RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam lepo napisao osim toga izvoli video koji je prvo postavljen ovde

nije me mrzelo da ga pronađem
postavljeno 23,2,2011 , u 9,21 Narodni Tribun

Ne trpim lažiranja

Obrati paznju na "policajca" u svetloj jakni, ta jakna sigurno nije sastavni deo uniforme, i "palice" su dosta dugacke, sto ce reci obiccni stapovi. Policija nedeluje tako, ovo su obicni razbojnici

Naravno da im je potreban, potrebno im je njihovo znanje i njihove pare. I Putin, a narocito Medvedev to znaju, nema ruske silikonske doline bez zapada.

Њихове паре? Шта то, парчићи папира, у замену за конкретне ствари из Русије?
Ако Кинези могу да направе технолошки бум, о чему онда ми причамо?

188601_188455137865128_100001019290478_451708_8128773_n.jpg

Њихове паре? Шта то, парчићи папира, у замену за конкретне ствари из Русије?
Ако Кинези могу да направе технолошки бум, о чему онда ми причамо?

Pa koje firme ce da nabiju u tu silikonsku dolinu, Gasprom?:hahaha::hahaha:

Pa Kinezi mogu, zato sto su im troskovi rada jadni i bedni, sto je posebna sramota, Rusi ipak nisu toliki bednici.

Gadafijevi plaćenici idu od kuće do kuće i premlaćuju narod u Bengaziju.

A ja sam se baš pitao zašto ga ne vole?:think:

Šta podrazumevaš pod plaćenicima? Vojsku, poštu, doktore.. .svi su oni plaćeni od strane države, isto kao što su plaćeni vojnici koji napadaju Libiju.
Drugo pitanje bi bilo da li si video te vojnike, poštare, policajce... da idu od kuće do kuće i mlate ljude? Zar se tamo ne vodi rat, vojne borbe koje su malo opasnije od mlaćenje ljudi?

Kako je samo RUZNO I CINICNO opravdanje Zapada da "bombarduju da bi spasli civile!"

Zar zaista ne mogu da smisle nesto malo ....prihvatljivije za svet?

Ili bas namerno zele tako, da svima pokazu sta misle o STOCI?
:think:

Ima veze Iran, naravno, krajni cilj su Kina i Rusija Postoji američki projakat poznat kao “Novi Bliski istok” Namera je novo prekrajanje tog strateški važnog područja, od Severne Afrike do Kavkaza i Irana. U osnovi to je crtanje novih granica, smanjenja nekih država, uključujući i Izrael i Iran, i stvaranje novih malih zemalja. To, nije moguće bez rata, zato se i dešava sve ovo u Arapskim zemljama i bez obzira što je taj projekat kod mnogih izazvao smeh zvanični Vašnington očigledno od toga ne odustaje.

ради се о обрачуну новог светског поретка (нсп) са самосталним државама. успут се наравно и ресурси тих држава девастирају или укључују у привреду новог светског поретка. нсп је чињеница од рушења берлинског зида, проглашен је говором буша старијег кад је срушен тај зид, само код неких то изазива подсмех, ал ти су управо предводници истог или неозбиљни клинци одрасли на холивуду и игрицама. ако су предводници истог - онда су лукави, ако су клинци - онда су благо заостали у развоју тј нису способни да озбиљно схвате информацију. некад се и предводници праве ретардирани, то је трећа врста, крију се иза деце и ретоса, дно.

Naravno da im je potreban, potrebno im je njihovo znanje i njihove pare. I Putin, a narocito Medvedev to znaju, nema ruske silikonske doline bez zapada.
Koje znanje? Pa Rusima je Zapad "pomagao" za vreme Jelcinja i šta su napravili? Besmisleno je uopšte i raspravljati o tome da Zapad hoće nekom da pomogne, pre svega mislim na Ameriku i Britaniju,. Oni nameću model koji se, u stvari, krajnje pojednostavljeno rečeno, temeljio na kontroli bogatstva drugih. Tačnije, na pljački drugih država, obično se taj model naziva globalizacijom. Taj model je prihvatila i EU ali ne za sebe, svoje članice poput Nemačke , Francuske, nego ga je nametala drugima, pre svega zemljama novim članicama i onima koji bi želeli da postanu deo tog evropskog kluba. Živelo se, od tuđeg rada i bogatstva a novac koji su ti drugi zarađivali i štedeli bio je deponovan u američkim, britanskim i evropskim bankama. Od toga novca su živeli Amerikanci i Britanci, taj model je sada doživeo potpuni kolaps i krizom su najviše pogođeni oni koji su ga i kreirali.

Da, imali smo sreću da je samo ARM doleteo. Nas trojica se sutra provozalo natrag da vidimo po danu kako izgleda, udarila je oko dva metra od ivice rova u kojem je bio ukopan radar, krater je bio mali, oko metar ipo širok i metar dubok. Pokupio sam i par gelera za suvenir.

raketas ili VOJIN-ovac..?? aktivan ili rezerva..??

Koje znanje? Pa Rusima je Zapad "pomagao" za vreme Jelcinja i šta su napravili? Besmisleno je uopšte i raspravljati o tome da Zapad hoće nekom da pomogne, pre svega mislim na Ameriku i Britaniju,. Oni nameću model koji se, u stvari, krajnje pojednostavljeno rečeno, temeljio na kontroli bogatstva drugih. Tačnije, na pljački drugih država, obično se taj model naziva globalizacijom. Taj model je prihvatila i EU ali ne za sebe, svoje članice poput Nemačke , Francuske, nego ga je nametala drugima, pre svega zemljama novim članicama i onima koji bi želeli da postanu deo tog evropskog kluba. Živelo se, od tuđeg rada i bogatstva a novac koji su ti drugi zarađivali i štedeli bio je deponovan u američkim, britanskim i evropskim bankama. Od toga novca su živeli Amerikanci i Britanci, taj model je sada doživeo potpuni kolaps i krizom su najviše pogođeni oni koji su ga i kreirali.

Znanje o tome kako se uspesno prave i prodaju visoke tehnologije.

A za ovo drugo- da znam.

Ne kazem da ga mediji ovde "maze", naprotiv, propaganda prljava kao uvek, medjutim ni jedne slike niti i jednog opipljivog dokaza za njihove tvrdnje, svako ko ima gram mozga, mogao bi zakljuciti gde je kvaka,..............medjutim, mozda je to problem, medijska propaganda je od skora, od pocetka dogadjaja u Africi i Japanu dobila sasvim novu dimenziju, ima obilje informacija, ali svesno kontraverznih informacija, koje covekov mozak vise ne moze da isfiltrira, niti da ih negde svrsta, pa sam na momenat pomislila i sama da haluciniram. Informacije su tipa UN rezolucije, gde Rusija nije stavila veto, jer ocigledno nije imala na sta da stavi, pa smo sad svi zbunjeni i ne mozemo da objasnimo sta je to bilo. Tako i ovo, jednog momenta NATO je preuzeo kontrolu nad akcijom protiv Libije, posle dva minuta, NATO ne ucestvuje u tim istim operacijama, i tako u krug.

a sad uzmi u obzir svoja iskustva iz 99...pa realno sagledaj poluinformisanog ili neinformisanog evropejca u EU...pa onda vidi krajnji ishod----hoce li vlade zemalja clanica EU imati javno mnenje iza sebe prilikom donosenja odluka---tu je kljuc problema...
nisu nikad bili problem informisani i samomisleci---vec onih 90% koji se u hodu informisu i to ih u sustini ne zanima...oni treba da se prime pausalnih i laznih informacija i da podrze svoje vlade---tu je problem...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back