Немам никакве материјалне користи због овога што пишем овде. Не добијам ни цвоњка. Буквално.
Али свакако да имам интерес због чега ово радим. Мој интерес је Европска Србија као мирна и сталбилна држава, земља задовољних и богатих људи. Ето зато сам ја оволико упоран и борим се као лав.
Такође ускоро отварам Лесковачки роштиљ и постајем мали привредник. Због тога ми је у интересу да победи коалиција око Демократске Странке, јер уколико победе мрачне клерофашистичке снаге које ће нас вратити у деведесете, мој посао ће пропасти јер ће народ стравично осиромашити и нико неће имати пара да купује пљескавице, ћевапе и пилеће батаке. Такође подржавам и независно Косово и аутономију за Санџак под Зукорлићем, јер ће тада становништво из тих крајева се доселити у мој град. Тиме ћу ја имати више муштерија који ће куповати роштиљске производе код мене.
Још уколико уђемо у Европску Унију, тада ће се стандард грађана и грађанки Србије рапидно и вртоглаво повећати, тако да ћу продавати на хиљаде пљескавица, вешалица и ћевапа дневно. Тиме ћу и ја постати енормно богат и имаћу новца да сасвим солидно живим и да сваке године идем на Ибицу и сваке године у Берлин на "Love Parade"(параду љубави). Биће то живот као из снова и зато сви као један морамо подржати председника и владу јер они су наши борци равни Карађорђу и Милошу Обилићу, само што бију неке нове и модерније битке.