Stronghold
Aktivan član
- Poruka
- 1.633
Какав бре Милошевићев ортак...зар се нису Тадић и Шутко недавно шепурили на војној паради у Триполију![]()
da,jesu..pa kada su jajare i stambolićeve i titove komunjare

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Какав бре Милошевићев ортак...зар се нису Тадић и Шутко недавно шепурили на војној паради у Триполију![]()

Лазански у Либији: Снаге Гадафија крећу на исток
......................................
ПОЛИТИКА 12 Март
Ове САС-овце бре млати ко стигне...прво македонски конобари а сад и либијски бедуини
Пропала Енглеска...види се то на сваком кораку
:

Ајде будалино осунећена одјеби више са тим усраним муслиманским рикањем. Да вас не знам из Босне и колико вам је требало хашиша да би се покренули из ровова па да ти повјерујем у муслимански фанатизам и занос у вјери. Колико смо вас послали Алаху надрогираних скотова, а колко смо вам дроге из Саудисјке Арабије проналазили по траншеама послије заузимања то је прича за себе...тако да то мукање о вашем јунаштву можеш окачити краљу Абдулаху ал Сауду о киту.
Једном ријечју све што вас може покренути на акцију је хемијски стимуланс у виду дроге...иначе сте обичне смрдљиве лојаве бабетине, вјера вам је лажна као и све што радите.
Дакле педофил Муахмед + дрога + будалетине попут тебе чине ислам...
Kao prvo to nije istina.Islam zabranjuje sve sto opija a tu spada i alkohol i droga tako da ne vjerujem da ste vi muslimanima nalazili hasis da bi se borili junacki protiv Srba.A sta reci za Srbe na ratistu koji se prethodno napiju pa pocinu zlocine?Mislim da ste pogrijesno rekli kad smatrate da se muslimani drogiraju.Muslimane nosi vjera i to je Allahu Aqbar i oni sa time idu u rat i to se zove Dzihadom.Inace Islam propovjeda da se vjeruje u Jedinog Boga Allaha i da se ide u Dzihad kako bi se odbranili muslimanski interesi.
Kao prvo to nije istina.Islam zabranjuje sve sto opija a tu spada i alkohol i droga tako da ne vjerujem da ste vi muslimanima nalazili hasis da bi se borili junacki protiv Srba.A sta reci za Srbe na ratistu koji se prethodno napiju pa pocinu zlocine?Mislim da ste pogrijesno rekli kad smatrate da se muslimani drogiraju.Muslimane nosi vjera i to je Allahu Aqbar i oni sa time idu u rat i to se zove Dzihadom.Inace Islam propovjeda da se vjeruje u Jedinog Boga Allaha i da se ide u Dzihad kako bi se odbranili muslimanski interesi.

Islam nikada nece biti ukinut jer uvijek ce narod teziti Islamskoj demokraciji i Serijatu.
Ja ne uzimam alkohol ni drogu nego pijem lijekove za glavu.Uzimam bensedin i ostale lijekove za psihicke bolesti.
Ja ne uzimam alkohol ni drogu nego pijem lijekove za glavu.Uzimam bensedin i ostale lijekove za psihicke bolesti.

Pobunjenici se povlače iz Brege i idu u pravcu Bengazija.
Bravo pukovniče!

In Libya, troops loyal to Muammar Gaddafi are mounting a counter-offensive on Misrata. The country’s third largest city 200 km east of the capital Tripoli is being held by Gaddafi’s opponents.
Једино и само под дејством дроге сте се могли покренути према нама, а онда сте као идиоти налећали на метке и били кошени у гомилама...кад вам прифали "веселице" почињали сте да кризирате и давали вјетра табанима. Све остало што ти могу причати "велики алахови" ратници лажу те Минго. Да вам није било подршке НАТО једино што сте могли да пушите хашиш и чекате да вас побијемо као марву.
Е да, били сте једино "јунаци" над заробљеницима, то је већ познато.
Не сјећам се ни једног вашег заробљеника да није био надрогиран...није знао ђе се налази несретник.Тријежњење им је било горко...ако су уопште стизали да се отријезне.
То што теби муле и магараци уваљују кроз те прљве уши, рекох ти објеси ономе вашем саудијском лојавцу о кривак...ислам је лаж и превара.
Mislim da to nije istina jer da znam da moja braca uzimaju drogu sigurno ne bih bio medju njima.Gledao sam sta rade moja braca i oni samo klanjaju i prikazuju snimke sa ratista u Bosni i Hercegovini kad su kazu ubijali Srbe jer kaze gdje god se nasao Mudzahedin na ratistu Srpska vojska je morala da bjezi glavom bez obzira.
Nda što ste bježali iz Libije

Počela evakuacija Hrvata iz Libije
ZAGREB - Prva dva od oko 500 hrvatskih državljana koji žive i rade u Libiji napustila su sinoć tu zemlju i redovnom avio-linijom iz Tripolija preko Beča stigli su u Zagreb, dok se danas očekuje nastavak evakuacije, priopĆilo je hrvatsko Ministarstvo spoljnih poslova i evropskih integracija.
Јесте Минго, Српска војска бежи ка Сарајеву, а ви пред њом...Mislim da to nije istina jer da znam da moja braca uzimaju drogu sigurno ne bih bio medju njima.Gledao sam sta rade moja braca i oni samo klanjaju i prikazuju snimke sa ratista u Bosni i Hercegovini kad su kazu ubijali Srbe jer kaze gdje god se nasao Mudzahedin na ratistu Srpska vojska je morala da bjezi glavom bez obzira.

![]()
Mudzahedini u sumi
Evo ovako Mudzahedini sjede u sumi i miole se Allahu i to je jedina stvar koja daje stimulans muslimanksim vojnicima da ratuju protiv neprijatelja.Nema tu Hasisa ni Maka nego ima samo vjere i molitve.