RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Libija je divna zemlja jer ona zeli ici ka demokraciji i u tome je ja podrzavam kao i sav slobodarski svijet.Libija zeli da bude demokratska zemlja jer dosta je trpjela jaram Gadhafija na ledjima i sada narod zeli biti slobodan i zeli zivjeti po demokratskom sistemu i da sami izabiraju svoje predstavnike u parlamentu kao i volju naroda za predsjednika republike.Inace Libvija je lijepa zemlja i ona ima lijepu pustinju tako da je svakome srce otvoreno kad se spomene Libija a Libija ima puno Dzamija tako0 da se od ljepote ne mozes nagledati koliko Libija ide ka demokraciji i ka Islamskoj drzavi.

Ma super evo stizu jos malo zapadni krediti i divlja varvarska ekonomija sa sve demokraCijom.

Кад год је Америка била на прагу економске кризе, или је она већ захватила, увек је активирала неки нови сукоб, нови рат
НАТО је само инструмент за пљачкање Европе, чиме се јача долар
Како?

Неко је то појаснио:

Secate li se kako je Klinton od Kongresa trazio 5.5 milijardi dolara za dodatno finansiranje operacija u ovom ratu? Predstavnicki dom je odbio ovu njegovu inicijativu i izglasao 11.5 milijardi. Na sta se Senat nije slozio, i cifru povecao na 15.5 milijardi. Zeljni su bacanja para? Ne! SAD finansiraju NATO sa 25%, dakle ostalih 75% ima da daju saveznici. Dakle, na ovih 15.5 milijardi dolara, saveznici ima da uloze jos 46.5. Sto znaci izvlacenje svojih deviznih rezervi na sto, i konsekventno slabljenje sopstvene valute. Kuda idu ove pare? 99% u SAD. Samo je Boing dobio narudzbinu u vrednosti od 8.8 milijardi dolara za nove tomahavke. Nove narudzbine raznog drugog oruzja, poboljsana prodaja saveznicima i trecim zemljama, novi zamah industrije

Кад год је Америка била на прагу економске кризе, или је она већ захватила, увек је активирала неки нови сукоб, нови рат
НАТО је само инструмент за пљачкање Европе, чиме се јача долар
Како?

Неко је то појаснио:
Ovo je prava istina nema dalje.

"Pro-government forces have intensified attacks on Libyan rebels, forcing them to abandon the key town of Bin Jawad.

The BBC's Nick Springate in Bin Jawad said hundreds of cars were fleeing eastwards from the town, which had been in rebel hands earlier on Tuesday."
Kontraofanziva,Zivojin Misic,idemo.

Povodom čitave krizne situacije u Libiji, mediji uglavnom pišu o negativnim stranama ove zemlje. Međutim, to je država koja ima (ili barem imala) i svoje brojne dobre strane. Donosimo vam neke činjenice koje sigurno niste znali o Libiji.

BNP po glavi stanovnika u Libiji iznosi 14.192 $.
Primanja na račun nezaposlenost iznose: 730 $.
Plata jedne medicinske sestre iznosi oko 1.000 $.
Za svako novorođeno dijete država porodici placa 7.000 $.
Nakon sklapanja prvog braka svaki bračni par dobija 64.000 $ od države za kupovinu stana.
Prilikom otvaranja privatnog biznisa svaki građanin dobija 20.000 $ početnog kapitala od drzave.
Obrazovanje je u potpunosti besplatno.
Zdravstveno osiguranje za svakog državljanina u potpunosti je besplatno.
Cijene hrane su jako niske.
Električna energija za upotrebu u domaćinstvu je besplatna.
Država osigurava kredite za kupovinu stambenih objekata i vozila bez kamate.
Prilikom kupovine automobila svakom građaninu država plaća 50% cijene vozila (pripadnicima oružanih snaga 65%).
Cijena goriva je minimalna, llitar benzina košta oko 0.14 $.

Kad uporedis Libiju i recimo Kuvajt ili Katar vidi se ogromna razlika.
Libija, drzava sa velikim prostranstvom, populacijom od svega 6 miliona i velikim kolicinama nafte po glavi stanovnika ima mnogo manji standard od Kuvajta ili Katara...

Zakljucak je da je Gadafi jedna lopovcina koja je godinama krala svoj narod i tajila milijarde dolara sebi i svojim sinovima.

Poslednja izmena:
Povodom čitave krizne situacije u Libiji, mediji uglavnom pišu o negativnim stranama ove zemlje. Međutim, to je država koja ima (ili barem imala) i svoje brojne dobre strane. Donosimo vam neke činjenice koje sigurno niste znali o Libiji.

Nakon sklapanja prvog braka svaki bračni par dobija 64.000 $ od države za kupovinu stana.
Prilikom otvaranja privatnog biznisa svaki građanin dobija 20.000 $ početnog kapitala od drzave.
Prilikom kupovine automobila svakom građaninu država plaća 50% cijene vozila (pripadnicima oružanih snaga 65%).
Мислим да ти већина форумских муслимана и форумских америкољубаца неће веровати.А и зашто?Амери ће либијским бандитима донети слободу и још боље материјалне услове за живот од ових које си побројао.

Мислим да ти већина форумских муслимана и форумских америкољубаца неће веровати.А и зашто?Амери ће либијским бандитима донети слободу и још боље материјалне услове за живот од ових које си побројао.

Nisam znao da Libijaca, Iracana i Somalijaca ima na krstarici.....

Ja otvoreno navijam za Gadafija ... Nije cvecka , ali ovde je motiv napada ocigledan ...

Ja otvoreno navijam za Gadafija ... Nije cvecka , ali ovde je motiv napada ocigledan ...
1999.године нису само Срби добили по носу.Само је потребно да то сви схвате.Американци су на нас истоварили своје ђубре а после су нас опљачкали.Све.

Gadafi je ljiga koja treba da ode sa vlasti i uopste ne navijam za njega jer znam da je bio vrlo prisan sa diktatorom Milosevicem u najtezem vremenu po nas Bosnjake.

Najvise bio bio srecan da ga je njegov narod isterao bez stranaca.

Jadan narod, kako suuopšte mogli da žive pod tolikom terorom. Gde je Bota da im objasni kako se luksuzno živi u Srbiji.

Gadafi je ljiga koja treba da ode sa vlasti i uopste ne navijam za njega jer znam da je bio vrlo prisan sa diktatorom Milosevicem u najtezem vremenu po nas Bosnjake.

Aха, а тешка времена за вас Бошњаке су дошла на крилима НАТО-а, исто као и данас за Либијце, само је то у случају бивше СФРЈ било мало мање очигледно..

Аха,ко вам је крив кад сте трчали да ратујете у Босни?И ту је Милошевић најмање крив.

Aха, а тешка времена за вас Бошњаке су дошла на крилима НАТО-а, исто као и данас за Либијце, само је то у случају бивше СФРЈ било мало мање очигледно..

Jesil cuo za ucin docek?

Kako cu ja nekog podrzavati ko je saradjivao sa neprijateljom mog naroda (mislim na Milosevica). Naravno da sam protiv stranog uplitanja u bilo kojem ratu ali da sam uz Gadafija nisam jer je neprijatelj svoje zemlje.

1999.године нису само Срби добили по носу.Само је потребно да то сви схвате.Американци су на нас истоварили своје ђубре а после су нас опљачкали.Све.

od 1990 do 2000 svi smo generalno dobili po nosu, i nista nas ne moze oprati, ni Srbe ni Bosnjake ni Albance ... Al nastavljamo mi po starom ... Al sto je specificno u onoj grupi na facebook-u podrske Gadafiju, od vasih fanatika do nasih ima ...

od 1990 do 2000 svi smo generalno dobili po nosu, i nista nas ne moze oprati, ni Srbe ni Bosnjake ni Albance ... Al nastavljamo mi po starom ... Al sto je specificno u onoj grupi na facebook-u podrske Gadafiju, od vasih fanatika do nasih ima ...
Па поента је да никад и низашта не треба звати Американце у помоћ јер они спале свако место до којег дођу а после дају кредите да се изгради,под условом да им се највећи део кредита одмах врати а послове на терену да одраде њихове фирме.Резултат је познат.

Jesil cuo za ucin docek?

Kako cu ja nekog podrzavati ko je saradjivao sa neprijateljom mog naroda (mislim na Milosevica). Naravno da sam protiv stranog uplitanja u bilo kojem ratu ali da sam uz Gadafija nisam jer je neprijatelj svoje zemlje.
Пошто непријатеља твог народа нема на власти ни међу живима већ одавно, уживај Аћиф ефендијо, уживај у демократији.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back