gost 261081
Poznat
- Poruka
- 7.081
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da Gadhafi mora shvatiti da ovo nije nikakav Krizarski pohod i da ovo nije borba izmedju muslimana i Krscana nego je ovo borba izmedju demokracije i diktature tako da Libijski narod vecinski zeli uvodjenje demokracije i zeli da im Amerika pomogne u tome.ustanici zele da oslobode Libiju i da sutra Libija bude slobodna i da bude na raspolaganju Americi koja je oslobodila Libiju jer tako ce i biti ako Amerika bude naoruzala Ustanike koji moraju osvojiti Tripoli i i uhapsiti Gadhafija.Poslije rata ce Amerika da nagradi Libiju i ona ce suradjivati sa Amerikom oko prodaje nafte.
![]()
![]()
Mingo ?
Mislim da Gadhafi mora shvatiti da ovo nije nikakav Krizarski pohod i da ovo nije borba izmedju muslimana i Krscana nego je ovo borba izmedju demokracije i diktature tako da Libijski narod vecinski zeli uvodjenje demokracije i zeli da im Amerika pomogne u tome.ustanici zele da oslobode Libiju i da sutra Libija bude slobodna i da bude na raspolaganju Americi koja je oslobodila Libiju jer tako ce i biti ako Amerika bude naoruzala Ustanike koji moraju osvojiti Tripoli i i uhapsiti Gadhafija.Poslije rata ce Amerika da nagradi Libiju i ona ce suradjivati sa Amerikom oko prodaje nafte.
Овај ће донети слободу Либији који не прави питање дал' је камила и Либијац.
Zelio sam reci da ce im Amerika pomagati da zajedno prodaju naftu jer Libija ce ipak imati Ameriku kao neku vrstu pomocnika koji ce pomagati Libiji da prodaje naftu jer ipak Amerika zeli sve najbolje Libiji i ona zeli da pomogne Libiji u prodaji nafte jer Amerika sigurno ne zeli nesto tudje nego zeli samo da bude prisutna kad Libija bude prodavala naftu.
Кој` си ти шерет, Минго!
Јел` се каже "шерет" или "шербет"?
Naglasak varira, negde kazu serbet! Ali sve je dobro rekao. Trebalo je da bude potparol, ako vec nije.
Buduca Libija treba izgledati takva da se ona mora stalno konsultirati sa Amerikom kao vaznim partnerom jer da bi Libija opstala kao demokratska drzava ona mora da se konsultira sa Amerikom o svim bitnim pitanjima vezanim za Libiju jer samo tako u Libiji moze opstati demokracija.
Тек сад видим да се заје6ава...
Мислим, не желим да верујем да постоји толики кретен, на овом говорном подручју...
BIO JE I OSTACE TAJNA
STA MISLITE DA OTVORIMO GRUPU NA FACBOOKU - "SVI MI KOJI VOLIMO MINGA" I TAMO POSTAVIMO SVE NJEGOVE SLIKE, CITATE, MISLJENJAI KLONOVE...TROLOVE... M?
![]()
Ima on vec profil na fejsu. Samo ukucaj Moderna Pevacica.
Људи, овом много није добро!!!
Ко га познаје, одмах нека зове ХИТНУ и да му навуку кошуљу! Фијукнуо начисто.
ma ja bih ipak pravu mingovu grupu gde ce on da ostavlja svoja misljenja u pauzama izmedju klanjanja dok razmislja o islamu
Немој тако! Минго је најзабавнији овде! Има, додуше, пуно кандидата, али је Минго (Буцко, Марин....)!