RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pogledaj video videćeš one sa pendrecima i štitnicima

Nisam ni za Gadafija ni protiv njega , ali jednostavno ne dozvoljavam da se ovde sada podmeći lažni video snimci i lažno predstavljaju , a koji su snimljeni ima mesec dana i već postoje linkovi na ovom forumu u ovoj istoj temi do njih.

Не говоримо ође ко је за или против Гадафија...него објасни које су полицајци.

Који су то са пендрецима - какве униформе имају?

Не говоримо ође ко је за или против Гадафија...него објасни које су полицајци.

Који су то са пендрецима - какве униформе имају?

Ja sam lepo napisao osim toga izvoli video koji je prvo postavljen ovde

nije me mrzelo da ga pronađem
postavljeno 23,2,2011 , u 9,21 Narodni Tribun

Ne trpim lažiranja

Ajde da se ne lažemo , ovaj video snimak je pokazivao još NarodniTribun , tj. sada Bengazi na samom početku ove teme onih prvih dana kada je sve počinjhalo u Libiji , i ja sam na to komentarisao još tada da se na snimku vidi policija kako lema demonstante i da je to i normalna stvar , tako da ovaj snimak nema veze sa vašim tvrdnjama.

Da "patriote" ovako lažu i podmeću?:eek: Ma nije moguće!?:hahaha1:

Rusija nije nista 'vece', Rusija je drzava kojoj je potrebna pomoc zapada, jer nece vecito imati energente, moraju ljudi da se razvijaju, a za to im je zapad neophodan.

Скоро половина светског богатства је у Русији. А откуд западу могућности и којим ресурсима могу они то помоћи Русијие. :think: Па они да могу помогли би сами себи. :mrgreen:Лагано али сигурно Америка, Француска и Енглеска улазе у групу земаља трећег света. :mrgreen: Прошле године их попишала Кина, ове године Бразил. Е, да је тако као што то мислиш не би они тек тако наврат нанос кренули у општу пљачку широм света.:cool:

Скоро половина светског богатства је у Русији. А откуд западу могућности и којим ресурсима могу они то помоћи Русијие. :think: Па они да могу помогли би сами себи. :mrgreen:Лагано али сигурно Америка, Француска и Енглеска улазе у групу земаља трећег света. :mrgreen: Прошле године их попишала Кина, ове године Бразил. Е, да је тако као што то мислиш не би они тек тако наврат нанос кренули у општу пљачку широм света.:cool:

Pa kada resurse dozivljavas samo kao nesto sto je zakopano u zemlji...ne bi ja tu nista dir'o:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back