Mingov djed
Gost
- Poruka
- 16.125
Libija je sada jedna slobodna zemlja na skoro celoj svojoj teritoriji koju kontrolise Gadafi koji se bori protiv pedofilovih sledbenika !!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da Libijski narod zeli slobodu i demokraciju tako da gadhafi mora da ide sa vlasti jer svijet vise nece priznati Libiju koju vodi Gadhafi.Libijski narod zeli da bude oslobodjen diktature i zeli da vodi politiku nezamjeranja sa svijetom i zeli da bude u dobrim odnosima sa Amerikom.Mislim da Bengazi nece pasti i mislim da ce se borci za slobodu drzati i da nece dozvoliti Gadhafijevim placenicima da zauzmu taj grad jer borci za slobodu zele da se Libija oslobodi i zeli da Libija ode putem demokracije i slobode i dobrim odnosima sa Amerikom koja brine o muslimanima.
Гадафијеф син је признао грешке режима: „Мало касно смо почели с изградњом модерне војске
Могли сте мало раније о томе мислити, побуна би већ одавно била угушена. 
Gadafi je jedan sladak državnik koji će zaliti šećerom pobunjenike da i oni postanu slatki.
Amerika zeli od Libije samo povjerenje i savez sa kojim bi Amerika mogla uzimati po jeftinoj cijeni naftu
Trebao bi da ih pusti da izbambusaju jedni druge pa tek onda da ih zašećeri.I da slobodno bambusaju umesto sto ispustaju sjemenu tekucinu u gace.
Trebao bi da ih pusti da izbambusaju jedni druge pa tek onda da ih zašećeri.

Пропала Енглеска...види се то на сваком кораку 

И да Шкотска коначно изађе испод ига мрских енглеских лордова!Лазански у Либији: Снаге Гадафија крећу на исток
Боро... Мислим да је време да Гаучоси коначно крену на Малвине![]()

Ову Карлу изгледа нисам још само ја креснуо....али не мари...одавно је пребацила двадесету...ипак више ми лежи опција тинсиMi muslimani moramo da shvatimo da je Amerika super sila i da ona treba biti postovana od strane muslimana.Da bi mi muslimani uspjeli da izidjemo iz krize mi moramo da sluzimo Americi kako bi nam ona dala puno dobrih stvari za razvoj i kako bi se islamske zemlje razvile u jedne viusoko razvijene zemlje jer kad si u savezu sa Amerikom onda Amerika daje sakom i kapom.Vidi samo sta je Amerika ucinila od Turske koja ima visok standard zivota.Zato mi treba da shvatimo da se mora slusati Amerika i da Amerika moze da nam pomogne da izdejstvujemo dobar zivot muslimana u Srbiji, Rusiji, Indiji i Kini.Amerika nam moze pomoci da budemo jedinstveniji i da gradimo nase drzave na jedan lijep nacin.
Ајде будалино осунећена одјеби више са тим усраним муслиманским рикањем. Да вас не знам из Босне и колико вам је требало хашиша да би се покренули из ровова па да ти повјерујем у муслимански фанатизам и занос у вјери. Колико смо вас послали Алаху надрогираних скотова, а колко смо вам дроге из Саудисјке Арабије проналазили по траншеама послије заузимања то је прича за себе...тако да то мукање о вашем јунаштву можеш окачити краљу Абдулаху ал Сауду о киту.
Једном ријечју све што вас може покренути на акцију је хемијски стимуланс у виду дроге...иначе сте обичне смрдљиве лојаве бабетине, вјера вам је лажна као и све што радите.
Дакле педофил Муахмед + дрога + будалетине попут тебе чине ислам...
U Tobruku koji je pod pobunjenicima nose parole "Mama Hilari, pomozi nam!" HAHAHAHAHAHAAAAAA

Напред, Гадафи, само настави, разбиј фукару до краја!