turcin
Ističe se
- Poruka
- 2.287
Па неки Шиптар се распуцо по Американцима. Ја помислио наш Мингослав променио страну.
Au,a moglo je biti i tako.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па неки Шиптар се распуцо по Американцима. Ја помислио наш Мингослав променио страну.
..Uhapshen i komandant al kaide koji je potvrdio da su dobili 10 mil dolara da izvedu revoluciju ........................Milorade pakuj laptop i bezi iz bengazija dok te noge nose ..................il si josh na avali medj mangulicama ..........rokaj snimaj pukovniche ........![]()
Kako to mislis Italijanskog okupatora.
mangulice su jedna divna stvorenja i njih terba zakonom zastitit,Mislim da ce Amerikanci posto imaju puno oruzja a mangulice ga nemaju dovoljno uciniti sve sto je u njihovoj moci ne bi li oslobodili mangulice.

Libija je inace lijepa zemlja.......Volio bih da jasem Kamile i da pijem Kamilje mlijeko.Onda bih volio da razapnem sator i da provedem dan kao na pikniku u sred pustinje.Mnogo lijep provod nudi Libija i zato je ona privlacna za sve ljude a narocito za muslimane koji zarko zele da se Libija oslobodi diktature.
СТРАШНО!Ја имам другојачије вести, каже да су се утицајна племена окренула против тиранина..............Borbe se nastavljaju ulicu po ulicu ,pobunjenici se povukli iz Brege i trche u pomoc Bengaziju ,na zalost pobunjenika amfibijski desant Gadafijevih snaga presekao im je odstupnicu ka Bengaziju ,kazu da je haos ,predaju se i plachu pobunjenici ,Gadafi zove neutralne posmatrache da nadgledaju predaju ...............SAD su stvarno gotovi .............rokaj snimaj majstore ......![]()
...u sve diraj Miloradu al u mangulice nikako ,taman momak skupio pochetni kapital i zapatio stado .............![]()
А би ли ти, Милораде, волео да радиш нешто у животу, А!? Само би да клањаш, па у чајџијницу, па да "јашеш" камилу (јел, срам те било, јел' би и камилу да везујеш ланцима?), па камиље млеко (е, пази да буде камила, да ке буде "млеко" од камилца!)... Ајде кажи, шта ти радиш осим што куцкаш по цели дан?СТРАШНО!

Ја имам другојачије вести, каже да су се утицајна племена окренула против тиранина
![]()
[/B]
.pa Milorad dobio posao od iranske obaveshtajne agencije da shiri po "srpskim forumima lepotu islama ",za to je nagradjen sa 300 dolara mesechno,stim sto od ovog meseca je plata po uchinku ili ti po postu i josh jedna stvar Iranci ne znaju da je on Milorad famer sa stadom mangulica vec se njima mejlom predstavio kao musliman najbolji na ovim prostorima ,zato molim sve da ne izazivaju Milorada moze dechko ostati bez posla a i bez mangulica pride ..............![]()
Ја имам другојачије вести, каже да су се утицајна племена окренула против тиранина
![]()

..............Borbe se nastavljaju ulicu po ulicu ,pobunjenici se povukli iz Brege i trche u pomoc Bengaziju ,na zalost pobunjenika amfibijski desant Gadafijevih snaga presekao im je odstupnicu ka Bengaziju ,kazu da je haos ,predaju se i plachu pobunjenici ,Gadafi zove neutralne posmatrache da nadgledaju predaju ...............SAD su stvarno gotovi .............rokaj snimaj majstore ......![]()
Е ово морам да проверим![]()
Njavise bih volio da zivim u Libijskoj pustinji i da zivim pod sator i da imam puno Kamila koje bi mi sluzile za davanje mlijeka i za meso.Volio bih da zivim u grad Sabha i da vikednom odem u pustinju kao beduin i da sa kamilama provedem vrijeme.Inace klanjao bih u sred pustinje i ne bi me bilo briga.Vodio bih svoj normalan zivot.Mislim da je to idealan zivot svih muslimana koji zive u Libiji i drugim pustinjskim drzavama i zato oni imaju mjesta gdje se moze odmoriti i gdje se moze provesti vrijeme.
na biro,pa nek nadje posten poso.

Njavise bih volio da zivim u Libijskoj pustinji i da zivim pod sator i da imam puno Kamila koje bi mi sluzile za davanje mlijeka i za meso.Volio bih da zivim u grad Sabha i da vikendom odem u pustinju kao beduin i da sa kamilama provedem vrijeme.Inace klanjao bih u sred pustinje i ne bi me bilo briga.Vodio bih svoj normalan zivot.Mislim da je to idealan zivot svih muslimana koji zive u Libiji i drugim pustinjskim drzavama i zato oni imaju mjesta gdje se moze odmoriti i gdje se moze provesti vrijeme.
Znaci volis da cuvas i muzes kamile?
A sta cekas, sto nisi do sad otisao?
Umro Pantelija,ajde,a u gazi nije izraelski narod,ili u ceceniji nije ruski narod,ili u afganistanu nije demokracija,kad kazem ruski i izraelski narod mislim na drzavljane drzave koja ih napada.Muamer Gadafi je jučer napravio paralelu između svojih napada na svoj narod i napada koje vrše Izrael u Gazi, Rusija u Čečeniji i NATO u Afganistanu.
Otici cu jednog dana kada se Libija oslobodi diktature.Zelim zivjeti u slobodnoj Libiji gdje cu moci da uzivanm u pustinjskom vazduhu i pustinjskoj klimi i gdje cu moci da cuvam i da muzem Kamile.