eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
Jel ti to znaš i arapski, mito kaurine?![]()
тражио сам ТВ-линк, значи слика је у питању а не тон... сељоберу...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ti to znaš i arapski, mito kaurine?![]()
Svaka mu je na mestu..

тражио сам ТВ-линк, значи слика је у питању а не тон... сељоберу...

To što ste samo "vi krstini strućnjaci" primetil, znači da nemate poima o čemu pričate...
Veze blage nemate..
Ovo je bre parodija... Ti mora da si plavuša...![]()
Има ли неко неки линк са кога би могли да пратимо ТВ ВЕСТИ ЛИБИЈЕ ---
E....da je barem tako...
treba biti oportunista, nije vazno ko organizuje i gde....ti ajde tamo pa mu pljuni na grob.
Ja sam "vadio " informacije sa ovog chat-a:
http://www.livestream.com/libya17feb
On poturice baš i nije mirisao![]()
Možda sam ja plavuša, a možda i nisam.
Samo mi reci šta od ovoga,gora pomenutog, nije tačno, naravno ako si pažljivo pročitao sve što tamo piše?
какав ретард.......![]()
Na sledecoj slici se vidi ko je koliko puta ulozio veto i KADA. To ujedno pokazuje ko je u kom periodu predstavljao dominantnu silu.
![]()
Slika govori SVE !
На линку ТВАлЏазире кажу да побуњеници прелазе на Гадафијеву страну.
PA daj taj link, da se i mi malo nasmejemo...
Иди у циркус ако ти је до смеха...![]()
Не верујем да је могуће да УН-фашисти могу селективно да погађају баш Гадафијеве снаге - него рокају тепихе бомби и баш их брига... тако да је веома могуће да многи "револуционари" прелазе Гадафијевим снагама...
Japan podržao napade na Libiju.
http://newsinfo.inquirer.net/breakingnews/world/view/20110320-326600/Japan-backs-attacks-in-Libya
Daboga crkli od radijacije!
Не, то не говори ко је представљао доминантну силу.
То говори о оријентацији вањске политике. До 1966. године СССР је извозио револуцију и вјеровао да ће социјализам завладати свијетом - зато је хтио да игра главну улогу у међународним односима.
УСА је од 1945. промијенио неколико доктрина вањске политике од еластичног одговора, преко доктрине масовне одмазде до глобализације.
У суштини у питању су два концепта свјетске политике - интернациоализам и глобализација. Оба имају за циљ стварање јединствене свјетске заједнице, оба игноришу нацију али имају различите путеве.
Интернационализам подразумијева одумирање нације, повезивање радних људи (пролетера) и брисање националних суверенитета у корист радничке класе која, диктатуром, на принципима преласка квантитета у квалитет, солидарности, помоћи слабијима, одумирања државе и стварања једнакости међу нацијама створи јединствену свјетску заједницу.
Глобализација подразумијева стварање свјетске заједнице на принципу поштивања арбитрарно утврђених грађанских вриједности секуларних држава западног свијета, масовне производње (као пред фаза глобализације), система једнакости шанси надвлада и разбије националне и национално-вјерске заједнице - тоталитарним системом.
Постоји изрека из старе Грчке да онај ко вјерује побјеђује; зато изгледа да примјена вета у УН приказује моћ држава чланица бројем кориштења права вета.
Ja ne mogu da verujem da ijedan Srbin može da pravda NATO bombardovanje Libije. To mi je isto toliko neverovatno kao i postojanje Srba koji se deklarišu kao neonacisti.

Ništa nije tačno!