ce se oni opredijeliti Islamskom sistemu gdje ce se pomagati siromasnima i graditi bolnice i skole a skola placati simbolicnom cijenom.Mislim da je i Amerika uvidjela da Ustanici zele napraviti islamsku drzavu te su oprezni po tom pitanju misleci da Ustanici moraju biti vjerni Americi i po pitanju drzavnog sistema buduce Libije, a Libijci nece dozvoliti da im Amerika kreira drzavu nego ce oni to sami uciniti po volji gradjana Libije gdje ce narod glasati kakvu ce drzavu imati Libijski narod i kojem konceptu drzave ce se okrenuti Libija koja zeli samo demokraciju gdje ce se rukovodstvo birati po volji naroda gdje predsjednik nece vladati dozivotno.

Šejh Muhammed Hassan navodi između ostalog i istinite priče o smrti čovjeka na sedždi, u namazu, o smrti čovjeka koji nije klanjao, koji je jeo haram..."Zaista se djela cijene po njihovom završetku." (Buhari, 11/330)

Хебо Обаму кад му је Катар круцијални савезник у борби против Гадафија,док онај Ген.секретар НАТО Алијансе мољака минорне чланице да га подрже?!

Barack Obama: Qatar crucial to coalition's success in Libya
Gulf state praised by US president as Doha confirms it is supplying weapons to Libyan rebels in bid to overthrow Gaddafi

...He dismissed any notions of a schism between Nato's 28 members following the decision of many countries, including Germany and Turkey, not to take part in the operation other than on a humanitarian level. In a briefing earlier, Spanish officials said they would not take part in any ground attack.

..France has said Nato is not doing enough, and was pushing other countries at the meeting to work on "more robust, more efficient, more rapid actions", according to the French foreign ministry spokesman Bernard Valero in Paris.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back