RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i štas možete s njima..nemate ni za litar benzina...gume su trule...de mi reci koliko piloti imaju sati naleta..ono...naši Osječki piloti.."đubretari".. zaprašivači komaraca imaju vise sati naleta nego vaši.."vazduhoplovci"...da ne računamo tu kada naši imaju..ljetne vježbe gašenja požara itd..itd gorska služba spasavanja...eeeeeeee...a de su vaša čelična krila..armije...:hahaha: :hahaha:..

...da su vama ostali avioni mozda vam oni vatrogasci ne bi izginuli na ostrvu .............:(

i štas možete s njima..nemate ni za litar benzina...gume su trule...de mi reci koliko piloti imaju sati naleta..ono...naši Osječki piloti.."đubretari".. zaprašivači komaraca imaju vise sati naleta nego vaši.."vazduhoplovci"...da ne računamo tu kada naši imaju..ljetne vježbe gašenja požara itd..itd gorska služba spasavanja...eeeeeeee...a de su vaša čelična krila..armije...:hahaha: :hahaha:..

Zar Hrvatska i ima neku drugu avijaciju osim đubretarske (mada to nisu đubretari, oni rade nešto drugo, ali pošto si ih ti tako nazvao nije red da kontriram gostu na našem forumu)?

jovane ne lupetaj.Nema tu nasedanja, ni jedan jedini avion koalicije nije oboren.Kao sto Gadafi nista nije nabavio i nema sa cime da vodi rat.S300 BUK,TOR sve jedno on nema nista za odvracanje
Nema tu ni propagande, nisam pogledao naziv priloga jer je neko na forumu okacio kao "validan" a u naslovu pise Tomahawk.To bi mi bilo dovoljno jer tomahawk je namenjen za nesto savim trece.Poenta je sledeca, sve su im polupali i tu se prica zavrsava.Ti po obicaju imas neku svoju percepciju samo tebi shvatljivu u kojoj nema mesta za realnost
Ako je tebi onaj link bio propaganda ,pa ti onda svarno zivis u diznilendu.Nisam ja okacio taj link pa pao na propagandu,komentraisalo se samo pogibija ona dva lika.Toliko si ogranicen da ni to nisi shvatio

Da, a americki borbeni avioni padaju sami od sebe :lol:

jovane ne lupetaj.Nema tu nasedanja, ni jedan jedini avion koalicije nije oboren.Kao sto Gadafi nista nije nabavio i nema sa cime da vodi rat.S300 BUK,TOR sve jedno on nema nista za odvracanje
Nema tu ni propagande, nisam pogledao naziv priloga jer je neko na forumu okacio kao "validan" a u naslovu pise Tomahawk.To bi mi bilo dovoljno jer tomahawk je namenjen za nesto savim trece.Poenta je sledeca, sve su im polupali i tu se prica zavrsava.Ti po obicaju imas neku svoju percepciju samo tebi shvatljivu u kojoj nema mesta za realnost
Ako je tebi onaj link bio propaganda ,pa ti onda svarno zivis u diznilendu.Nisam ja okacio taj link pa pao na propagandu,komentraisalo se samo pogibija ona dva lika.Toliko si ogranicen da ni to nisi shvatio

Што си ти досадан човјече. Када сам ја то писао о неком БУК, ТОР, С300?

Дај једном комунисицирај нормално....Немој увијек неком нешто приписивати па о томе дискутовати.

Da, a americki borbeni avioni padaju sami od sebe :lol:

desava se padaju redovno i u miru.Moze da se dogodi kvar na jednom avionu u preko sto borbenih misija.Znaci po vama nema sanse da dodje do defkta u toku misije,super.
Onako uz put,evo prikazase Nemci bormbardovanih sest lansirnih rampi ne nevodeci o kom sistemu se radi.Samo da je nabavljen prosle godine od Rusa i da rampe nisu bile opremljene raketama.Usi im zavrcu a vi sa samo nadajte da Gadafi ima nesto u rukavu,meni ga je zao ali sam je kriv.Mozda je primenio onu cuvenu Roki taktiku.Pusticu ga da me melje jedanest rundi,i onda cu u dvanestoj da mu zavalim aperkat pa sta bude da bude

Zar Hrvatska i ima neku drugu avijaciju osim đubretarske (mada to nisu đubretari, oni rade nešto drugo, ali pošto si ih ti tako nazvao nije red da kontriram gostu na našem forumu)?

..pa "đubretari" to su stari antonovi-VIŠENAMJESNKI.......iz njih su nekada za vrijeme yugovine skakali padobranci( i moja malenkost)...za vrijeme domovinskog rata su bacali...krmače na Vas..i koliko toliko bili uspješni..zatim su "bacali" pomoć i opkoljeni Vukovar..eeeee...ondak "bacaju" umjetno gnojivo po polju zasijanom s raznim ..zasadima..ondak..služe za zaprašivne komaraca...i tako..uglavnom lete....

a je l mora bas i na ovom topiku da se pisete sa zoharima iz hrtokvine zelnje paznje?
pa yebote, shokice su napadne, postali i ovi..
ima bre opcija za ignorisanje, upotrebite je, ne spustajte nivo ovih diskusija na njihove grane..
znaci libija i sve oko libije je tema

Што си ти досадан човјече. Када сам ја то писао о неком БУК, ТОР, С300?

Дај једном комунисицирај нормално....Немој увијек неком нешто приписивати па о томе дискутовати.
Jovane nemo j da si padobranc,smaras. Ti si birokrata koji uskace bez razloga.Bila je disjkusija da nista nije nabavljeno,dok neki tvrde da Gadafi ima ali ne koristi tehniku.Tada je neko okacio link ciji smo sadrzaj komentarisali na koji si ti zapenio kao pit bull.Uskocio si sa nekim nebulozama o propagandi i francuskoj sobarici.Daj covece otkaci od mene proganjas me mesecima.ni malo mi nisi zanimljiv

У праву си !!! Ипак ја гашење пожара,ма где се догодио,ХУМАНИТАРНА мисија.

nije humanitarna..humanitrani su GSS-ovci....ovi su bili vatrogasci...čini mi se da je ljudski faktor ..zakazao..ali suđenje još traje....kriv je zapovijednik..glavno pitnje je zasto ih je uopće poslao tamo...ljudski i matreijalni "faktori" nisu bili ugroženi..kontaš..??

..pa "đubretari" to su stari antonovi-VIŠENAMJESNKI.......iz njih su nekada za vrijeme yugovine skakali padobranci( i moja malenkost)...za vrijeme domovinskog rata su bacali...krmače na Vas..i koliko toliko bili uspješni..zatim su "bacali" pomoć i opkoljeni Vukovar..eeeee...ondak "bacaju" umjetno gnojivo po polju zasijanom s raznim ..zasadima..ondak..služe za zaprašivne komaraca...i tako..uglavnom lete....

To o čemu ti pišeš je Antonov An-2 i jedan je od najboljih aviona ikad napravljenih u istoriji avijacije. Ak ose ne varam, ujedno je i avion koji je izrađen u najvećem broju. A mogu i da potvrdim da je avion sa najvećim brojem zavrtnja, rascepki, žičanih osigurača...
Nego objasni mi to sa tim bacanjem krmača i tvojom malenkosti? Kakvo ti je to samokritično poređenje?

И још увијек ниси одговорио на питање које је полиција?

И ми други имамо снимак, зар ти мислиш да нико није гледао тај видео?

Мислим да је твој ниво дискуије испод сваког нивоа.
Nivo diskusije ispod nivoa?
Čijeg nivo?
Tvojega?
Znaš li kakvo ja imam mišljenje o lažovima koji podmeću snimke ispod neodgovarajućih tekstova?
Kakav je tvoj nivo kada se napišeš nešto i postavljaš snimak koji uopštre nije ni odatle ni takav kakvim si ga opisao već iz situacije koja se dešavala mesec dana pre toga?
Kakav je TO NIVO LAŽOVA??

To o čemu ti pišeš je Antonov An-2 i jedan je od najboljih aviona ikad napravljenih u istoriji avijacije. Ak ose ne varam, ujedno je i avion koji je izrađen u najvećem broju. A mogu i da potvrdim da je avion sa najvećim brojem zavrtnja, rascepki, žičanih osigurača...
Nego objasni mi to sa tim bacanjem krmača i tvojom malenkosti? Kakvo ti je to samokritično poređenje?

recimo da sam bio padobranac...i da sam iskakao iz kako smo je mi tada zvali"leteće krave".-...poznavao sam naše poginule...padobrance..Grivca..Plaza i ostale...stariji su jednu generaciju od mene...da AN-2...sjećam se damo smo ..prije svakog ...paljenja..morali okretati elisu..ne znam zasto..ali piloti su nas terali na to...pola sata smo to radili.."kurbla" neka vjerovatno...skakao sam s pd-07..pd-08..i s ut4...."krila" su bila rezervirana samo za starije ..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back