![]()
Ovo su mirisi kojima se mirisemo.Mislim da mi poslije toga mirisemo i ne smrdimo i nje osjeca se da se nismo okupali sedam dana.

.....e dobar siDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Ovo su mirisi kojima se mirisemo.Mislim da mi poslije toga mirisemo i ne smrdimo i nje osjeca se da se nismo okupali sedam dana.

.....e dobar siAjde ne smarajte sa mudzahedinima u temi
Није то довољно.Кад заузме Бенгази треба да их детаљно треби по пустињи.Док их не растави од возила,оружја,хране и воде.А после нека им обезбеди сплавове и нека их пошаље у САД,Британију и Француску.Gadafi im se nafheba milosne ,mudzahedinske majke...Jos Bengazi ....i nudzosi ga ispusise.
Što ti nisi u Libiji nego puštaš gasove po forumu?

Gofanca.Nadam se da će i Gadafi njih tako.Istovremeno, islamisti su načisto poludeli od besa, i ne biraju koga ubijaju, te su danas u Bengaziju ubili reportera Al Džazire, sa tri metka u leđa. Tako oni zahvaljuju za medijsku podršku koju im je ta televizijska kuća pružala od početka pobune protiv države Libije.

Uprisings in the Middle East are fueling uncertainty worldwide, and also fueling speculation among the world-wide UFO community that there may be some connection with recent UFO sightings over Manama, Bahrain, and also Taiz, Yemen and early this morning over Benghazi, Libya
Brega je i definitivno oslobođena od islamističkih pobunjenika, i sada se nalazi pod potpunom kontrolom snaga libijskih vlasti.
Pukovnik hebe, pa zavrće uši.
Istovremeno, islamisti su načisto poludeli od besa, i ne biraju koga ubijaju, te su danas u Bengaziju ubili reportera Al Džazire, sa tri metka u leđa. Tako oni zahvaljuju za medijsku podršku koju im je ta televizijska kuća pružala od početka pobune protiv države Libije.